Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Royal Canin Logo

Advantage ontwormingsmiddel

Advantage is een betaalbare anti-vlomiddel voor zowel honden als katten. Advantage heeft onderscheid gemaakt op het gewicht van uw huisdier.

Hier kunt u kiezen tussen de Advantage voor de Hond en Advantage voor de Kat!

Maak hier uw keuze

Advantage voor de Hond

Ga direct naar:

Advantage voor de Kat

Ga direct naar:

Advantage

Advantage is een merk dat wereldwijd verkocht wordt als bestrijdingsmiddel tegen luizen en vlooien op uw hond of kat. Het merk biedt een eenvoudige oplossing die makkelijk toepasbaar is. Door slechts een paar druppels vloeistof te verspreiden over de huid van uw hond of kat beschermt u uw huisdier al tegen ongedierte. De vlooien en luizen worden binnen één dag gedood. Daarnaast is uw huisdier voor vier weken lang beschermd tegen nieuwe ongewenste bezoekers. Advantage biedt verschillende doseringen aan die aangepast zijn aan het gewicht van uw hond of kat. Op deze manier voorziet u uw huisdier nooit van teveel of te weinig bescherming. Dankzij onze ervaringen met dit product kunt u bij ons online altijd bestellen voor de beste prijs.

Assortiment Advantage

Zoals eerder al aangegeven heeft u bij ons keuze uit producten voor zowel uw hond als uw kat. Bij de dosering van de vloeistof gaat het niet om de leeftijd van uw huisdier maar alleen om het gewicht. Het is daarom belangrijk dat u het gewicht goed in uw achterhoofd houdt bij het bestellen van Advantage producten.

Advantage voor honden

Het assortiment van Advantage voor honden wordt ingedeeld in vier gewichtsklasses. Op deze manier wordt de juiste dosering voor uw hond van tevoren vastgesteld. Elke verpakking bevat vier tubes waardoor u uw hond met één verpakking vier keer kunt behandelen. U brengt de vloeistof aan over de gehele rug van uw hond. Honden die vallen onder het formaat Small hebben een gewicht van onder de 4 kg. Voor honden tussen de 4 kg en 10 kg koopt u de Medium dosering. Large honden wegen tussen de 10- en de 25 kg en Extra Large honden wegen 25- 40 kg. De pipetten waarin de vloeistof aangeboden wordt maken het makkelijk om de vloeistof aan te brengen op uw hond.

Advantage voor katten

Het assortiment van Advantage voor katten wordt ingedeeld in twee gewichtsklasses. De grens hierbij ligt exact op 4 kg. Wanneer uw kat meer dan 4 kg weegt heeft deze de grotere dosering nodig. Wanneer de kat minder weegt dan 4 kg is een kleinere dosering voldoende. Elke verpakking bevat vier tubes waardoor u uw kat met één verpakking vier keer kunt behandelen. U brengt de vloeistof aan over de gehele rug van uw kat. De meegeleverde pipetten waarin de vloeistof zich bevindt maken het makkelijk voor u om de vloestof op uw kat aan te brengen.

Ander merk?

Bent u in plaats van Advantage op zoek naar een ander merk voor de bestrijding van vlooien en teken op uw hond dan kunt u kijken bij ons overzicht voor antivloen teken voor honden. Wanneer u op zoek bent naar een ander merk voor de bestrijding van vlooien en teken op uw kat dan kunt u kijken bij ons overzicht voor antivlo- en teken voor katten.