Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten voor hond en kat

Productinformatie
30 tabletten
€ 18,49 (€ 0,62/ct)
€ 18,49 (€ 0,62/ct)
2 x 30 tabletten
€ 35,95 (€ 0,60/ct)
€ 35,95 (€ 0,60/ct)
3 x 30 tabletten
€ 49,95 (€ 0,56/ct)
Meest verkocht
€ 49,95 (€ 0,56/ct)

Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten is een voedingssupplement in tabletvorm en kan in combinatie met een antibioticabehandeling gegeven worden aan honden en katten die gevoelig zijn voor urineweginfecties. De tabletten zijn 100% natuurlijk, op basis van veenbes/cranberry.

  • Smakelijke tablet
  • Ondersteuning urinewegen
  • Beschermt de blaaswand

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten

Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten ondersteunen de urinewegen van honden en katten. Dit kunnen oudere huisdieren zijn of honden en katten met bijvoorbeeld diabetes of een verminderde nierfunctie. Dermoscent Uti-Zen is een natuurlijk voedingssupplement met een hoge concentratie ProAnthoCyanidins, die de urinewegen van uw hond of kat helpt te ondersteunen en een beschermende laag creëert. De tabletten bevatten tevens anti-oxidanten, flavonoïden, vitaminen en mineralen. U kunt, in overleg met uw dierenarts, de tabletten geven in combinatie met een speciaal dieet.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten

17 mg ProAnthoCyanidins.

Dosering Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten

Hieronder treft u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden per lichaamsgewicht. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater ter beschikking heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Aanbevolen dosering Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten

Lichaamsgewicht (kg) Aantal tabletten
0 - 10 kg ½ tablet per dag
10 - 20 kg 1 tablet per dag
20 - 40 kg 2 tabletten per dag

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product in de vorm van capsules? Kijk dan eens naar Puur Cranberry Capsules voor hond en kat. Voor alle overige supplementen kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
17-05-2021
1
2
3
4
5
Correspond tout à fait à une précédente prescription vétérinaire

Translate to English