Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Advantage Nr. 40, vlooienmiddel voor honden S

Advantage Nr. 40, vlooienmiddel voor honden S Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per verpakking
 • € 14.95
 •  
 • 2 stuks
 • € 28.95
 •  

Advantage 40, vlooienmiddel voor honden van minder dan 4 kg. Het gewicht geeft aan hoeveel er in een tube zit. De verpakking bevat 4 tubes. Advantage 40 zorgt voor: 

- Bestrijding van vlooien en bijtende luizen 

- Voorkoming van ziektes d.m.v. insecten 

Meer details

Indicatie

Preventie en behandeling van vlooien en behandeling van bijtende luizen bij honden van minder dan 4 kg. 

 

Werking/werkingsduur

Na de toediening van Advantage 40 worden de aanwezige vlooien binnen 1 dag gedood. Vervolgens heeft de toediening een werking van 4 weken. Advantage 40 blijft werkzaam na het zwemmen of na blootstelling aan hevige regen. Soms kan het zijn dat de hond direct een tweede behandeling nodig heeft, dit is bijvoorbeeld bij het overmatig zwemmen van een hond met veel luizen en vlooien in de buurt. 

 

Contra-indicaties

Geen gespeende pups van minder dan 8 weken oud. Daarnaast mag het product niet gebruikt worden bij overgevoeligheid aan één van de bestanddelen van dit product. 

 

Gebruik/Toediening

U kunt één pipet uit de verpakking pakken en de pipet rechtop houden. Vervolgens kan het dopje verwijderd worden en het zegel kan zo verbroken worden. Bij het aanbrengen van de Advantage 40 kunt u de haren tussen de schouderbladen uit elkaar duwen en het pipet met inhoud aanbrengen. Belangrijk is om niet teveel op één enkele plaats aan te brengen, de oplossing moet op de hond blijven liggen. 

 

Bijwerkingen

Bij mensen kan het voorkomen dat bij het toedienen van het middel er aanraking kan zijn met de huid wat huiduitslag kan opleveren. Wanneer de hond likt aan de toedieningsplaats, kan het gebeuren dat de hond begint te speekselen. Dit verdwijnt binnen een aantal minuten. Soms kan het voorkomen dat er een huidreactie ontstaat, zoals haarverlies, roodheid, jeuk en huidletsel. Het kan ook zijn de hond tijdelijk gedesoriënteerd is. In hele zeldzame gevallen werd bij honden incoördinatie, tremor en depressie ontdekt. Wanneer deze kenmerken niet voorkomen bij uw hond is het verstandig om de dierenarts te raadplegen. 

 

Samenstelling

10% (100 mg/ml) imidacloprid

0,1% (1 mg/ml) butylhydroxytolueen (E321), Benzylalcohol

Elke pipet bevat 0,4 ml, 40 mg imidacloprid, 0,4 mg E321. 

 

Waarschuwing

Het oplosmiddel kan materialen als leder, stoffen, plastics en gelakte oppervlakken aantasten. Bij het aanbrengen van het product moet u na gebruik grondig uw handen wassen. Contact van het product met de ogen of mond mag absoluut niet voorkomen, als dit gebeurt moeten de ogen direct gespoeld worden met water. 

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie