Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gladiator Rubber Split Bone voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 8,09
€ 8,09

Gladiator Rubber Split Bone voor de hond is een rubberen speelgoed bot waarin u onder andere hondenkoekjes kunt stoppen.

• Reinigt de tanden

• Robuust rubber

• Leuk speelgoed


Meer informatie

Productinformatie Gladiator Rubber Split Bone voor de hond

Gladiator Rubber Split Bone voor de hond is een leuk en verantwoord stuk speelgoed in de vorm van een bot. Het is gemaakt van sterk rubber en is dus uitermate geschikt voor honden die graag kauwen. U kunt hondenkoekjes of -snoepjes in het bot stoppen, zodat uw hond spelenderwijs uitgedaagd wordt om zijn beloning te krijgen. 

De uiteinden van het Gladiator Rubber Split Bone voor de hond zijn gevormd door twee krokodillenkoppen, die opengeslagen kunnen worden. De tanden van de krokodillen zorgen ervoor dat de tanden van uw hond tijdens het kauwen of bijten gereinigd worden. Dit leuke stuk speelgoed draagt dus ook nog eens bij aan het welzijn van uw hond. 

Bij Brekz kunt u Gladiator Rubber Split Bone voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Indien u nog ander speelgoed voor uw hond zoekt, kunt u bijvoorbeeld deze Gladiator Tyre Disc voor de hond eens bekijken. Als u nog een ander speelgoedproduct zoekt, kunt u dat vast vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondenspeelgoed

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
27-08-2020
4
4
4
4
4
jammer maar hij was binnen 15 minuten tot gruis.