Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 7,49
€ 7,49
Per 2
€ 13,49
€ 13,49

Het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden is een verkoelend hondenspeeltje.

  • Gemaakt van stevig invriesbaar rubber
  • Geschikt om te vullen met water en in te vriezen
  • Geeft kauwplezier en verkoeling aan uw hond

Meer informatie

Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden

Het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden is een ijsje voor honden. Het ijsje is gemaakt van stevig rubber dat zonder problemen ingevroren kan worden. Vul het plastic ijsje met water, leg hem in de vriezer en uw hond kan op een hete zomerdag heerlijk genieten van een ijsje en een leuk kauwspeeltje! Het voordeel van het ijsje is dat de hond verkoeling krijgt op de plek waar hij het meest warmte verliest, namelijk zijn tong en bek. Dit speelgoed werkt daarom extra goed! Het ijsje is circa 14 cm groot.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aaan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

  • IJsje voor honden
  • Gemaakt van stevig invriesbaar rubber
  • Geschikt om te vullen met water en in te vriezen
  • Geeft kauwplezier en verkoeling aan uw hond
  • Geeft verkoeling op de warmste plek

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor verkoeling van uw hond. Bestel bijvoorbeeld het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere verkoelingsproducten dan Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden?

Wij verkopen ook diverse andere verkoelende producten, zoals de Cooling Dog Toy en Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden om in te vriezen. Bekijk hier ons gehele aanbod aan verkoeling met ook diverse verkoelende bandana's!


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
18-06-2019
4
4
4
4
4
Het product is niet echt sterk, de hond heeft het na enkele keren als stuk gekregen. Het dopje van de waterreservoir is eruit gesprongen.
14-08-2018
4
4
4
4
4
alleen jammer dat er geen duidelijke beschrijving bij is,onze pup is te klein om deze te kunnen gebruiken. Vind hem niet geschikt voor kleine honden.