Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
€ 17,95 (€ 17,95/ct)

Dit Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden.

  • Speeltje geschikt voor elke hond
  • Gemaakt van TPR rubber
  • Afmetingen: 16,5 cm lang

Meer informatie

Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Dit Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden. Hiermee heeft uw kond een extra kluif aan dit amusante speeltje. Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is gemaakt van TPR rubber, een duurzaam en extra sterk soort rubber.

Hierdoor kan uw hond extra lang plezier hebben van dit bot. Het speeltje is zeker solide en geschikt voor harde kauwers. Ook blijft dit speeltje drijven in water. Het speeltje is 16,5 cm lang en verkrijgbaar in de kleur rood. Met dit leuke speeltje heeft uw hond gegarandeerd veel plezier!

  • Speeltje geschikt voor elke hond
  • Met inkepingen voor extra koekjes
  • Gemaakt van TPR rubber (dus extra sterk en duurzaam)
  • Solide en geschikt voor harde kauwers
  • Blijft drijven in water
  • Afmetingen: 16,5 cm lang
  • Verkrijgbaar in de kleur rood.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Playstrong Rubber Bot Groot voor honden tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Playstrong Rubber Bot Klein voor honden of Kong Goodie Bone voor de hond? Of heeft u liever toch een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan snackspeeltjes. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
11-09-2019
1
2
3
4
5
onze hond heeft er na enkele dagen al stukken afgebeten....
09-06-2019
1
2
3
4
5
Werkt prima en houdt voorlopig vol, heb er meteen een extra voor bij de oppas. Wel jammer dat ze niet meteen tegelijk binnen keamen
19-01-2021
1
2
3
4
5
Strong material, my Newfoundlanddog cannot destroy it