Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Laxatract 667 mg/ml siroop voor hond en kat

Productinformatie
125 ml
€ 12,95 (€ 0,10/ml)
€ 12,95 (€ 0,10/ml)

Laxatract 667 mg/ml siroop voor hond en kat is een voedingssupplement voor honden en katten dat obstipatieproblemen helpt voorkomen. 

  • Te gebruiken bij obstipatie
  • Stimuleert de darmwerking
  • Ook geschikt bij bacteriële darminfecties


Meer informatie

Productinformatie Laxatract 667 mg/ml siroop voor hond en kat

Laxatract 667 mg/ml siroop voor hond en kat is een aanvullend diervoeder dat een gezonde darmpassage stimuleert. Het helpt obstipatieproblemen te voorkomen, welke bijvoorbeeld veroorzaakt worden door haarballen, massieve darminhoud, hypoactiviteit, etc. Het kan enkele dagen duren voordat het gewenste effect zichtbaar wordt. Lactulose heeft geen interacties met andere geneesmiddelen. Laxatract is tevens geschikt als aanvulling bij de bestrijding van bacteriële darminfecties.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Laxatract 667 mg/ml siroop voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Laxatract siroop voor hond en kat

Bevat per ml siroop: 667 mg lactulose

Gebruik Laxatract siroop voor hond en kat

Laxatract kan worden gemengd met voer en drinkwater. Ook kan het met behulp van het bijgeleverde spuitje met opzetstukje voorzichtig in de bek van uw hond of kat worden gespoten.

  • Voor het stimuleren van de stoelgang: 3 ml per 5 kg lichaamsgewicht per dag
  • Bij bestrijding van bacteriële darminfecties: 3 x daags, 3 ml per 5 kg lichaamsgewicht

Ander product?

Zoekt u een aanvullend diervoeder dat de darmpassage ondersteunt? Kijk dan naar Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement. Voor alle overige supplementen kunt u kijken op de pagina van de hondenapotheek.