Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

ESVE Ni-ble Mineralenblok Grasparkieten

Per stuk
€ 1,85
€ 1,85

ESVE Ni-ble Mineralenblok Grasparkieten is een aanvullend voer op basis van natuurlijke ingrediënten en is onder meer geschikt voor grasparkieten.

  • Natuurlijk product
  • Rijk aan vitaminen en mineralen
  • Gebruik naar behoefte

ESVE Ni-ble Mineralenblok Grasparkieten

ESVE Ni-ble Mineralenblok Grasparkieten is een aanvullend voer op basis van natuurlijke ingrediënten en is onder meer geschikt voor grasparkieten. Het mineralenblok geeft vogels een waardevolle, natuurlijke aanvulling op hun dagelijkse voeding. Zo halen de vogels er essentiële vitaminen en mineralen uit, die in hun dieet niet mogen ontbreken. Dankzij de handige blok-vorm kunnen ze naar behoefte stukjes afbijten. Het mineralenblok is geschikt voor vogels als grasparkieten, valparkieten, agapornide en overige soortgenoten.

  • Product bestaat uit natuurlijke ingrediënten
  • Vitaminen en mineralen zijn een waardevolle aanvulling op het dieet van uw vogel
  • Eenvoudig naar behoefte af te bijten 
  • Geschikt voor grasparkieten, valparkieten, agapornide en overige soortgenoten

Bij Brekz kunt u de beste medicijnen vogels gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu ESVE Ni-ble Mineralenblok Grasparkieten tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van ESVE Ni-ble Mineralenblok Grasparkieten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een mineralenblok voor kanaries? Kijk dan eens bij het ESVE Ni-ble Mineralenblok Kanaries. Een overzicht van al onze medicijnen vogels kijkt u hier.