Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Redonyl Ultra 50 mg - Voedingssupplement hond en kat

Productinformatie
60 capsules
€ 23,95
€ 23,95
120 capsules
€ 46,95
€ 46,95
180 capsules
€ 66,95
€ 66,95

Redonyl Ultra 50 mg is een aanvullend diervoeder voor honden en katten die last hebben van een gevoelige, geprikkelde huid. De voordelen van dit product:

  • Ondersteunt herstellend vermogen van huid
  • Reguleert overmatige haaruitval
  • Werkt kalmerend

Meer informatie

Productinformatie Redonyl Ultra 50 mg voor hond en kat

Redonyl Ultra 50 mg is een supplement voor honden en katten die een gevoelige, geprikkelde huid hebben en veel haren verliezen.

De eenvoudig te geven capsule ondersteunt en verzorgt de huid. De inhoud van de capsule kunt u ook door de voeding mengen. Redonyl Ultra ondersteunt een goede huidfunctie en gaat overmatig haaruitval tegen. De essentiële vetzuren en vitaminen ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en optimaliseren de huidconditie. 

Bij Brekz kunt u Redonyl Ultra 50 mg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu aanvullende diervoeders tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Redonyl Ultra 50 mg

Inhoud capsules: PEA-um, Biotine en essentiële vetzuren (GLA, EPA en DHA)

Gebruik en bewaring Redonyl Ultra 50 mg

Lichaamsgewicht in kg Aantal capsules
0 - 6 kg 1 capsule p/dag
7 - 12 kg 2 capsules p/dag

U kunt de inhoud van de capsule direct via de bek toedienen of door het voer mengen. U kunt de capsule ook volledig aan uw huisdier geven. Lees voor gebruik de bijsluiter. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. U kunt de capsules over een periode van 60 dagen dagelijks toedienen. Vraag uw dierenarts om advies, wanneer u het gebruik van Redonyl Ultra wilt verlengen.

Ander product?

Bent u op zoek naar dit product voor honden vanaf 13 kg? Kijk dan naar Redonyl Ultra 150 mg. Voor alle overige supplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek.