Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Snackspeeltjes

​Met onze snackspeeltjes kunt u uw hond activeren voor een smakelijk spelletje. Door de combinatie tussen spelen en een beloning vormen deze speeltjes de ideale uitdaging voor uw hond. 
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Puzzels
Busy Buddy
Snackballen
Nina Ottosson

Busy Buddy

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond OP is OP

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond is duurzaam speelgoed waar uw hond langer mee zal doen dan normale traktaties. Het kost hem namelijk moeite om de Gnawhide ringen te pakken te krijgen. De vervangbare ringen zitten om de botten heen en het kost moeite om deze los te maken. Het stimuleert uw hond om op het speelgoed te kauwen en op een precieze manier de snack te pakken te krijgen. Het daagt uw hond uit om langer te werken voor zijn eten of traktatie. Daarnaast worden tijdens het kauwen de tanden van uw hond schoongemaakt door de nylon borstels en de rubberen noppenschijven. Deze traktatie werkt dus eigenlijk als een soort tandenborstel. De botten zijn gemaakt van duurzaam, sterk nylon. De ringen kunnen om de botten heengeschoven worden door het bot eerst los te draaien van het geheel. De Busy Buddy Bristle Bone voor de hond is verkrijgbaar in verschillende maten: XS, S, M en L. De Bristle bone is makkelijk schoon te maken en kan zelfs in de afwasmachine gedaan worden. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Duurzaam speelgoed, waar uw hond lang mee doet
 • Leert uw hond werken voor zijn eten of traktatie
 • De Gnawhide ringen zijn vervangbaar en makkelijk om het bot heen te schuiven
 • Gemaakt van sterk nylon 
 • De nylon borstels en rubberen noppenschijven maken de tanden schoon
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Geschikt voor in de vaatwasser 
   

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Koop nu Busy Buddy Bristle Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Busy Buddy Bristle Bone voor de hondstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Maten Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

XS: voor puppy's en de kleinste hondenrassen
S: voor kleine hondenrassen
M: voor middelgrote hondenrassen
L: voor grote honenrassen 
 

Ingrediënten Busy Buddy Bristle Bone voor de hond

Natuurlijke huid, sorbitol

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (50%), ruw vet (4%), ruwe vezels (1%), vocht (15%)
 

Andere Busy buddy?

Bent u op zoek naar een ander speeltje waar uw hond langzaam een traktatie van krijgt? Bekijk dan onze Busy Buddy voor de hond pagina. Hier verkopen we onder andere de Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond. Deze is geschikt voor honden die erg hard bijten.

Busy Buddy Bristle Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Extra Small
€ 6,95
€ 5,56
Small
€ 7,95
€ 6,36
Large
€ 19,99
€ 15,99
Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond OP is OP

Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond

Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond is duurzaam speelgoed waar uw hond langer mee zal doen dan normale traktaties. De vervangbare ringen zitten om de botten heen en het kost moeite om deze los te maken. Het stimuleert uw hond om op het speelgoed te kauwen, zelfs wanneer de Gnawhide ringen op zijn. Het daagt uw hond uit om langer te werken voor zijn eten of traktatie. De botten zijn gemaakt van duurzaam, sterk nylon. De bal is van rubber, waar uw hond zijn tanden goed in kan zetten. De ringen kunnen om de botten heengeschoven worden door het bot eerst los te draaien van de bal. De Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond wordt aangeraden aan hard bijtende honden en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Duurzaam speelgoed, waar uw hond lang mee zal doen
 • Leert uw hond werken voor zijn eten of traktatie
 • De Gnawhide ringen zijn vervangbaar en makkelijk om het bot heen te schuiven
 • Gemaakt van sterk nylon en bijtbaar rubber
 • Aangeraden voor hard bijtende honden
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
   

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Koop nu Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Maten Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond

Small: honden onder de 5 kg 
Medium: honden van 5 tot 15 kg 
Medium/Large: honden van 15 tot 30 kg
Large: honden van meer dan 30 kg
 

Andere snack voor uw hond?

Bent u niet op zoek naar een tussendoortje voor uw hond waar hij moeite voor moet doen, maar naar iets wat u meteen aan hem kan geven? Bekijk dan eens onze Hondenkoekjes pagina. Hier vindt u onder andere de Pro Plan Biscuits Lam & Rijst voor de hond. Deze bevatten belangrijke voedingsstoffen die uw huisdier nodig heeft.

Busy Buddy Bouncy Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 5,49
€ 4,39

Snackballen

Kong Wobbler voor de hond

Kong Wobbler voor de hond

De Kong Wobbler voor de hond is een speeltje waarin de dagelijkse hondenvoeding of een snack verstopt kan worden. Wanneer uw hond de wobbler aanraakt maakt het speeltje onverwachtse bewegingen over de grond. Zo verspreidt het voer zich langzaam door het 2 cm grote gat, waarna uw hond het kan opeten. Het product is een ideaal tijdverdrijf en motiveert uw hond om te bewegen. Hierdoor is het ideaal voor honden die last hebben van overgewicht. U kunt de wobbler met de schoefdop openen zodat u het speeltje kunt vullen. Ook kunt u zo de bovenkant in de vaatwasser doen. De onderkant is verzwaard zodat het speeltje rechtop kan blijven staan. Dit product is gemaakt van sterk kunststof, in tegenstelling tot de andere rubberen Kong producten.

De kleine Kong Wobbler is geschikt voor honden van 1 tot 12 kg.
De grote Kong Wobbler is geschikt voor honden boven de 12 kg.

 • Leuk speeltje dat gevuld kan worden met snacks
 • Zet aan tot bewegen
 • Bovenkant is vaatwasserbestendig
 • Gemaakt van sterk kunststof

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wobbler voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor de Kong Wobbler voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong Wobbler voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 13,49
Groot
€ 19,99
Kong Goodie Bone voor de hond

Kong Goodie Bone voor de hond

De Kong Goodie Bone voor de hond is gemaakt van een zeer sterk rubber, waardoor het een duurzaam speeltje voor uw hond is. Hij zal er lang mee kunnen spelen, zonder dat het kapot gaat. Aan de uiteinden zitten gaten die gevuld kunnen worden met voer of een snack. Dit maakt het speeltje nog aantrekkelijker om mee te spelen! De Kong Goodie Bone doet denken aan een echt bot, alleen is dan een stuk duurzamer en dus voordeliger. Hij wordt gebruikt door hondeneigenaren over de hele wereld.  

Let op: het speeltje is stevig, maar niet onverwoestbaar. 


Maten Kong Goodie Bone voor de hond

Small: honden tot 10 kilogram
Medium: honden van 7 tot 16 kilogram. 

Bij Brekz kunt u het beste Kong speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk, al is het alleen door de klassieke rubberen Kong's, hun meeste bekende speeltje. Daarnaast hebben ze een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom ook behoefte aan verschillende speeltjes. Daarom biedt Kong producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Ten slotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 


Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Rubber wordt geproduceerd uit latex. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas toen het chemisch bewerkbaar werd, werd het echt veel gebruikt. Ze konden nu het rubber ook harder maken. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.


Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar ander speelgoed van Kong? Bekijk dan de rest van ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Wubba XL voor de hond. Dit is leuk speelgoed voor gooi- en trekspelletjes en is geschikt voor honden van grote rassen.

Kong Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 7,75
Medium
€ 10,99
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond is een stevig, rubberen speelbot en is geschikt voor iedere hond. Het speelgoed is gemaakt van zeer duurzaam rubber waardoor u er lang plezier van hebt. Vanwege zijn handzame ontwerp is hij gemakkelijk weg te gooien en te apporteren. De uiteinden zijn te vullen met hondenkoekjes of de Kong Stuff'n waardoor het speeltje  nog aantrekkelijker wordt voor uw hond. 

 • Sterk rubberen speelbot 
 • Uiteinden kunnen gevuld met smakelijke hondenkoekjes of Kong Stuff'n
 • Handig gooien en apporteren dankzij handzaam formaat
 • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor honden met een gewicht tussen 7 en 16 kg

 

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Kong Extreme Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong voor de hond? Kijk dan eens bij de Kong Maat XL voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 10,49
Snackbal voor de hond (verstelbaar)

Snackbal voor de hond (verstelbaar) 

Snackbal voor de hond (verstelbaar) is een snackspeeltje om snoepjes of droogvoer in te doen en is geschikt voor iedere hond. De snackbal is een uitdagend speeltje dat kan worden gevuld met snoepjes of met een volledige maaltijd (droogvoer). Zo kan uw hond spelenderwijs zijn hapje verdienen. De moeilijkheidsgraad is aan te passen door middel van een schuifje, zodat hij niet snel te makkelijk wordt. De Snackbal voor de hond (verstelbaar) is verkrijgbaar in de volgende drie maten:

 • Small: 7 cm doorsnede
 • Medium: 11 cm doorsnede
 • Large: 15 cm doorsnede
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Uitdagend snackspeeltje voor de hond
 • Kan worden gevuld met snoepjes of voer
 • Verstelbare opening voor aanpassen van de moeilijkheidsgraad
 • Verkrijgbaar in drie maten, dus geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal voor de hond (verstelbaar) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Wobbler snackspeeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Kong Wobbler voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.

Snackbal voor de hond (verstelbaar) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 2,99
Medium
€ 4,99
Large
€ 9,99
Snackbal voor de hond (zacht)

Snackbal voor de hond (zacht) 

De Snackbal voor de hond (zacht) is een uitdagend snackspeeltje dat gevuld kan worden met snoepjes of droogvoer. Door er snoepjes of droogvoer in te doen maakt u het aantrekkelijk voor uw hond om met het balletje te spelen. Zo kan uw hond spelenderwijs zijn hapje verdienen en kunt u hem motiveren om meer te bewegen. Ook kunt u de volledige maaltijd van uw hond in de bal verstoppen. De Snackbal voor de hond (zacht) is gemaakt van dik rubber en is verkrijgbaar in twee maten. De kleine maat wordt geleverd in een blauwe kleur, de grote maat in een rode kleur:

 • Small: 7.5 cm doorsnede, blauwe kleur
 • Medium: 11.5 cm doorsnede, rode kleur
   

Alle voordelen van de Snackbal voor de hond (zacht) op een rijtje:

 • Uitdagend snackspeeltje voor honden van alle rassen
 • Kan gevuld worden met snoepjes of droogvoer
 • Verkrijgbaar in twee maten, dus geschikt voor alle honden

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal voor de hond (verstelbaar) tegen de scherpste prijs. Gemakkelijk besteld en comfortabel thuisbezorgd.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort Snackbal of speeltje voor uw hond? Wat dacht u bijvoorbeeld van de Kong Wobbler voor de hond. Bekijk daarnaast eens ons overzicht van al het Speelgoed voor honden dat wij verkopen.

Snackbal voor de hond (zacht) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 5,99
Medium
€ 11,49

Nina Ottosson

Nina Ottosson Dog Smart Orange

Nina Ottosson Dog Smart Orange

Het Nina Ottosson Dog Smart Orange hondenspel is een zeer uitdagende bezigheid voor uw hond. Het spel helpt verveling te voorkomen en biedt uw viervoeter een mentale uitdaging. De botjes kunnen zo worden geplaatst dat ze op een gelijke hoogte liggen met het bord of iets meer uitsteken. Op deze manier kunt u de moeilijkheidsgraad zelf aanpassen en uw hond meer of minder uitdaging geven. Deze variant is ideaal om uw huisdier kennis te laten maken met trainingsspellen. De Dog Smart Orange daagt uw hond uit om zijn probleemoplossend vermogen te verbeteren. U kunt dit interactieve spel samen met uw hond spelen om zo de onderlinge band te versterken en te onderhouden. Wanneer u ervoor kiest om uw hond zelfstandig te laten spelen, wordt het aangeraden om hem in de gaten te houden, zodat hij niet op het speelgoed gaat kauwen. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Smart Orange tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Smart Orange

Plaats wat hondenbrokjes of snacks in de compartimenten van het bord. 
Sluit enkele compartimenten met de botjes. Hoe meer delen u afsluit, hoe moeilijker het spel voor de hond zal zijn. 
Laat uw hond zien waar de lekkernijen liggen en help hem om ze te vinden. Geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen.
Laat sommige compartimenten onbedekt om de interesse van uw hond te wekken en vast te houden.
Speel samen met uw hond of laat hem zelfstandig de compartimenten openen. Houd uw hond altijd in de gaten wanneer u hem zelfstandig laat spelen en berg het spel bij voorkeur op wanneer hij er niet mee speelt.

Ander product?

Zoekt u een hondenspel die iets moeilijker is voor uw hond? Kijk bijvoorbeeld eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue, met verschuifbare compartimenten. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.


Let op!
Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Nina Ottenson Dog Smart Orange > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 21,99
Nina Ottosson Dog Brick Blue - Hondenpuzzel

Nina Ottosson Dog Brick Blue

Nina Ottosson Dog Brick Blue is een interessant en uitdagend spel voor uw viervoeter. Het helpt verveling tegen te gaan en is een goede mentale stimulans voor de hond. Het heeft drie verschillende mogelijkheden om lekkernijen in te verbergen door middel van het openen van de verschuifbare compartimenten. De afzonderlijke botjes zijn te verwijderen om zo het spel makkelijker en moeilijker te maken voor uw huisdier. Dog Brick Blue is een uitstekende manier om destructief gedrag te voorkomen en uw hond zelfstandig bezig te laten zijn. Uw hond zal veel profijt hebben van de mentale uitdagingen en door dit spel samen met uw hond spelen versterkt u de band met uw maatje.

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Brick Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Brick Blue

Plaats de lekkernijen of hondenbrokken in de verschillende compartimenten van het spel. 
Bedek de middelste compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender de puzzel zal zijn.
Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Wees geduldig en geef hem de tijd om het uit te zoeken. Help uw hond net zo lang tot hij het spel begint te begrijpen. Laat een deel van de botjes eruit en open de rode blokjes met snacks om de interesse van uw hond te wekken. Wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen, zorg er dan voor dat u altijd in de buurt bent zodat hij niet op het spel gaat kauwen. Het is aan te raden om het spel op te bergen wanneer uw hond er niet mee speelt.

Ander product?
Is uw hond de meeste hondenspellen te slim af? Probeer dan eens Nina Ottosson Dog Casino Turquoise, een spel met moeilijkheidsgraad 3. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Nina Ottenson Dog Brick Blue > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 20,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 21,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 22,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 20,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond is een stevig rubberen hondenspeeltje van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van kleine rassen. Dit speeltje is gemaakt van stevig rubber en beschikt hierdoor over uitzonderlijke elastische kracht. Hierdoor is het product bestand tegen een zekere mate van kauwen. Wilt u een extra sterke Kong aanschaffen voor sterke kaken? Kiest u dan voor de zwarte variant, deze is nog duurzamer dan de rode. Ondanks de uitzonderlijke kracht van Kong producten zijn ze niet onverwoestbaar. 

 • Leuk en stevig rubberen speelgoed voor de hond
 • Zeer grote elastische kracht
 • Natuurlijk rubber
 • Geschikt voor honden van kleine rassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik


Maatvoering

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:

Maattabel Kong voor de hond 

 
Maat van het product Afmetingen 
S 7 cm
M 8,5 cm
L 10,5 cm
XL 13 cm
XXL 15,5 cm

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong in de maat large? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong Maat S voor de hond > Meer informatie
Kong Maat S voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Rood
€ 6,49
Zwart
€ 7,25
Kong Maat M voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Rood
€ 8,75
Zwart
€ 9,99
Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond is een zeer stevig hondenspeelgoed van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van gemiddelde rassen. Dit hondenspeeltje is gemaakt van extra sterk rubber waardoor hij ook geschikt is voor honden die speeltjes snel kapot krijgen. Het product heeft bovenop een gat die u kunt gebruiken om voer of snoep in te doen. Dit speeltje zal waarschijnlijk langer meegaan dan de meeste andere speeltjes, maar is niet onverwoestbaar. Voor sterke kauwers adviseren wij de zwarte Kong.

Het product is verkijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 7 cm
 • Medium: 8,5 cm
 • Large: 10,5 cm
 • Extra Large: 13 cm
 • Extra Extra Large: 15,5 cm
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Gemaakt van extra sterk rubber
 • Sterk dankzij zijn elasticiteit
 • Bijzonder geschikt voor honden die andere speeltjes eenvoudig kapot krijgen
 • Ook mogelijk om snoep in te doen
 • Maar L is geschikt voor honden van gemiddelde grootte
   

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong gooi- en trekspeeltje? Kijk dan eens bij de Kong Wubba L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong Maat L > Meer informatie
Kong Maat L voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Rood
€ 10,49
Zwart
€ 10,99
Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond is een leuk en stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber dat met name geschikt is voor honden van grote rassen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk stevig rubber, waardoor het elastisch is en het redelijk goed bestand is tegen kauwen. Het product is beschikbaar in twee kleuren, namelijk rood en zwart. Het zwarte exemplaar is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor honden met sterke kaken die graag kauwen. Geen enkel product is echter onverwoestbaar. Het speeltje in maat XL is 13 cm groot en het is ook beschikbaar in andere maten.  

 • Stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber
 • Sterk door elastische kracht, dus bestand tegen kauwen
 • Voor honden van grote rassen
 • In twee kleuren met verschillende sterktes rubber
 • Ook beschikbaar in andere maten

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Maat XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor Kong Maat XL voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong Maat XL > Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 14,99
Zwart
€ 15,49
Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond is een speeltje voor uw hond, gemaakt van stevig natuurlijk rubber. Hij is erg sterk door zijn elastische kracht. Hier kan uw hond lekker op bijten, zonder dat het product direct kapot gaat. Hierbij is de zwarte variant nog duurzamer dan de roze variant. Bedenkt u wel dat alle speeltjes kapot kunnen gaan. Wij bieden geen garantie op onverwoestbaarheid. Deze XXL versie is geschikt voor honden van de grootste rassen.

Let op: Dit speeltje is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik

 • Stevig en kauwbestendig speelgoed
 • Erg grote elastische kracht
 • Gemaakt van stevig, natuurlijk rubber
 • Geschikt voor de grootste rassen honden

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Giant Maat XXL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk dankzij de klassieke rubberen Kong, het meest bekende speeltje. Daarnaast heeft dit merk een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom behoefte aan verschillende speeltjes. Kong biedt producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Tenslotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 


Maten Kong Giant maat XXL voor de hond

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:
 

Maten Grootte speeltje
cm
M 8,5
L 10,5
XL 13
XXL 15,5

 

Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar hetzelfde product voor een kleinere hond? Bekijk dan ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Maat S voor de hond. Deze is geschikt voor honden van kleinere rassen. 

Kong Giant maat XXL > Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 17,99
Zwart
€ 19,49

Drijvend

Playstrong Rubber Bal Mini voor honden

Playstrong Rubber Bal Mini voor honden

De Playstrong Rubber Bal Mini voor honden is een zeer stevige rode bal die geschikt is voor honden die relatief hard bijten in hun speelgoed. De bal heeft een doorsnede van 5,5 cm en is gemaakt van extra sterk en duurzaam thermoplastisch rubber. De schuin naar binnen lopende kern in de bal kunt u vullen met koekjes, snoepjes of kluifjes, zodat uw hond ook kan snacken tijdens het spelen. De bal blijft drijven waardoor hij zeer geschikt is voor waterspelletjes en door de felrode kleur is hij goed terug te vinden.

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Van dit speelgoed kunnen kleine stukjes loskomen. Deze zijn ongevaarlijk en worden met de ontlasting meegevoerd. Indien er grote stukken worden afgebeten, haal de bal dan weg bij uw hond.

 • Geschikt voor harde bijters
 • Doorsnede van 5,5 cm
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Kan gevuld worden met snacks
 • Blijft drijven
 • Geschikt voor waterspelletjes
 • Gemakkelijk terug te vinden

Bij Brekz kunt u diverse leuke speelgoedballen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Playstrong Rubber Bal Mini voor honden en uw bestelling wordt snel bij uw thuis afgeleverd.

Andere speelgoedbal dan Playstrong Rubber Bal Mini voor honden?

Bij ons kunt u deze bal ook kopen met een doorsnede van 8,5 cm. Ook kunt u kiezen voor een van onze veel soorten drijven apporteerspeelgoed, zoals Playstrong Rubber Bot Klein voor honden van 11,5 cm groot of de Trixie Drijvende Ring van 17 cm groot. Bekijk ook ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed en bestel de leukste speeltjes snel!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden is een zeer stevige rode bal die geschikt is voor honden die relatief hard bijten in hun speelgoed. De bal heeft een doorsnede van 8,5 cm en is gemaakt van thermoplastisch rubber dat extra sterk en duurzaam is. De holle inkepingen in de bal kunt u vullen met koekjes, snoepjes of kluifjes, zodat uw hond ook kan snacken tijdens het spelen. De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden kan blijven drijven waardoor hij zeer geschikt is voor waterspelletjes en door de felrode kleur is hij goed terug te vinden.

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Van dit speelgoed kunnen kleine stukjes loskomen. Deze zijn ongevaarlijk en worden met de ontlasting meegevoerd. Indien er grote stukken worden afgebeten, haal de bal dan weg bij uw hond.

 • Geschikt voor harde bijters
 • Doorsnede van 8,5 cm
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Kan gevuld worden met snacks
 • Blijft drijven
 • Geschikt voor waterspelletjes
 • Gemakkelijk terug te vinden

Bij Brekz kunt u diverse leuke en duurzame speeltjes voor uw hond gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u de Playstrong Rubber Bal Groot voor honden en uw bestelling wordt snel afgeleverd!

Andere speelbal dan Playstrong Rubber Bal Groot voor honden?

U kunt ook kiezen voor de lichte Rubber Foam Ballen. Deze zijn zeer geschikt om te leren apporteren. Of kies voor een Rubber bal met pootjes en piep die ook blijft drijven. Bekijk daarnaast ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed of het uitgebreide aanbod van Jolly met diverse soorten ballen. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,75
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,75
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 15,99
Verpakking Prijs
Kikker
€ 10,99
Nijlpaard
€ 10,99
Beer
€ 10,99
Verpakking Prijs
Kikker
€ 16,99
Beer
€ 16,99
GiGwi Belly Bites Snoepjes Navulling voor de hond

GiGwi Belly Bites navulling

GiGwi Belly Bites navulling zijn snoepjes waarmee u de GiGwi Belly Bites snackspeeltjes kunt vullen. Deze vegetarische snoepjes wekken de interesse van uw hond dankzij de smakelijke, natuurlijke ingrediënten. Deze zeer smakelijke snoepjes dragen bij aan een gezond gebit en het voorkomt dat uw hond uitgekeken raakt en zich gaat vervelen.
        

 • Geschikt voor de Belly Bites maat S en maat M-L

 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten

 • Vegetarisch

Bij Brekz kunt u snackspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu GiGwi Belly Bites navulling tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
                  

Ingrediënten GiGwi Belly Bites navulling

Samenstelling: tarwe-proteïne, geëmulgeerde vetten, lactose, organische sporenelementen, calciumcarbonaat, natrium caseïnaat, voedingsvezels, etherische oliën, glycerine, melk-smaakstoffen, kleurstoffen

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit (51,3%), ruwe oliën en vetten (6,5%), ruwe vezels (0,49%), ruwe as (6,7%), vocht (13%)

          

Ander product?

Bent u op zoek naar het kauwspeeltje waar deze snoepjes in passen? Kijk dan eens naar GiGwi Belly Bites maat M-L, voor (middel)grote honden. Voor andere varianten kunt u kijken naar onze overige snackspeeltjes.

GiGwi Belly Bites Snoepjes Navulling Maat S voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 6,99
M-L
€ 6,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Snackspeeltjes hond

Met onze snackspeeltjes kunt u uw hond activeren voor een smakelijk spelletje. Door de combinatie tussen spelen en een beloning vormen deze speeltjes de ideale uitdaging voor uw hond. In ons assortiment vindt u drie categorieën; de puzzels, Busy Buddy speeltjes en snackballen. Hier vindt u een korte inleiding in de producten.
 

Puzzels

Puzzels zijn een uitdagend speelgoed om uw hond zijn snack mee te laten verdienen. In ons assortiment vindt u twee puzzels.
Het Trainingsspel Fanatic biedt meerdere spelmogelijkheden. Het activeert de hersenen van uw hond en vergroot de samenwerking met zijn baasje. Wilt u een alternatief, dan kunt u kiezen voor het Trainingsspel Swingo. Van beide spellen is de moeilijkheidsgraad aan te passen.

Busy Buddy

Van Busy Buddy zijn verschillende spellen verkrijgbaar waarbij uw hond wordt geprikkeld om spelenderwijs zijn snack te verdienen. 

Snackballen

Snackballen zijn speeltjes in de vorm van een bot of balletje die snacks bevatten waar uw hond voor werken moet. De speeltjes zijn gemaakt van stevig kunststof en zijn geschikt om zelf te vullen met snacks. Bent u op zoek naar een ronde snackbal? Kijk dan eens bij de Snackbal voor de hond. Wilt u liever een bot dan kunt u eens kijken bij het Kong Goodie Bone voor de hond. Een alternatief hiervoor is de Kong Wobbler voor de hond, waarbij uw hond de snacks door kleine gaatjes moet krijgen. Deze laatste is ook geschikt voor het voeren van een droge voeding.

Bij Brekz kunt u de beste snackspeeltjes voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu snackspeeltjes tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere methode om uw hond te activeren? Kijk dan eens bij ons apporteerspeelgoed. Een overzicht van al ons speelgoed voor honden vindt u hier.

Terug