Supplementen hond
4
4
4
4
4
(5)

Hokamix Snack voor honden

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Hokamix Snack voor honden is een heerlijk tussendoortje vol met kruiden die bijdragen aan een goede gezondheid.

  • Voor (middel)grote honden
  • Reinigende werking
  • Geen kunstmatige toevoegingen

 


Meer informatie

Hokamix Snack voor honden

Hokamix Snack voor honden is een heerlijk tussendoortje voor middelgrote en grote honden. Deze snack van Hokamix bevat wel dertig verschillende kruiden. Hokamix Snack is een ideale beloning voor alle (middel)grote honden, zelfs als die normaal een beetje kieskeurig zijn. Hokamix Snack wordt door zijn lekkere (kippen)smaak en vele kruiden ook graag gegeten door kieskeurige honden. Door de grote hoeveelheid plantaardige ingrediënten is deze Hokamix Snack ook rijk aan fosfor, magnesium en natrium. Het vult hiermee eventuele tekorten aan. Dit tussendoortje heeft ook een reinigende werking. Het zuivert het bloed en voert afvalstoffen beter af. Daarnaast draagt rozemarijn bij aan een goede spijsvertering en ondersteunt alfafa de stofwisseling. Er zijn geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Hierdoor behoudt de snack zijn pure smaak.

Bijwerkingen en waarschuwingen Hokamix Snack:
Sommige honden krijgen last van diarree. Dit is van korte duur. Diarree is alleen een teken dat het lichaam is begonnen met het reinigen. De effectiviteit van de kruiden neemt af door een hoge temperatuur. Bewaar de snack op een koele en droge plek.

  • Heerlijk tussendoortje voor (middel)grote honden, ook voor kieskeurige eters
  • Kruiden hebben een reinigende werking en ondersteunen de stofwisseling en spijsvertering
  • Zonder kunstmatig toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Vult eventuele tekorten aan

Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Snack voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Snack voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hokamix Snack voor honden

Geef middelgrote honden van 15 tot 30 kg dagelijks maximaal 3 snacks. Honden die meer dan 30 kg wegen mogen dagelijks 4 tot 5 snacks eten. Hokamix Snack is vooral geschikt voor grote honden. Als u een kleinere hond of een puppy heeft, kunt u het beste Hokamix Snack Petit kopen. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoofdmaaltijd aan wanneer u uw hond snacks als bijvoeding geeft. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 


Ingrediënten Hokamix Snack voor honden

Kip en dierlijke bijproducten, kruiden, lijnzaad en zeewier.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (22.5%), vocht  (9.8%), ruw vet (7.3%), ruwe vezel (7%), ruwe as (5.4%), calcium (5%), natrium (0.8%), fosfor (0.3%).


Ander supplement?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Hokamix Snack voor honden?  Bekijk dan eens ons totaalaanbod supplementen voor honden. Hier vindt u onder andere de Hokamix Tabletten voor honden en Hokamix Kruidenpoeder voor honden


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (5)
25-03-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Omdat op de website niet duidelijk was of het Hokamix maxi of Petit was, de verkeerde ontvangen. Dus retour gestuurd, waarvoor je dan ook de kosten nog moet betalen. Oftewel, nooit meer bestellen bij Brekz.
25-11-2017
1
2
3
4
5
Gewoon goed. Netjes op tijd geleverd.
22-10-2017
1
2
3
4
5
Onze rottweiler heeft door het gebruik van hokamix een hele mooie glanzende vacht gekregen, met weinig haaruitval. Perfect product een aanrader!
08-09-2017
1
2
3
4
5
aan het product zal niets verkeerd zijn, doch geen van ons beide honden lust deze snoepjes niet.
12-01-2017
1
2
3
4
5
netjes op tijd en een fijn telefoon gesprek gehad over mijn vraag bedankt.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.