Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Oestro (brons) voor hond, kat en paard

Productinformatie
100 ml
€ 18,49 (€ 184,90/l)
€ 18,49 (€ 184,90/l)
2 x 100 ml
€ 35,25 (€ 176,25/l)
€ 35,25 (€ 176,25/l)
3 x 100 ml
€ 50,25 (€ 167,50/l)
Meest verkocht
€ 50,25 (€ 167,50/l)

Puur Oestro voor hond, kat en paard (voorheen Puur Brons) bevordert een normale en regelmatige cyclus en kan ook worden gebruikt bij dieren die slecht drachtig te krijgen zijn en bij paarden die tijdens de hengstigheid slecht hanteerbaar zijn.

  • Voor een normale en regelmatige cyclus
  • Voor een betere drachtigheid
  • Te gebruiken tijdens de hengstigheid

Meer informatie

Productinformatie Puur Oestro voor hond, kat, paard

Puur Oestro voor hond, kat, paard is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm voor de opwekking van vrouwelijke geslachtshormonen. Het product is bedoeld voor merries, teven en poezen en helpt een stabiele cyclus te krijgen. 

Puur Oestro voor hond, kat, paard kan daardoor gebruikt worden bij dieren die moeilijk drachtig worden. Daarnaast is het geschikt voor hengsten met libidoproblemen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Oestro voor hond, kat, paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Oestro voor hond, kat, paard

Samenstelling: 

Extract van kuisboom (Agnus castus), verdunde extracten van troszilverkaars (Cimicifuga racemosa) en vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris), alcohol (25,0%)

Productadvies Puur Oestro voor hond, kat, paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosering één- à tweemaal per dag. Mocht het lastig zijn om het product meerdere keren per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. U kunt het product met een spuitje in de bek spuiten. Het wordt aangeraden dit niet tijdens een maaltijd te doen, aangezien dit de werking vermindert. Als uw dier het product niet lekker vindt, kunt u het eventueel vermengen met een kleine lekkernij. 

Gebruik het product minstens twee cycli en stop met het geven ervan na de dekking of bevruchting. Het product kan aanhoudend gegeven worden, op voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt.

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Oestro voor hond, kat, paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Als uw hond, kat of paard last heeft van nervositeit, werkt kan het product Puur nervo misschien helpen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dat kunt u dan zeker vinden in onze hondenapotheek!