Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Konijnensnacks 

De lekkerste snacks voor uw konijn. Deze lekkernijen bevatten essentiële vitamines om de spijsvertering te ondersteunen van uw konijn en om het gebit van uw konijn optimaal te houden.
Lees meer ..

Konijn

Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Puik Tarwe Aren knaagdiersnack zijn een natuurlijke traktatie, geschikt voor knaagdieren en konijnen. Deze snack voor knaagdieren en konijnen is gemaakt van tarwe aren en is daarmee heel natuurlijk. De aren bevatten veel ruwe voedingsvezels en bevorderen hiermee tevens de spijsvertering.

 • Smakelijke traktatie
 • Zeer natuurlijk product
 • Bevordert de spijsvertering
 • Selectie van de meest hoogwaardige tarwe aren
 • Geschikt voor konijnen en knaagdieren
   

Bij Brekz kunt u de beste Puik knaagdierensnacks goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puik Tarwe Aren knaagdiersnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Voedingsadvies Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Geef uw huisdier 3 tot 4 tarwe aren per dag.

Ingrediënten Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Tarwe aren (100%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11,5%), ruw vet (1,7%), ruwe celstof (2,1%), ruw as (1,7%), vocht (14,2%).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een knaagdiersnack van Vitakraft? Kijk dan eens bij de Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. Een overzicht van al onze Merken knaagdiersnacks vindt u hier.

Puik
https://www.brekz.nl/1079-home_default/puik-tarwe-aren.jpg
3.19 2019/01/01
Goed product snel geleverd en mijn nijntje is er gek op.
Mijn konijnen vinden het heerlijk
snel geleverd. goede prijs
Mijn cavia's vinden ze heerlijk.
Onze Chinchillas vinden het lekker om eraan te knabbelen, geeft ze wat te doen, dus ik ben er blij mee!
1404
758
Puik Tarwe Aren > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 gram
€ 3,19 (€ 53,17/kg)
Op 29 sep weer verkrijgbaar
Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks 

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks zijn heerlijke, vrolijk gekleurde snacks van granen en toegevoegde groenten en zijn geschikt voor knaagdieren. De vrolijk gekleurde knaagbrokjes zijn niet alleen heel lekker, maar bevatten ook diverse gezonde voedingsstoffen. Zo bestaan de knaagdiersnacks uit granen en toegevoegde groenten en zijn ze rijk aan vitamine C, gezonde ruwe voedingsvezels en belangrijke mineralen en sporenelementen. De snacks zijn ideaal als tussendoortje, maar kunnen ook worden aangeboden als onderdeel van de dagelijkse voeding van uw knaagdier.

 • Heerlijke snack op basis van granen en groenten
 • Rijk aan vitamine C
 • Met ruwe vezels, mineralen en sporenelementen
 • Ideaal tussendoortje
 • Geschikt voor knaagdieren

Bij Brekz kunt u de beste Vitakraft knaagdiersnacks goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacksstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

U kunt 1/4e van het hoofdvoer vervangen door Vitakraft Rollis Pary Knaagdiernacks of de snacks voeren als tussendoortje.
 

Ingrediënten Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Granen, plantaardige bijproducten, groente, mineralen (0,4%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van mais voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. Een overzicht van al onze Vitakraft knaagdiersnacks vindt u hier. 
 

Vitakraft
https://www.brekz.nl/38194-home_default/vitakraft-rollis-party.jpg
4.59 2019/01/01
Chinchilla vind niet echt zijn dingen maar eet weel
Wanneer ik rabbel met het doosje, zijn de cavia's er als de kippen bij
ons konijn is er gek op , gelukkig zitten er heel veel in
1228
665
Vitakraft Rollis Party > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rollis Party
€ 4,59 (€ 4,59/ct)
Op 29 sep weer verkrijgbaar
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25478-home_default/versele-laga-snack-crispy.jpg
17.95 2019/01/01
Voet heeft wel een luchtje, maar konijn vind het heerlijk. Gevarieerd voer.
4843
2514
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 17,95 (€ 1,80/kg)
Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer is een gevarieerde, vezelrijke voeding en is geschikt voor (dwerg)konijnen. Deze smakelijke mengeling voor het konijn zit boordevol vitaminen en mineralen. De voeding is vrij van granen en licht verteerbaar. De vezelrijke mengeling bevat groenten, grassen en kruiden en sluit zo nauw aan op het dieet van uw konijn. Dit alles verpakt in een knapperige brok, die de tanden gezond houdt.

 • Vezelrijke mengeling van groenten, grassen en kruiden
 • Graanvrije voeding
 • Boordevol vitaminen en mineralen
 • Knapperige brok helpt tanden gezond houden
 • Geschikt voor (dwerg)konijnen

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga knaagdieren voer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van 50 à 100 g is aangewezen voor een konijn - afhankelijk van de grootte en het ras. Voorzie ook ruimschoots hooi ter vervollediging van het dieet. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Plantaardige bijproducten (timothee, grassen en kruiden 23%), groenten (groene erwten 12,5%, wortelen 6,3%, pastinaak 2,6%), vruchten, zaden, mineralen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, FOS, goudsbloem, MOS, algen, yucca extract.

Analytische bestanddelen
Eiwit 14,5%, vetgehalte 3,5%, ruwe celstof 16,5%, ruwe as 8,5%, calcium 0,75%, fosfor 0,6%

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.850 IE/kg), vitamine D3 (1.400 IE/kg), vitamine E (95 mg), vitamine C (25 mg), 3b103 (ijzer) (118 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (12 mg), 3b502 (mangaan) (88 mg), 3b603 (zink) (83 mg), E8 (selenium) (0,23 mg). Antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw rat? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Rat Nature voer.

https://www.brekz.nl/28901-home_default/versele-laga-nature-cuni-konijnenvoer.jpg
9.95 2019/01/01
de kwaliteit is supper goed veel beter dan in de anderen winkels grt mathias
Jammer dat de doos tijdens de levering gans stuk was. Zag er niet meer uit... Gelukkig geen "eten" kwijt.
32814
15660
Versele-Laga Nature Cuni konijnenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,3 kg
€ 9,95 (€ 4,33/kg)
2 x 2,3 kg
€ 18,95 (€ 4,12/kg)
9 kg
€ 24,75 (€ 2,75/kg)
2 x 9 kg
€ 46,95 (€ 2,61/kg)
Eko Konijnenkorrels

Eko Konijnenkorrels

Eko Konijnenkorrels is een complete voeding die het milieu spaart en is geschikt voor volwassen konijnen. Met deze smakelijke voeding zet u uw konijn een volledig droogvoer voor en spaart u intussen het milieu. De konijnenkorrel is voor 90% biologisch van aard en is geschikt voor volwassen konijnen.

 • Volledige en smakelijke konijnenkorrel
 • Voor 90% biologisch
 • Spaart het milieu
 • Geschikt voor volwassen konijnen

Bij Brekz kunt u de beste Kasper Fauna producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eko Konijnenkorrels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Eko Konijnenkorrels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een knaagmix voor konijnen? Kijk dan eens bij onze Kasper Fauna Konijnen Knaagmix. Een overzicht van al ons Kasper Fauna voer vindt u hier. 


 

https://www.brekz.nl/33579-home_default/eko-konijnenkorrels.jpg
20.95 2019/01/01
34644
16270
Eko Konijnenkorrels > Meer informatie
Eko Konijnenkorrels 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 20,95 (€ 1,05/kg)

Konijn

Supreme Science Recovery vloeibare voeding knaagdieren

Productinformatie Supreme Science Recovery knaagdiervoer

Supreme Science Recovery (10 x 20 gram) voor konijnen/herbivoren is een vloeibare voeding voor zieke of herstellende kleine planteneters. De unieke formule van dit energierijke dieet bevat veel vezels die bijdragen aan het stabiliseren van het spijsverteringsstelsel. De selectie hoogkwalitatieve ingrediënten bieden kwetsbare, verzwakte huisdieren nutritionele ondersteuning. Supreme Science Recovery is eenvoudig toe te dienen en ideaal in te zetten bij gebrek aan eetlust of bij een gevoelige spijsvertering. De eiwitten, vezels, vitaminen, probiotica en kruiden bevorderen het herstel van uw huisdier. Supreme Science Recovery kan worden vermengd met water, waardoor het tevens de vochtopname stimuleert en de kans op uitdroging helpt te verkleinen. Een verpakking bevat 10 zakjes van 20 gram. 

Bij Brekz kunt u de beste diervoedingen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Recovery (10 x 20 gram) voor konijnen/herbivoren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar voeding voor jonge konijnen? Kijk dan eens naar Supreme Science Selective Junior konijnenvoer. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons voer voor knaagdieren.

https://www.brekz.nl/38628-home_default/supreme-sc-recovery-voor-konijnen.jpg
23.95 2019/01/01
39079
17170
Supreme Sc Recovery voor konijnen > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 x 20 gr
€ 23,95 (€ 119,75/kg)
Op 24 okt weer verkrijgbaar
2 x (10 x 20 gr)
€ 46,75 (€ 116,88/kg)
Op 24 okt weer verkrijgbaar
3 x (10 x 20 gr)
€ 68,75 (€ 114,58/kg)
Op 24 okt weer verkrijgbaar
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Konijnensnacks

Konijnensnacks omvat al onze snacks die geschikt zijn voor uw konijn. Konijnen hebben een gevarieerd dieet. Van nature eten ze graag hooi, groenvoer, biks en snacks. Hooi is erg belangrijk voor uw konijn, omdat het helpt de darmen gezond te houden en zorgt voor een natuurlijke slijtage van de tanden. Behalve deze droge voedingen eten konijnen ook graag enige verse producten, zoals kleine stukjes groenten en fruit. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit snacks, varierend van tarweproducten tot mais en van crispy popcorn tot hooi. Meer over ons gehele assortiment kunt u hieronder lezen.

Konijnensnacks assortiment

Bij onze Konijnensnacks vindt u ons gehele assortiment aan snacks die geschikt zijn voor uw konijn. In ons brede aanbod vindt u onder meer producten van Vitakraft en Versele-Laga. Natuurlijk behoort ook een klein pakje hooi tot de mogelijkheden. Om u de keuze gemakkelijker te maken in vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment.

Vitakraft

Vitakraft is een bekende naam als het om knaagdieren gaat. Het merk heeft verschillende smakelijke snacks voor uw konijn in het aanbod. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks, voor een pak vol heerlijke gekleurde snacks van granen en groenten. Bent u op zoek naar mais voor uw konijn? Kijk dan eens bij de Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack.

Versele-Laga

Bent u op zoek naar een natuurlijk en lekker alternatief voor Vitakraft, dan kunt u eens kijken bij Versele-Laga, een expert op het gebied van knaagdierenvoedingen. Bij de Versele-Laga Snack Crispy Popcorn bijvoorbeeld, een lekkere aanvullende voeding voor uw konijn, met gepofte granen en groenteblokjes. Er is ook een andere variant van deze snack op de markt, het Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren. De vezelrijke snacks kunnen uw konijn voorzien van 25% van zijn dagelijkse voedingsrantsoen.
​​​​​​​

Overige snacks

Niet te vergeten is natuurlijk onze tarwe aren knaagdiersnack van Puik. Een smakelijke, natuurlijke aanvullende voeding voor uw konijn. Eveneens onmisbaar is het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren. Hiermee koopt u een handzaam pakje hooi waarmee u tijden vooruit kunt.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld snacks voor uw hamster? Kijk dan eens bij onze Hamstersnacks.

Terug