Almo Nature natvoer kat

Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees natvoer kat (150 g)

Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees natvoer kat (150 g)
Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees natvoer kat (150 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees natvoer kat (150 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(5)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees natvoer kat (150 g) is een hoogwaardig, volledig natvoer met kip en is geschikt voor katten van alle leeftijden.

  • Wel 55% kippenvlees
  • Ingrediënten voor menselijke consumptie
  • Geconserveerd in eigen kookvocht

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees natvoer kat

Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees is een hoogwaardig, volledig natvoer met kip en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Deze smakelijke maaltijd is rijk aan kip die afkomstig is uit de vrije veehouderij. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het vlees vrij is van hormonen en antibiotica. De verwerking van het voedsel gebeurt onder de hoogste eisen. Na bereiding wordt het vlees geconserveerd in het eigen kookvocht, voor een optimaal behoud van voedingsstoffen en smaak. Aan de voeding zijn geen chemische voedingsstoffen toegevoegd, zoals conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Dankzij de hoge kwaliteit en pure smaak is dit natvoer de dagelijkse favoriet bij een breed publiek van fijnproevers.

  • Bevat wel 55% kippenvlees
  • Volledige voeding voor uw volwassen kat
  • Ongedenatureerde ingrediënten; bevat vlees bedoeld voor menselijke consumptie
  • Geconserveerd in het eigen kookvocht voor een natuurlijke conservering en een rijke smaak
  • Vrij van chemische toevoegingen

*Deze blikjes van Almo worden geleverd met HFC of zonder HFC logo op de verpakking, de inhoud is echter hetzelfde.

Bij Brekz koopt u het lekkerste natvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online. Wilt u Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees natvoer kat (150 g) nog voordeliger bestellen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural kippenboutvlees

Samenstelling: Kippenboutvlees (55%), kipbouillon (42%), rijst (3%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (17%), ruw vet (3,0%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (77%), metaboliseerbare energie (850 kcal/kg). 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural natvoer kat

De dagelijkse behoefte voor een gezonde, volwassen kat met een gewicht van 4 kg bedraagt 110 g natvoer en 35 g droogvoer. Zorg altijd voor voldoende drinkwater naast het voer. De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Omdat Almo Nature geheel ongedenatureerd is bevat iedere smaakvariant zijn eigen samenstelling van vitaminen en mineralen (en taurine). Almo Nature raadt aan om de verschillende smaken van deze voeding regelmatig af te wisselen. Zo krijgt uw kat een volledig(er) patroon van voedingsstoffen binnen.

Ander voer voor uw kat?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk eens bij de maaltijdzakjes van Almo Nature. Hier vindt u onder meer Almo Nature HFC Natural Kipfilet van 55 gram. Kijk ook op de merkenpagina van Almo Nature.


Reviews
4
4
4
4
4
4.2 / 5 (5)
15-09-2020
1
2
3
4
5
2de maal dat we in bulk eten kopen voor onze katten. Onze katten zijn zot van het eten, dus gemakkelijk voor ons om zo veel keus ineens te kunnen bestellen. Levering gebeurt heel snel en correct, prijs is ook super, is veel goedkoper dan in de winkel.
30-05-2018
1
2
3
4
5
Zeer tevreden over dit product mijn poes eet alleen de voeding van Almo Nature
12-05-2018
1
2
3
4
5
Het is vreselijk jammer maar alle drie de poezen laten het bij herhaling staan. Zelf vind ik het goed ruiken en dat het er goed uitziet. Wel wat veel vocht toegevoegd.
24-07-2017
1
2
3
4
5
Het is een eerlijk product voor katten. Veel vocht en veel kippenvlees zonder dubieuze toevoegingen. Een mens zou het ook kunnen eten. Onze bejaarde poes ( 17 jaar) vindt het heerlijk.
04-01-2017
1
2
3
4
5
Ik heb het natuurlijk zelf niet geproefd - hoewel dat volgens mij best zou kunnen - maar m'n kat is er stapelgek op! Het ruikt ook lekker. Hij krijgt 's-morgens een half blikje (naast gekookte vis en knabbelbrokjes, voordat iedereen boos wordt dat m'n dier niet genoeg te eten krijgt) en hij krijgt de andere helft 's-avonds. Ik bewaar het in een klein bakje, aluminiumfolie erover, en dan is het voor 'de tweede helft' nog steeds lekker fris en het ruikt nog goed.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.