Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis natvoer kat 150 gr

Productinformatie
12 x 150 gr
€ 21,95 (€ 12,19/kg)
€ 21,95 (€ 12,19/kg)
24 x 150 gr
€ 42,25 (€ 11,74/kg)
Meest verkocht
€ 42,25 (€ 11,74/kg)

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen. Blikjes 150 gram.

  • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
  • Rijk aan heerlijke vis
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productbeschrijving Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis 

Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis (150 gram)  is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat 70% tonijn en 5% jonge ansjovis/ Whitebait. De ingrediënten van de voeding komen vers uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis uit fokkerijen. De tonijn en ansjovis worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen zoals hoogwaardige eiwitten bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

 Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Vis is bijvoorbeeld rijk aan Omega 3-vetzuren. Hierdoor draagt deze variant van Almo Nature blikvoeding bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Andere voeding kan weer een verhoogd gehalte aan essentiële vitaminen en mineralen bevatten.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze smakelijke voeding kunnen genieten!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis  staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis 

Tonijn (70%), visbouillon (24%), Whitebait/ jonge ansjovis (5%), rijst (1%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (20%), ruw vet (0,5%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1%), vocht (77%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature HFC Natural Tonijn met Jonge Ansjovis? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature HFC Kipfilet of Almo Nature HFC Atlantische Tonijn. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
23-10-2019
1
2
3
4
5
Für Katzen fast zu Schade ,

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.