Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Nina Ottosson Dog Brick Blue - Hondenpuzzel

Productinformatie
Per stuk
€ 22,49
€ 22,49

Nina Ottosson Dog Brick Blue is een leuk hondenspel. Door middel van het verschuiven van verschillende doosjes kan u uw hond laten zoeken naar snoepjes.

  • Leuk en uitdagend spel voor honden
  • Gemakkelijk schoon te maken met warm water en (milde) zeep
  • Afmetingen: 31,5 x 21 cm

Meer informatie

Nina Ottosson Dog Brick Blue

Nina Ottosson Dog Brick Blue is een interessant en uitdagend spel voor uw viervoeter. Het helpt verveling tegen te gaan en is een goede mentale stimulans voor de hond. Het heeft drie verschillende mogelijkheden om lekkernijen in te verbergen door middel van het openen van de verschuifbare compartimenten. De afzonderlijke botjes zijn te verwijderen om zo het spel makkelijker en moeilijker te maken voor uw huisdier. Dog Brick Blue is een uitstekende manier om destructief gedrag te voorkomen en uw hond zelfstandig bezig te laten zijn. Uw hond zal veel profijt hebben van de mentale uitdagingen en door dit spel samen met uw hond spelen versterkt u de band met uw maatje. Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Brick Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Brick Blue

Plaats de lekkernijen of hondenbrokken in de verschillende compartimenten van het spel. 
Bedek de middelste compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender de puzzel zal zijn. Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Wees geduldig en geef hem de tijd om het uit te zoeken. Help uw hond net zo lang tot hij het spel begint te begrijpen. Laat een deel van de botjes eruit en open de rode blokjes met snacks om de interesse van uw hond te wekken. Wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen, zorg er dan voor dat u altijd in de buurt bent zodat hij niet op het spel gaat kauwen. Het is aan te raden om het spel op te bergen wanneer uw hond er niet mee speelt.

Ander product?

Is uw hond de meeste hondenspellen te slim af? Probeer dan eens Nina Ottosson Dog Casino Turquoise, een spel met moeilijkheidsgraad 3. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (5)
08-12-2020
4
4
4
4
4
Snelle levering
31-01-2020
4
4
4
4
4
Mooi spel. Het blijft elke x weer een leuke exercitie om de voertjes te vinden. Onze pup heeft het wel in no time voor elkaar.
03-08-2019
4
4
4
4
4
Bij de eerste keer spelen kapot door een labradoodle.
22-05-2019
4
4
4
4
4
Leuk voor de hond... leuk voor de baas
19-01-2019
4
4
4
4
4
Super leuke puzzel voor beginners en gevorderden, als ze hem kennen blijft hij leuk. Lekker makkelijk schoonmaken onder de kraan.