Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature Daily Mousse met zalm kattenvoer 85 gr

Productinformatie
24 x 85 gr
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
48 x 85 gr
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
Meest verkocht
€ 23,95 (€ 5,87/kg)

Almo Nature Daily Mousse met zalm natvoer kat is helemaal natuurlijk en puur. Gemaakt uit enkel hoogwaardige grondstoffen. Graanvrij en glutenvrij.

  • Zonder conserveringsmiddelen 
  • Zeer smakelijk
  • 85 gram per blikje

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature Daily Mousse met zalm kattenvoer

Almo Nature Daily Mousse met zalm is natvoer dat u kunt geven aan alle soorten katten. Almo staat bekend om de samenstelling van haar voeding. Ze maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en kijken daarbij enkel naar de voedingsbehoften van de kat. De kat is van nature een vleeseter. Het is daarom niet verwonderlijk dat het voer van Almo hoofdzakelijk uit vlees en vis bestaat. Almo Nature Daily Mousse met zalm bestaat deels uit zalm. Daarnaast zijn er geen chemische toevoegingen gedaan aan het voer. Het voer is op een natuurlijke manier geconserveerd en er zijn geen lokstoffen of kleurstoffen aan toegevoegd. Doordat er enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke producten is deze voeding tevens geschikt voor voedselgevoelige katten. Daarnaast geeft het de voeding een uitstekende smaak.
 
Almo Nature Daily Mousse met zalm bevat een hoog aandeel aan dierlijke eiwitten. Dit zorgt, naast een sterke heerlijke smaak, ook voor een hoge verteerbaarheid van het voer. Er is enkel een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd om er een uitgebalanceerde maaltijd van te kunnen maken. Zo is taurine bijvoorbeeld extra in het voer aanwezig omdat katten dit van nature niet voldoende aanmaken. Taurine helpt ervoor zorgen dat het gezichtsvermogen van de kat goed blijft en het ondersteunt de hartspier. Tevens helpt het stofje bij het verzorgen van de vacht. Door gebruik te maken van natuurlijk producten biedt Almo een voedzame maaltijd met een goede smaak. Hierdoor zal menig kat er met plezier van smullen. 
 
Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Mousse met zalm tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met zalm

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse kattenvoer

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 – 140 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

    

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Samenstelling: Vlees en vleesbijproducten, vis en visbijproducten (zalm 4%), mineralen, extracten van plantaardige vezels.


Additieven/Nutritionele toevoegingen: Vitamine A 1110 IE/kg, vitamine D3 140 IE/kg, vitamine E 10 mg/kg, taurine 490 mg/kg, cuprisulfaatpenthahydraat 4,4 mg/kg (Cu 1,1 mg/kg)


Technologische toevoegingen: Cassiagom 3000 mg/kg

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 9.5%, ruwe celstof 0.4%, ruw vet 6%, ruwe as 2%, vocht
81%.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Mousse met Zalm op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature HFC Natural met kipfilet. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
03-03-2018
1
2
3
4
5
Op aanraden van een collega dit product gekocht voor onze katten. Ze vinden het heerlijk. Andere merken kattenvoer rukken vaak vies maar dit ruikt prima. Heel tevreden dus.
27-02-2018
1
2
3
4
5
zeer snellel levering en goede kwaliteit minpuntje: op t blikje staat in een andere taal wat er in zit. op de website staat t wel in t nederlands maar dat roept wel twijfel op bij t bestellen. maar this goedgekomen :)
10-04-2017
1
2
3
4
5
Jammer genoeg lust kat geen pasta. Na overleg met jullie klantendienst toestemming gekregen om produkten terug te sturen!


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.