Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Respirato (luchtwegen) voor hond, kat en paard

Productinformatie
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,25 (€ 171,25/l)
€ 34,25 (€ 171,25/l)
3 x 100 ml
€ 48,75 (€ 162,50/l)
Meest verkocht
€ 48,75 (€ 162,50/l)

Puur Respirato voor hond, kat en paard is een aanvullend diervoer ter ondersteuning van de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen en de weerstand. 

  • Ondersteunt de slijmvliezen
  • Draagt bij aan de weerstand
  • Voor hond, kat en paard

Meer informatie

Productinformatie Puur Respirato voor hond, kat en paard

Puur Respirato voor hond, kat en paard is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm dat werkt ter ondersteuning van de luchtwegen. Kriebel in de keel kan door verschillende dingen worden veroorzaakt, zoals stofdeeltjes in hooi of een ruk van de halsband. Dit middel ondersteunt het slijmvlies van de bovenste luchtwegen helpt daardoor bij het verlichten van kriebel. 

Puur Respirato verscheen voorheen onder de naam 'Puur luchtwegen'. De samenstelling van het product blijft echter hetzelfde. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Respirato voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Respirato voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Echte tijm (Thymus vulgaris), eucalyptusboom (Eucalyptus globulus), rode zonnehoed (Echinacea purpurea), ronde zonnedauw (Drosera rotundifolia), ui (Allium cepa), alcohol (35,0%).

Productadvies Puur Respirato voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is gelijk aan 20 druppels.

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosis tweemaal per dag, behalve als uw arts u een andere frequentie heeft geadviseerd. Overleg met uw arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. 

Als het moeilijk is om meerdere malen per dag een dosis te geven, volstaat een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn; het is dan veilig een dubbele dosis te geven. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Er kan in het begin een verheviging van zijn symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Als zijn reactie echter zeer heftig is, kunt u de dosering halveren of helemaal stoppen met het geven van het product. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

U kunt het product direct in de bek spuiten met een spuitje, eventueel vermengd met wat water. Geef het product niet tijdens een maaltijd, hierdoor werkt het namelijk minder goed. Als uw dier het vies vindt, kunt u het product op een kleine lekkernij druppelen en het dan geven. 

Bewaar Puur Respirato voor hond, kat en paard op een droge plek uit de zon, op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van het product staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander product ter ondersteuning van de luchtwegen zoekt, kunt u dit product van Phytonics proberen. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel zoekt voor uw kat, staat dat gegarandeerd tussen de producten in onze kattenapotheek.