Almo Nature natvoer kat
4
4
4
4
4
(5)

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend (85 g)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend is hoogwaardige voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. Dit natvoer is graanvrij.

  • Een heerlijke en gezonde paté 
  • Op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten
  • Met toegevoegde vitaminen en mineralen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bestaat uitsluitend uit natuurlijke, verse ingrediënten. Het wordt onder natuurlijke omstandigheden geconserveerd in het eigen kookvocht. Hierdoor hoeven er geen chemische conserveringsmiddelen aan te pas te komen en blijft Almo Nature uitstekend van smaak. Door de natuurlijke manier van conserveren blijven de voedingsstoffen en smaakstoffen ook beter bewaard in de voeding. Hierdoor zit het vol met vitaminen en mineralen die uw kat hard nodig heeft.

Almo Nature Daily Hapje bevat enkel vlees dat afkomstig is van kalkoen en eend dat in een vrije ruimte rond heeft kunnen lopen. Hierdoor zijn er tijdens het fokken geen hormonen aan te pas gekomen. Daarnaast is antibiotica overbodig waardoor het vlees zijn meest natuurlijke voedingsmiddelen behoudt. Het vlees wordt bewerkt zonder chemische processen te gebruiken. Er is een minimale hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd omdat deze van nature al in het voer aanwezig zijn. Hierdoor is het natuurlijke voer van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend een perfecte maaltijd voor uw kat. Het smaakvolle voer is een traktatie voor elke kat. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven. Deze verpakking heeft een inhoud van 85 gram.

U kunt Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend goedkoop online bij Brekz kopen. Bestel nu het allerbeste kattenvoer extra voordelig bij Brekz.nl

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Samenstelling: Vlees & derivaten, vis & derivaten (kalkoen 4%, eend 4%), mineralen, plantaardige vezel-extract.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (9,5%), Vocht (81%), Ruwe celstof (0,4%), Ruwe as (2%), Ruw vet (6%).

Toevoegingsmiddelen per kg: Vitamine A (1110 IU), Vitamine D3 (140 IU), Vitamine E (10 mg), Taurine (490mg), Kopersulfaat pentahydraat (4.4mg) (Cu 1.1mg). Cassia Gum 3g.

Voedingsadvies Almo Nature Daily

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere smaak van Almo Nature? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Almo Nature Daily Hapje met Forel. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al ons Almo Nature natvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (5)
14-01-2019
1
2
3
4
5
Had geen vleesbolletjes verwacht waardoor ik hieruit niet kan opmaken dat het puur en zuiver vlees is.
22-12-2017
1
2
3
4
5
Ik heb 2katten en eentje is er gek op het andere lust het niet maar al bij al is het een goed product
26-07-2017
1
2
3
4
5
Ze vinden de hapjes erg lekker
09-06-2022
1
2
3
4
5
J'ai commandé, pour chaton et j'ai reçu pour adulte très déçu

Translate to English

18-08-2019
1
2
3
4
5
Top service


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.