Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep OP is OP

Productinformatie
5 x 40 gram
€ 9,09 (€ 45,45/kg)
€ 9,09 (€ 45,45/kg)
10 x 40 gram
€ 17,25 (€ 43,13/kg)
Meest verkocht
€ 17,25 (€ 43,13/kg)

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep zijn heerlijke snoepjes met zalm met een gebitsverzorgende werking en zijn geschikt voor iedere kat. De voordelen van dit product:

  • Heerlijke snoepjes met zalmsmaak
  • Gebitsverzorgende werking
  • Verminderen tandsteen

Meer informatie

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep zijn heerlijke snoepjes met zalm met een gebitsverzorgende werking en zijn geschikt voor iedere kat. De snoepjes zijn speciaal ontwikkeld om de vorming van tandsteen op het kattengebit te verminderen. Dankzij de speciale vezeltextuur zorgt het product voor een milde schurende reiniging tijdens het eten. En gegeten worden deze dentabites, want met hun heerlijke zalmsmaak zijn ze een onweerstaanbaar tussendoortje.

  • Heerlijke snoepjes met zalmsmaak
  • Schurende werking vermindert tandsteen op het kattengebit
  • Bevat diverse essentiële vitaminen en mineralen
  • Geschikt tussendoortje voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Geadviseerd wordt om het kattensnoep te geven vanaf een leeftijd van 10 maanden oud. De aanbevolen hoeveelheid is 16 brokjes per dag.

Ingrediënten Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vis en -bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, gist, zaden, kruiden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep dat helpt haarballen te verminderen? Kijk dan eens bij ons Whiskas Anti Hairball Kattensnoep.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
25-08-2019
4
4
4
4
4
De kat is er wild van even schudden met het doosje en ze is daar
06-10-2018
4
4
4
4
4
Mijn katten zijn dol op deze Dentabites/ zalm. In de winkel niet overal verkrijgbaar.