Konijnensnacks

Konijnensnacks

De lekkerste snacks voor uw konijn. Deze lekkernijen bevatten essentiële vitamines om de spijsvertering te ondersteunen van uw konijn en om het gebit van uw konijn optimaal te houden.
Lees meer ..
Konijnensnacks

Konijnensnacks

Konijnensnacks omvat al onze snacks die geschikt zijn voor uw konijn. Konijnen hebben een gevarieerd dieet. Van nature eten ze graag hooi, groenvoer, biks en snacks. Hooi is erg belangrijk voor uw konijn, omdat het helpt de darmen gezond te houden en zorgt voor een natuurlijke slijtage van de tanden. Behalve deze droge voedingen eten konijnen ook graag enige verse producten, zoals kleine stukjes groenten en fruit. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit snacks, varierend van tarweproducten tot mais en van crispy popcorn tot hooi. Meer over ons gehele assortiment kunt u hieronder lezen.

Konijnensnacks assortiment

Bij onze Konijnensnacks vindt u ons gehele assortiment aan snacks die geschikt zijn voor uw konijn. In ons brede aanbod vindt u onder meer producten van Vitakraft en Versele-Laga. Natuurlijk behoort ook een klein pakje hooi tot de mogelijkheden. Om u de keuze gemakkelijker te maken in vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment.

Vitakraft

Vitakraft is een bekende naam als het om knaagdieren gaat. Het merk heeft verschillende smakelijke snacks voor uw konijn in het aanbod. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks, voor een pak vol heerlijke gekleurde snacks van granen en groenten. Bent u op zoek naar mais voor uw konijn? Kijk dan eens bij de Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack.

Versele-Laga

Bent u op zoek naar een natuurlijk en lekker alternatief voor Vitakraft, dan kunt u eens kijken bij Versele-Laga, een expert op het gebied van knaagdierenvoedingen. Bij de Versele-Laga Snack Crispy Popcorn bijvoorbeeld, een lekkere aanvullende voeding voor uw konijn, met gepofte granen en groenteblokjes. Er is ook een andere variant van deze snack op de markt, het Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren. De vezelrijke snacks kunnen uw konijn voorzien van 25% van zijn dagelijkse voedingsrantsoen.
​​​​​​​

Overige snacks

Niet te vergeten is natuurlijk onze tarwe aren knaagdiersnack van Puik. Een smakelijke, natuurlijke aanvullende voeding voor uw konijn. Eveneens onmisbaar is het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren. Hiermee koopt u een handzaam pakje hooi waarmee u tijden vooruit kunt.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld snacks voor uw hamster? Kijk dan eens bij onze Hamstersnacks.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.