Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees 70 gram

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees 70 gram Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • Per 30
 • € 18.49
  € 14.99
 •  

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees is een hoogwaardige aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

 • Een smakelijke en vleesrijke aanvullende voeding
 • Geserveerd in een voedzame bouillon
 • Bereid met de beste ingrediënten

Meer details

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit een paté en is verkrijgbaar in een verpakking van 400 gram, ideaal voor wanneer u meer dan 1 kat in huis heeft. Het voer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is van hoogwaardige kwaliteit. Zowel het kippenvlees als het rundvlees dat in Almo Nature Daily Kip & Rundvlees verwerkt zit is afkomstig van dieren die met een vrije uitloop rond hebben kunnen lopen. Ook is er tijdens het fokken geen gebruik gemaakt van hormonen om de dieren sneller te laten groeien. Tevens is het gebruikt van antibiotica vermeden om het vlees afkomstig van de dieren zo natuurlijk mogelijk te houden.

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit vlees dat is gekookt en gesneden zonder dat daar chemische behandelingen bij gebruikt zijn. Het vlees wordt vervolgens gekookt in zijn eigen vocht. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in het voer bewaard blijven. Daarnaast zorgt het ook voor een uitstekende smaak aan het voer. Op deze manier biedt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees een smaakvolle maaltijd die boordevol zit met vitaminen en mineralen. Er is een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen toegevoegd maar het voer bestaat voornamelijk uit natuurlijke voedingsstoffen. Verder zijn er geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt om het voer langer te kunnen bewaren. Ook het gebruik van kleurstoffen om enkel het uiterlijk van het voer te verbeteren is vermeden. Door het volledige natuurlijke proces en de natuurlijke ingrediënten biedt dit voer een voedzame en smakelijke maaltijd voor elke kat. Almo advisteert om uw kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven.

U kunt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

De smaken Dailymenu zijn bereid met rood vlees, wit vlees, vis, eieren, groenten en rijst, alleen geschikt als huisdieren voedsel. VoedingsadviesHet is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie