Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Enteroferm Gel voor de hond

Productinformatie
20 ml
€ 12,95 (€ 0,65/ml)
Beschikbaar 04 augustus
€ 12,95 (€ 0,65/ml)
2 x 20 ml
€ 23,95 (€ 0,60/ml)
Beschikbaar 04 augustus
€ 23,95 (€ 0,60/ml)
3 x 20 ml
€ 33,95 (€ 0,57/ml)
Beschikbaar 04 augustus
€ 33,95 (€ 0,57/ml)

Enteroferm Gel voor de hond is een aanvullend diervoeder en ondersteunt de darmflora bij de hond in geval van dunne ontlasting, veroorzaakt na een antibiotica behandeling of een ontwormingskuur, na veranderingen in de voeding of door spanningen/stress.

  • Helpt de darmflora stabiliseren
  • Stimuleert immuunsysteem
  • Smakelijke gel

Meer informatie

Productinformatie Enteroferm Gel voor de hond

Enteroferm Gel voor de hond is een gel die bijdraagt aan de stabilisering van de darmflora. Alle bacteriën in de darmen van uw hond worden samen de darmflora genoemd. De darmflora is erg belangrijk voor een goede stoelgang en immuunsysteem. Soms is de darmflora uit balans. Dit kan zijn na bijvoorbeeld een antibiotica behandeling, een ontwormingskuur, na de verandering van voedingspatroon of na een periode van stress. U kunt uw trouwe viervoeter dan Enteroferm gel geven.

Enteroferm gel bevat probiotica, hoge concentraties vitamine A, vitamine E en Selenium. Deze bevorderen de verbetering van dunne ontlasting naar weer stevige ontlasting. De probiotica stimuleren dat de darmflora weer in balans komt. Daarnaast kunt u uw jonge pup ook Enteroferm Gel voor de hond geven, om het immuunsysteem te stimuleren. De gel is smakelijk en heeft de neiging een beetje vast te plakken aan het gehemelte, zodat de gel niet gemakkelijk weer uitgespuugd kan worden. De spuit bevat 10 doseringen van 2 ml, wat dosering makkelijk maakt.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Enteroferm Gel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Enteroferm Gel voor de hond

Aangeraden wordt uw hond 2 ml per dag te geven gedurende 10 dagen. Eén spuit bevat 10 doseringen. Dien de gel rechtstreeks in de bek toe met behulp van de spuit. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater aanwezig is voor uw geliefde huisdier.

Ingrediënten Enteroferm Gel voor de hond

Samenstelling:
Enterococcus Faecium (DMS 10663 NCIMB 10415 (Oralin)).
Vitamine A: 2000 UI.
Vitamine E: 20 mg.
Selenium: 10 ug.

Ander product?

Bent u op zoek naar een product dat uw hond juist helpt bij opstoppingen in de darmen? Bekijk dan eens ons volledige assortiment voedingssupplementen voor honden. Hier vindt u onder andere AA Laxulon voor hond en kat. Dit product is een laxeerdrank dat uw huisdier met obstipatieproblemen snel verlichting zal brengen.