Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Advantage kat 

Advantage is een bekend merk voor het voorkomen van vlooien bij de kat. Voorkomen is in dit geval zeker beter dan genezen. De pipetten zijn gemakkelijk aan te brengen bij de kat.
Lees meer ..

Advantage

Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Als uw kat last heeft van vlooien kan dat erge jeuk veroorzaken. Bovendien kan een vlooienbeet zeer doen en bestaat de kans dat uw kat last van lintwormen kan krijgen. Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat is een snelwerkend middel dat vlooien en vlooienlarven doodt en voorkomt dat ze zich in de vacht van uw kat zullen nestelen. Het product is geschikt voor alle katten vanaf 8 weken oud die meer dan 4 kilogram wegen. Doordat het middel ervoor zorgt dat uw kat geen last meer zal hebben van vlooien is het bovendien erg geschikt voor katten die last hebben van een vlooienallergie.

Het gebruik van Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat zorgt ervoor dat uw kat op een snelle en stressloze manier behandeld kan worden tegen de parasieten. Binnen 24 uur worden alle vlooien op de huid van uw kat gedood en uw kat blijft 3-4 weken lang beschermd tegen nieuwe vlooien. Ook worden vlooienlarven die in de buurt van uw behandelde huisdier komen gedood.

Bij Brekz kunt u de beste Vlooienmiddel voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Advantage Nr. 80 vlooienmiddel voor katten vanaf 4kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Gebruiksadvies Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Gebruiksadvies 

Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) ter hoogte van de schedelbasis.

Regenwater heeft geen effect op de werkzaamheid van het product, tenzij uw kat veelvuldig blootstaat aan hevige regen. In dat geval kan een extra behandeling nodig zijn, met name wanneer er veel vlooien in de omgeving zijn. Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat mag niet vaker dan één keer per week worden toegediend.
       

Gebruikstabel Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat

Gewicht (kg) Hoeveelheid vlooienmiddel
Aantal pipetten
< 4 1 Advantage 40
> 4 1 Advantage 80

    
Ander vlooienmiddel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel (vanaf 4kg) kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Advantage producten op onze website. We beschikken ook over vlooiendodende middelen voor katten tot 4 kg.

Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel voor katten > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 16,95
2 stuks
€ 32,95
3 stuks
€ 48,95
Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat

Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat

Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat is een kuur tegen aanwezige vlooien, maar werkt ook preventief. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn stoppen binnen enkele minuten met bijten en worden binnen een uur gedood. Elke behandeling met Advantage beschermt uw kat gedurende vier weken. Wanneer er dan nog steeds vlooien in de omgeving zijn, moet de behandeling herhaald worden.

Bij Brekz kunt u het beste vlooienmiddel voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons assortiment.

Gebruiksaanwijzing Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat

Haal het pipet uit de verpakking en houd hem rechtop. Daarna wordt het dopje verwijderd en de zegel kan verbroken worden. Om de vloeistof aan te brengen duw je de haren tussen de schouderbladen uit elkaar. Druppel de inhoud van het pipet tussen de haren op de huid ter hoogte van de schedelbasis. Het is belangrijk om niet te veel op één plek te doen, want dan kan de vloeistof van de kat aflopen.
Soms kan het nodig zijn om een tweede behandeling te geven. Dit is bijvoorbeeld bij het overmatig zwemmen van een kat met veel luizen en vlooien in de buurt. Dit betekent echter niet dat wanneer uw kat zwemt, dat je hem meteen een nieuwe behandeling moet geven.
 

Samenstelling

Imidacloprid (40 mg), butylhydroxytolueen (0,4 mg).
 

Waarschuwing

Advantage Nr. 40 mag niet gebruikt worden bij kittens die minder dan acht weken oud zijn. Ook mag het middel niet gebruikt worden bij katten die overgevoelig zijn voor Imidacloprid. Dit is het werkzame bestanddeel in het vlooienmiddel.

Het oplosmiddel kan ook materialen als leder, stoffen, plastics en gelakte oppervlakken aantasten. Bij het aanbrengen van het product moet u na gebruik ook grondig uw handen wassen. Contact van het product met de ogen of mond mag namelijk niet voorkomen. Als dit toch gebeurt moeten de mond of ogen direct gespoeld worden met water.
 

Bijwerkingen

Bij mensen kan er een huiduitslag ontstaan na het toedienen van het middel. Soms kan er bij uw kat ook een huidreactie ontstaan, zoals haarverlies, roodheid, jeuk en huidletsel. Wanneer de kat aan de toedieningsplaats likt, kan het gebeuren dat de kat begint te speekselen. Dit verdwijnt na een aantal minuten.
 

Ander vlooienmiddel?

Heeft u een kat van meer dan vier kilogram, bekijk dan eens Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel voor katten vanaf 4kg. Ook verkopen we in ons assortiment Advantage voor de hond. Zo kunt u al uw dieren een goede bescherming tegen vlooien geven.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 15,95
2 stuks
€ 30,95
3 stuks
€ 45,95
4 stuks
€ 59,50
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Advantage voor katten

De meeste katten gaan regelmatig op avontuur. Zodra ze buiten zijn trekken ze erop uit om de buurt te verkennen. Tijdens hun avonturen komen ze van alles tegen, zoals andere katten, vogels en muizen. Helaas komen katten ook regelmatig in aanraking met vlooien. Vlooien zijn erg vervelend voor uw kat en kunnen schadelijk zijn voor zijn gezondheid. Gelukkig kunt u uw kat beschermen tegen vlooien door Advantage voor katten gebruiken.

Advantage voor katten helpt te voorkomen dat vlooien uw kat bijten. Daarnaast zorgt het ervoor dat alle vlooien die op uw kat aanwezig zijn binnen 24 tot 48 uur na toediening gedood worden. Met een enkele behandeling kunt u uw kat tot 4 weken tegen vlooien beschermen. Advantage voor katten kan daarom ook zeer goed preventief gebruikt worden, bijvoorbeeld als u met uw kat op reis gaat.

Bij Brekz kunt u Advantage voor katten goedkoop online kopen. Onze klanten hebben goede ervaringen met Advantage voor katten! 
 

Gebruik Advantage voor katten

Iedere Advantage voor katten verpakking bevat 4 pipetten. Met deze pipetten kunt u de werkzame vloeistof eenvoudig tussen de haren van uw kat druppelen. Hierbij is het belangrijk dat u de vloeistof druppelt ter hoogte van de schedelbasis van uw kat. De actieve stof (imidacloprid) werkt zowel preventief als curatief. Hierdoor kunt u uw kat gauw verlossen van de vervelende vlooien!

Assortiment Advantage voor katten

Bij Brekz verkopen we twee soorten Advantage vlooienmiddel voor katten. Kies het juiste product afhankelijk van de gewichtsklasse van uw kat.

Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel voor katten tot 4 kg

Voor kleinere katten met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram verkopen wij Advantage Nr. 40

Advantage Nr. 80, Vlooienmiddel voor katten vanaf 4 kg

Voor grotere katten met een lichaamsgewicht boven de 4 kilogram verkopen wij Advantage Nr. 80

Andere product?

Bent u in plaats van Advantage voor katten op zoek naar een ander middel om uw kat mee te beschermen tegen vlooien en teken? Bij Brekz verkopen we diverse antivlo- en tekenproducten voor de kat. Of heeft uw kat last van een andere klacht? Bekijk dan eens onze online kattenapotheek

Terug