Versele Laga vogelvoer
4
4
4
4
4
(4)

Versele-Laga Prestige Premium Amazone Parrot vogelvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Versele-Laga Prestige Premium Amazone Parrot vogelvoer is een smakelijke zadenmengeling, geschikt voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien. 

  • Zeer volledige voeding
  • Met VAM-korrels
  • Hoog gehalte eiwitten

Meer informatie

Versele-Laga Prestige Premium Amazone Parrot vogelvoer

Prestige Premium Amazone Parrot is een smakelijke zadenmengeling, geschikt voor alle soorten Zuid-Amerikaanse papegaaien. De voeding is gebaseerd op een rijke zadenmengeling met toegevoegde VAM-korrels, wat staat voor Vitaminen, Aminozuren en Mineralen. Deze voedingsstoffen hebben een positief effect op de gezondheid en kweekresultaten van vogels. Daarnaast combineert het voer een laag vetgehalte met een hoog gehalte aan eiwitten. Zo krijgt uw vogel alles binnen voor een energieke dag zonder van zijn gezonde gewicht te wijken. Het voer is voor uw papegaai zeer smakelijk en bevat onder andere gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten. Voor de dagelijks benodigde hoeveelheid calcium zijn oesterschelpen toegevoegd. Kortom, u haalt hiermee een rijke, uitgebalanceerde voeding voor Zuid-Amerikaanse papegaaien in huis.

  • Een volledige maaltijd, uitgebalanceerd voor alle Zuid-Amerikaanse papegaaien
  • Met VAM-korrels, dus met alle Vitaminen, Aminozuren en Mineralen voor een gezonde vogel
  • Zeer smakelijke ingredienten, waaronder gepofte granen, pompoenpitten, rozebottel, gedroogde pepertjes en cedernoten
  • Heeft een laag vetgehalte en een hoog aandeel eiwitten voor alle dagelijkse energie
  • Met oesterschelpen voor het benodigde calcium

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium Amazone Parrot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Prestige Premium Amazone Parrot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

     

Voedingsadvies Prestige Premium Amazone Parrot

Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium Amazone Parrot elke dag, samen met het drinkwater.
     

Ingrediënten Prestige Premium Amazone Parrot

Getopte haver, tarwe, maïs, boekweit, Maxi-VAM-korrels, Paddyrijst, gestreepte zonnebloempitten, milo, dari, kanariezaad, pompoenpitten, witte millet, cardy, witte zonnebloempitten, gepelde aardnoten, cedernoten, oesterschelpen, gele millet, gepofte tarwe, gepofte maïs, rozebottel, rode pepers. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruwe celstof (10%), ruw vet (10%), ruwe as (5%), calcium (0,93%), fosfor (0,37%). 

Met vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K en PP.
Bevat ook natrium, magnesium en kalium.
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw Afrikaanse papegaai? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium African Parrot voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
21-10-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Dit product netjes ontvangen alleen apart dat ik geen review ontvang over het hondenvoer. Daar kwam namelijk de zak kapot van aan. Contact met de klantenservice verloopt heel traag! Krijg per week 1x antwoord en de beloofde terugbetaling heb ik na inmiddels een week ook nog niet ontvangen. Klantenservice mag wel veel sneller gaan reageren want zo duurt het 3 weken tot een oplossing en dan zeggen ze had u de zak niet moeten open maken. Klopt geef mijn hond gewoon even 3 weken geen eten! Bezorging enz prima maar de klantenservice krijgt niet eens een 1 voor de moeite!!
18-07-2022
1
2
3
4
5
mijn papegaai vindt het lekker
25-03-2018
1
2
3
4
5
Ben heel tevreden over deze levering
12-02-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Toppie!!!!!!!


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.