Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hamstersnacks 

De lekkerste snacks voor uw hamster. Deze lekkernijen bevatten essentiële vitamines om de spijsvertering te ondersteunen van uw hamster en om het gebit van uw hamster optimaal te houden.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
60 gram
€ 2,99
Verpakking Prijs
Rollis Party
€ 4,25
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Verpakking Prijs
650 gram
€ 2,80
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 2,95 (€ 2,95 /kg)
2 x 1 kg
€ 5,75 (€ 2,88 /kg)
Verpakking Prijs
700 gram
€ 4,95
2 x 700 gram
€ 9,49
Verpakking Prijs
400 gram
€ 3,95
2 x 400 gram
€ 7,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hamstersnacks

Hamstersnacks bevat al onze smakelijke snacks die geschikt zijn voor uw hamster. Hamsters zijn knaagdieren en eten hoofdzakelijk droogvoer. Naast een droogvoer dat rijk is aan eiwitten wilt u uw hamster natuurlijk op zijn tijd natuurlijk ook weleens een extra'tje geven. In ons assortiment met hamstersnacks vindt u diverse smakelijke snacks om uw huisdier mee te verwennen. Meer over ons assortiment leest u hieronder.

Hamstersnacks assortiment

Bij onze hamstersnacks vindt u alle snacks uit ons assortiment die geschikt zijn voor uw hamster. Dit is de plek voor een extra'tje voor uw favoriete knaagdier. Of hij nu gek is op tarwe aren snacks, een mais snack of crispy popcorn, of dat hij het toch liever houdt op vers hooi. In onze webshop vindt u het tegen de scherpste prijzen. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Vitakraft hamstersnacks

Vitakraft is een bekende naam als het om knaagdiervoeding gaat. In ons assortiment vindt u onder andere een smakelijke zongerijpte maissnack, de Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. De maiskolven zijn tevens geschikt voor andere knaagdieren en konijnen. Bent u op zoek naar snoepjes die u uw hamster kunt voeren? Kijk dan eens bij Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. Dit zij heerlijke gekleurde knaagbrokjes met vitamine C.

Versele-Laga

Bent u op zoek naar een snack van Versele-Laga? Het merk heeft verschillende gezonde snacks in het assortiment voor uw hamster. Zoals het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn bijvoorbeeld. Deze smakelijke en gevarieerde snack bevat diverse granen en groenten. Versele-Laga heeft ook een vezelrijk alternatief van dit product, namelijk Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren.

Overige snacks

Bent u op zoek naar een natuurlijk alternatief voor de bovenstaande hamstersnacks? Kijk dan eens bij de smakelijke traktatie die Puik Tarwe Aren knaagdiersnack heet. Onder onze snacks vindt u ook nog een klein pakje hooi, een voeding die altijd goed valt bij knaagdieren, in een handige compacte verpakking.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een snack voor uw cavia? Kijk dan eens bij onze Caviasnacks.

Terug