Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend 85 gr

Productinformatie
24 x 85 gr
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
€ 12,75 (€ 6,25/kg)
48 x 85 gr
€ 23,95 (€ 5,87/kg)
Meest verkocht
€ 23,95 (€ 5,87/kg)

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend is hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • Een heerlijke en gezonde paté 
  • Op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten
  • Met toegevoegde vitaminen en mineralen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Deze verpakking heeft een inhoud van 85 gram.

Dit voer is supervers. Het wordt onder natuurlijke omstandigheden geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Hierdoor hoeven er geen chemische conserveringsmiddelen aan te pas te komen en blijft Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend uitstekend van smaak. Door de natuurlijke manier van conserveren blijven de voedingsstoffen en smaakstoffen ook beter bewaard in de voeding. Hierdoor zit het vol met vitaminen en mineralen die uw kat hard nodig heeft.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bevat enkel vlees dat afkomstig is van kalkoen en eend dat in een vrije ruimte rond heeft kunnen lopen. Hierdoor zijn er tijdens het fokken geen hormonen aan te pas gekomen. Daarnaast is antibiotica overbodig waardoor het vlees zijn meest natuurlijke voedingsmiddelen behoudt. Het vlees wordt bewerkt zonder chemische processen te gebruiken. Er is een minimale hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd omdat deze van nature al in het voer aanwezig zijn. Hierdoor is het natuurlijke voer van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend een perfecte maaltijd voor uw kat. Het smaakvolle voer is een traktatie voor elke kat. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

U kunt Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Vlees en vleesbestanddelen van kalkoen (4%) en eend (4%), plantaardige vezelextracten.

Additieven - voedingsadditieven: vitamine A 1110 IE / kg, vitamine D3 140 IE / kg, vitamine E 10 mg / kg, taurine 490 mg / kg, koper (II) sulfatepenthahydraat 4,4 mg / kg (Cu 1,1 mg / kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar het volledige overzicht van het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (4)
14-01-2019
1
2
3
4
5
Had geen vleesbolletjes verwacht waardoor ik hieruit niet kan opmaken dat het puur en zuiver vlees is.
22-12-2017
1
2
3
4
5
Ik heb 2katten en eentje is er gek op het andere lust het niet maar al bij al is het een goed product
26-07-2017
1
2
3
4
5
Ze vinden de hapjes erg lekker
18-08-2019
1
2
3
4
5
Top service