Almo Nature natvoer kat

Almo Nature Daily Mousse met zalm natvoer kat (85 g)

Almo Nature Daily Mousse met zalm natvoer kat (85 g)
Almo Nature Daily Mousse met zalm natvoer kat (85 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature Daily Mousse met zalm natvoer kat (85 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(5)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature Daily Mousse met zalm natvoer kat (85 g) is een natuurlijke, graan- en glutenvrije natvoeding voor volwassen katten. 

  • Zonder conserveringsmiddelen 
  • Zeer smakelijke mousse
  • 85 gram per blikje

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature Daily Mousse met zalm natvoer kat

Almo Nature Daily Mousse met zalm is natvoer dat u kunt geven aan alle soorten katten. Almo Nature staat bekend om de samenstelling van haar voeding. Ze maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en kijken daarbij enkel naar de voedingsbehoeften van de kat. De kat is van nature een vleeseter. Het is daarom niet verwonderlijk dat het voer van Almo Nature hoofdzakelijk uit vlees en vis bestaat. Er zijn geen chemische toevoegingen gedaan aan het voer. Het voer is op een natuurlijke manier geconserveerd en er zijn geen lokstoffen of kleurstoffen aan toegevoegd. Doordat er enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke producten is deze voeding tevens geschikt voor voedselgevoelige katten.
 
Almo Nature Daily Mousse met zalm bevat een hoog aandeel aan dierlijke eiwitten. Dit zorgt, naast een heerlijke smaak, ook voor een hoge verteerbaarheid van het voer. Er is enkel een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd om er een uitgebalanceerde maaltijd van te kunnen maken. Taurine helpt ervoor zorgen dat het gezichtsvermogen van de kat goed blijft en het ondersteunt de hartspier. Tevens helpt het stofje bij het verzorgen van de vacht. Door gebruik te maken van natuurlijk producten biedt Almo Nature een voedzame maaltijd met een goede smaak. Hierdoor zal menig kat er met plezier van smullen. 
 
Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Mousse met zalm tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse natvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse

 Gewicht in kg      Hoeveelheid voer in gram  
 4  110 – 140 (35 droogvoer)
 6  165 (55 droogvoer)
 8  220 (70 droogvoer)
 10  275 (85 droogvoer)
 12  330 (105 droogvoer)

      

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met zalm

Samenstelling: Vlees en bijproducten, vis en bijproducten (zalm min. 4%), mineralen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (9,5%), Vocht (81%), Ruwe celstof (0,4%), Ruwe as (2%), Ruw vet (6%).

Additieven (per kg) - nutritionele toevoegingsmiddelen: jodium 0.15 mg (kaliumjodide), mangaan 1.63 mg (mangaan(II)oxide), zink 3.64 mg (zinksulfaat monohydraat).

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Mousse met zalm op zoek naar ander voer voor uw kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Almo Nature HFC Natural met kipfilet. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo Nature.


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (5)
03-03-2018
1
2
3
4
5
Op aanraden van een collega dit product gekocht voor onze katten. Ze vinden het heerlijk. Andere merken kattenvoer rukken vaak vies maar dit ruikt prima. Heel tevreden dus.
27-02-2018
1
2
3
4
5
zeer snellel levering en goede kwaliteit minpuntje: op t blikje staat in een andere taal wat er in zit. op de website staat t wel in t nederlands maar dat roept wel twijfel op bij t bestellen. maar this goedgekomen :)
10-04-2017
1
2
3
4
5
Jammer genoeg lust kat geen pasta. Na overleg met jullie klantendienst toestemming gekregen om produkten terug te sturen!
25-10-2023
1
2
3
4
5
Ma chatte adore je recommande et elle est très difficile.

Translate to English

18-12-2022
1
2
3
4
5
Boîte de Qualité

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.