Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zelfreinigende slickerborstel

Productinformatie
Medium
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
€ 7,95 (€ 7,95/ct)

Zelfreinigende slickerborstel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw hond en helpt met het verwijderen van klitten. Het is geschikt voor honden met een middellange of langharige vacht.  

• Verwijdert losse haren en vuil

• Verwijdert klitten

• Verkrijgbaar in Medium


Meer informatie

Productinformatie Zelfreinigende slickerborstel

Zelfreinigende slickerborstel is een handig verzorgingsproduct dat helpt met het verwijderen van vuil en losse haren uit de vacht van uw hond. Het helpt daarnaast met het verwijderen van klitten. 

Zelfreinigende slickerborstel is geschikt voor honden met een middellange of langharige vacht. Deze borstel heeft de maat Medium. In ons uitgebreide assortiment hebben wij ook nog slickerborstels met andere maten. 

Bij Brekz kunt u Zelfreinigende slickerborstel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Ander product? 

Wij hebben deze handige slickerborstel ook in een grote maat. Zoekt u nog een ander product voor de vachtverzorging van uw hond? Op onze overzichtspagina vachtverzorging hond kunt u ongetwijfeld het product vinden dat u zoekt. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.