Training speelgoed hond

Petit Snackspeelgoed Chico voor de hond

Productinformatie
Blauw
€ 7,49 (€ 7,49/ct)
€ 7,49 (€ 7,49/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Petit Snackspeelgoed Chico hond is een kauwspeeltje dat gebruikt kan worden tijdens de gedragstraining. Het speeltje kan gevuld worden met snoepjes, die eruit komen wanneer uw hond ermee speelt. 

  • Voor bij de gedragstraining
  • Kan gevuld worden met snoep
  • Afmetingen: 12 x 6 x 6 cm

Meer informatie

Productinformatie Petit Snackspeelgoed Chico hond

Petit Snackspeelgoed Chico hond is een leuk kauwspeeltje dat gebruikt kan worden tijdens de gedragstraining van uw hond of puppy. Het speeltje kan gevuld worden met een snoepje of wat voer, dat uit de onderkant komt wanneer uw hond ermee speelt. 

Petit Snackspeelgoed Chico hond is verkrijgbaar in de pastelkleur blauw. Dit is één van de weinige kleuren die honden kunnen zien. Een uitdagend en bovendien smakelijk snackspelletje voor bij de gedragstraining! 

Bij Brekz kunt u Petit Snackspeelgoed Chico hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speelgoed?

Kijk op de pagina met puppyspeelgoed voor speeltjes die perfect zijn voor tijdens de tandenwissel. Op zoek naar een ander leuk speeltje voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenspeelgoed vindt u een handig overzicht van ons uitgebreide assortiment daaraan. 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
06-09-2019
1
2
3
4
5
Heel tof stuk speelgoed heeft de hond uren speelplezier


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.