Verkoeling voor honden

Afdekhoes voor zwembad voor de hond

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Deze Afdekhoes voor zwembad is een praktische hoes die speciaal is ontwikkeld om bijvoorbeeld een hondenbad mee af te dekken en te beschermen tegen o.a. vuil. De hoes sluit of met een koord of met klittenband. Zie verderop in de productinformatie.

  • Afmetingen: 80cm, 120 cm of 160 cm
  • Houdt het water schoon

Meer informatie

Productinformatie Afdekhoes voor zwembad 

Heeft uw hond een mooi zwembad(je), maar bent u het beu om het water dagelijks te verschonen of vuil te scheppen? Deze Afdekhoes voor zwembad is een hele fijne hoes die gemakkelijk is in gebruik. Plaats de hoes over het zwembad en het beschermt het tegen inwaaien van bladeren en vuil wanneer het bad niet in gebruik is. Dat scheelt een hoop schoonmaak werk! De hoes is verkrijgbaar in 3 maten:

M 80cm (Blauw)**

L 120 cm (Blauw)**

XL 160 cm (Blauw)**

* Sluit met een koord

** Sluit met klittenband, dus is geschikt voor bv een Trixie zwembad met klittenband.

Bij Brekz kunt u zomerse accessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Afdekhoes voor zwembad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Zoekt u in plaats van een hoes een verkoelend zwembad voor uw viervoeter? Kijk dan naar ons Zwembad voor de hond. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze verkoelende producten.


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
27-06-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Bij de 2e keer ging de hoes al stuk bij her klitteband. Deze ging al afscheuren terwijl de maat goed was. Dus deze kon nooit te strak hebben gezeten. Graag zou ik een nieuwe ontvangen
Bij de 2e keer ging de hoes al stuk bij her klitteband. Deze ging al afscheuren terwijl de maat goed was. Dus deze kon nooit te strak hebben gezeten. Graag zou ik een nieuwe ontvangen Bij de 2e keer ging de hoes al stuk bij her klitteband. Deze ging al afscheuren terwijl de maat goed was. Dus deze kon nooit te strak hebben gezeten. Graag zou ik een nieuwe ontvangen Bij de 2e keer ging de hoes al stuk bij her klitteband. Deze ging al afscheuren terwijl de maat goed was. Dus deze kon nooit te strak hebben gezeten. Graag zou ik een nieuwe ontvangen
16-08-2022
1
2
3
4
5
Schade aan hoes van hondenzwemband werd vergoed door terugbetaling.
03-07-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Prima dek!


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.