Voerbakken en drinkfonteinen

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat is een mooi vormgegeven drinkfontein voor uw hond of kat.

 • Houdt het stromende water vers en zuurstofrijk
 • Kan de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen
 • 40 x 27 x 26 cm groot

Meer informatie

Productinformatie PetSafe Drinkwell Platinum hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat is een mooi ontworpen drinkfontein voor uw hond of kat. Dieren houden van vers en zuurstofrijk stromend water en dat is precies waar deze fontein voor zorgt. Daarnaast kan een drinkfontein de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen. De pomp is hoogwaardig en nagenoeg geluidloos. De fontein heeft en reservoir van 5 liter en is verdeeld in zes kamers voor een goede filtering van het water. De fontein is 40 x 27 x 26 cm groot en verbruikt 2 watt per uur. Door de helling in de bak spat het water niet op. Bij de fontein krijgt u een actiefkolfilter en een geïntegreerd voorfilter.

 • Mooi ontworpen drinkfontein voor honden en katten
 • Houdt water stromend, vers en zuurstofrijk
 • Kan de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen
 • Hoogwaardige en geruisloze pomp
 • Heeft een reservoir van 5 liter en filters
 • 40 x 27 x 26 cm groot
 • Verbruikt 2 watt per uur
 • Water spat niet op

Bij Brekz kunt u diverse soorten fonteinen kopen voor uw hond en kat. Bestel bijvoorbeeld de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Gebruiksadvies PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

Maak de fontein elke week met heet water en zeep schoon. Ontkalk de pomp elke twee tot vier weken met water en azijn en spoel hem daarna grondig af. Maak het filter met water en zonder zeep schoon en vervang het filter elke twee tot vier weken of zodra vervuiling zichtbaar is. Let erop dat er voldoende water in de fontein blijft en laat de pomp nooit drooglopen. Bij droogstaan kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie.

Andere drinkfontein dan PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Voor ons gehele aanbod aan eet- en drinkbakjes bekijk u ons overzicht.


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
29-12-2020
1
2
3
4
5
Prima apparaat
05-07-2017
1
2
3
4
5
Slecht product, gemaakt van te dun (dus zeer breekbaar) kunststof: plastic bakje met een klein pompje en dat moet €75,- kosten?! Hetzelfde product gevonden Zoo.plus €46.-!! Wat de service van Brekz aangaat: het product kwam al beschadigd aan, ik heb het op eigen kosten retour gestuurd. Daarna geen mailtje oid gehad , het aankoopbedrag kon ik via internetbankieren terugvinden.....dus heeft dit mij €6.95 gekost en een slecht humeur bezorgd! Kan/moet beter kunnen! Met vriendelijke groet, Marianne Stoffer
Antwoord: Beste Marianne, Bedankt voor je review. Het is spijt ons dat u dit product zo ervaart. We hebben inmiddels al honderden fonteintjes verkocht en geen klachten hierover gehad. Als het product daadwerkelijk beschadigd was dan mag u het product natuurlijk kosteloos retourneren. Met vriendelijke groeten, Vera, Team Brekz


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.