Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Scruffs Noodle handdoek hond

Productinformatie
Blauw
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Bordeaux
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Grijs
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
€ 14,95 (€ 14,95/ct)

Scruffs Noodle handdoek is een sterk absorberende honden handdoek om uw viervoeter snel en eenvoudig mee af te drogen. Overtollig vocht wordt gemakkelijk opgenomen waardoor de vacht van de hond sneller droog is na een natte wandeling of wasbeurt.

  • Sterk absorberende handdoek
  • Microvezel
  • Kan gewassen worden in de wasmachine op 30 graden

Meer informatie

Productinformatie Scruffs Noodle handdoek

Scruffs Noodle handdoek voor de hond is een super absorberende handdoek, gemaakt van microvezel materiaal. Overtollig vocht wordt snel en eenvoudig opgenomen, waardoor de vacht van de hond sneller droog is na een natte of modderige wandeling of nadat u hem gewassen heeft. Dit materiaal is gemaakt van ultrafijne geweven draden die zo dicht bij elkaar zitten dat het droogoppervlak veel groter is dan de afmetingen van de handdoek zelf. Hierdoor zuigt de handdoek water op als een spons en wordt afdrogen veel makkelijker en sneller. De handdoek kan in de machine gewassen worden op 30 graden. U kunt de Scruffs Noodle handdoek zowel thuis als in de auto gebruiken. Scruffs Noodle is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Afmetingen: 80 x 30 cm

Bij Brekz kunt u extra absorberende handdoeken voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Noodle handdoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een handige microvezel droogmat waar u uw natte viervoeter rustig op kunt laten zitten? Kijk dan naar de Scruffs Noodle droogmat. Moet uw hond gewassen worden na een modderige wandeling? Kijk voor shampoo en borstels op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.