Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermazyme Zinc tabletten voor honden en katten OP is OP

Productinformatie
50 tabletten
€ 19,75
€ 16,79
€ 19,75
€ 16,79
100 tabletten
€ 37,95
€ 32,26
€ 37,95
€ 32,26
150 Tabletten
€ 53,95
€ 45,86
€ 53,95
€ 45,86

Dermazyme Zinc tabletten is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de stofwisseling van de huid bij honden en katten.

  • Met vitamine A en B
  • Helpt zink tekorten aan te vullen
  • Verzorgt en herstelt de huid

Meer informatie

Productinformatie Dermazyme Zinc tabletten

Dermazyme Zinc tabletten is een aanvullend diervoeder voor hond en kat op basis van zink-methionine en vitamine A en B. Het helpt de huid om zink tekorten aan te vullen. Zink helpt de structuur van de huid en de kwaliteit van de vacht te verbeteren. Naast zink zijn vitamine A en B ook van groot belang voor een gezonde huid en vacht. Vitamine A speelt een belangrijke rol in de celopbouw en het intact houden van de de bovenste laag van de huid. Een tekort aan vitamine A kan resulteren in een droge, schilferige huid. Vitamine B speelt een belangrijke rol in de stofwisseling van eiwitten in de huid. De Dermazyme tabletten bevatten dus alle belangrijke elementen om de huid en vacht van uw huisdier optimaal te verzorgen en te beschermen.

Bij Brekz kunt u diverse aanvullende diervoeders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermazyme Zinc tabletten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Dermazyme Zinc tabletten

Dermazyme Zinc tabletten bevatten: Biergist en sorbitol

Toevoegingsmiddelen per kg:
Vitaminen: Biotine 11.430 mg Vitamine A 1.785.000 I.E. Aminozuren: L-methionine (zinkmethionine) 39.000 mg Sporenelementen: Zink (Zn - zinkmethionine - E6) 18.568 mg 

Analytisch bestanddelen:
Ruwe as: 5,3 %, ruw eiwit: 15,2 %, ruw vet: 1,5 %, ruwe celstof: 13,9 % 

Gebruik en bewaring Dermazyme Zinc tabletten

Dermazyme Zinc tabletten zijn geschikt voor oraal gebruik.
Honden en katten: 1 tablet per 8 kg / per dag - gedurende minimum 3 tot 4 weken. De dagelijkse dosis moet verdeeld worden over twee voederbeurten en tijdens de maaltijd gegeven worden.
Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur (15-25°C) en in de originele verpakking. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product? Kijk dan eens naar Virbac Megaderm Monodosering. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze honden- of kattenapotheek