Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hamstersnacks 

De lekkerste snacks voor uw hamster. Deze lekkernijen bevatten essentiële vitamines om de spijsvertering te ondersteunen van uw hamster en om het gebit van uw hamster optimaal te houden.
Lees meer ..
Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Puik Tarwe Aren knaagdiersnack zijn een natuurlijke traktatie, geschikt voor knaagdieren en konijnen. Deze snack voor knaagdieren en konijnen is gemaakt van tarwe aren en is daarmee heel natuurlijk. De aren bevatten veel ruwe voedingsvezels en bevorderen hiermee tevens de spijsvertering.

 • Smakelijke traktatie
 • Zeer natuurlijk product
 • Bevordert de spijsvertering
 • Selectie van de meest hoogwaardige tarwe aren
 • Geschikt voor konijnen en knaagdieren
   

Bij Brekz kunt u de beste Puik knaagdierensnacks goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puik Tarwe Aren knaagdiersnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Voedingsadvies Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Geef uw huisdier 3 tot 4 tarwe aren per dag.

Ingrediënten Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Tarwe aren (100%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11,5%), ruw vet (1,7%), ruwe celstof (2,1%), ruw as (1,7%), vocht (14,2%).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een knaagdiersnack van Vitakraft? Kijk dan eens bij de Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. Een overzicht van al onze Merken knaagdiersnacks vindt u hier.

Puik
https://www.brekz.nl/1079-home_default/puik-tarwe-aren.jpg
3.19 2019/01/01
Goed product snel geleverd en mijn nijntje is er gek op.
Mijn konijnen vinden het heerlijk
snel geleverd. goede prijs
Mijn cavia's vinden ze heerlijk.
Onze Chinchillas vinden het lekker om eraan te knabbelen, geeft ze wat te doen, dus ik ben er blij mee!
1404
758
Puik Tarwe Aren > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 gram
€ 3,19 (€ 53,17/kg)
Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks 

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks zijn heerlijke, vrolijk gekleurde snacks van granen en toegevoegde groenten en zijn geschikt voor knaagdieren. De vrolijk gekleurde knaagbrokjes zijn niet alleen heel lekker, maar bevatten ook diverse gezonde voedingsstoffen. Zo bestaan de knaagdiersnacks uit granen en toegevoegde groenten en zijn ze rijk aan vitamine C, gezonde ruwe voedingsvezels en belangrijke mineralen en sporenelementen. De snacks zijn ideaal als tussendoortje, maar kunnen ook worden aangeboden als onderdeel van de dagelijkse voeding van uw knaagdier.

 • Heerlijke snack op basis van granen en groenten
 • Rijk aan vitamine C
 • Met ruwe vezels, mineralen en sporenelementen
 • Ideaal tussendoortje
 • Geschikt voor knaagdieren

Bij Brekz kunt u de beste Vitakraft knaagdiersnacks goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacksstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

U kunt 1/4e van het hoofdvoer vervangen door Vitakraft Rollis Pary Knaagdiernacks of de snacks voeren als tussendoortje.
 

Ingrediënten Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Granen, plantaardige bijproducten, groente, mineralen (0,4%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van mais voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. Een overzicht van al onze Vitakraft knaagdiersnacks vindt u hier. 
 

Vitakraft
https://www.brekz.nl/922-home_default/vitakraft-rollis-party.jpg
4.59 2019/01/01
Chinchilla vind niet echt zijn dingen maar eet weel
Wanneer ik rabbel met het doosje, zijn de cavia's er als de kippen bij
ons konijn is er gek op , gelukkig zitten er heel veel in
1228
665
Vitakraft Rollis Party > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rollis Party
€ 4,59
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25478-home_default/versele-laga-snack-crispy.jpg
17.95 2019/01/01
Voet heeft wel een luchtje, maar konijn vind het heerlijk. Gevarieerd voer.
4843
2514
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 17,95 (€ 1,80/kg)
Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren OP is OP

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren is een smakelijk aanvullend voeder en is geschikt voor kleine zoogdieren. Deze lekkere aanvullende snack zit boordevol vezels en is hierdoor niet alleen lekker, maar ook erg gezond. U kunt de snack voeren als een smakelijk tussendoortje of als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw huisdier. Dankzij de hersluitbare verpakking kunt u de snacks langer bewaren. U kunt met Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren voorzien in 25% van het dagelijkse voedingsrantsoen. Het product is zeer geschikt voor konijnen en knaagdieren.

 • Vezelrijke snack
 • Aanvullend diervoeder voor konijnen en knaagdieren
 • Te gebruiken als tussendoortje of als aanvulling (tot max. 25%) van het dagrantsoen
 • Handige hersluitbare verpakking
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledig voer voor hamsters? Kijk dan eens bij Versele-Laga Hamster Nature. Een overzicht van al ons Hamstervoer vindt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25476-home_default/versele-laga-crispy-snack-vezels-voor-kleine-zoogdieren.jpg
2.24 2019/01/01
Correcte communicatie Correcte levering
5444
2841
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
650 gram
€ 2,80 (€ 4,31/kg)
€ 2,24 (€ 3,45/kg)
Beschikbaar 01 jan
Versele-Laga Nature Hamster

Versele-Laga Nature Hamster

Versele-Laga Nature Hamster is een gevarieerde mengeling voor hamsters. De voeding bevat meelwormen en is zo rijk aan dierlijke eiwitten. De gevarieerde mengeling zit bovendien boordevol noten en zaden. Zij stimuleren de spijsvertering en zijn rijk aan antioxidanten. Dankzij de eiwitrijke samenstelling voorziet de voeding uw hamster van de nodige dagelijkse energie. Voor een actieve, ondernemende dag,

 • Rijk aan dierlijke eiwitten uit meelwormen
 • Energierijke voeding
 • Stimuleert de spijsvertering
 • Verzorgt het gebit
 • Rijk an antioxidanten

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga knaagdieren voer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Hamster tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Hamster staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Hamster

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van +- 15 g is aangewezen voor een hamster - afhankelijk van de grootte en het ras. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Hamster

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Granen, plantaardige bijproducten, groenten (groene erwten 12%), zaden (gestreepte zonnebloempitten 6%), plantaardige eiwitextracten, vruchten (abrikoos 1,5%, rozijnen 1%), noten, insecten (meelwormen 4%), mineralen, gist, oliën en vetten, kruiden, MOS, FOS, goudsbloem, druivenpit

Analytische bestanddelen
Eiwit (18%), vetgehalte (9%), ruwe celstof (8%), ruwe as (9,5%), calcium (0,7%), fosfor (0,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (11.500 IE/kg), vitamine D3 (1.400 IE/kg), vitamine E (88 mg), 3b103 (ijzer) (109 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (11 mg), 3b502 (mangaan) (85 mg), 3b603 (zink) (80 mg), E8 (selenium) (0,23 mg), 3b815 (selenium) (0,08 mg). Antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit voer, bijvoorbeeld een voeding voor dwerghamsters? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Mini Hamsters Nature.

https://www.brekz.nl/28909-home_default/versele-laga-nature-hamster.jpg
4.95 2019/01/01
32824
15663
Versele-Laga Nature Hamster > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
700 gram OP = OP
€ 4,95 (€ 7,07/kg)
Beschikbaar 01 jan
2 x 700 gram
€ 9,49 (€ 6,78/kg)
Beschikbaar 01 jan
Versele-Laga Nature Mini Hamster

Versele-Laga Nature Mini Hamster

Versele-Laga Nature Mini Hamster is een volledig mengvoer met meelwormen, granen, zaden, fruit en groenten en is geschikt voor dwerghamsters. De voeding zit boordevol granen en bevat alle vitaminen, mineralen en eiwitten die uw hamster nodig heeft voor een gezonde en actieve dag. Het bevat meelwormen en is daarom rijk aan dierlijke eiwitten. En met de toevoeging van extra vitamine E wordt de natuurlijke weerstand ondersteund. Een zeer gevarieerde voeding voor uw dwerghamster.

 • Bevat meelwormen, granen, zaden, groenten en fruit
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Dierlijke eiwitten uit meelwormen
 • Rijk aan granen
 • Vitamine E ondersteunt de natuurlijke weerstand

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga knaagdieren voer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Mini Hamster tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Mini Hamster staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Mini Hamster

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van +- 10 g is aangewezen voor een dwerghamster - afhankelijk van de grootte en het ras. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Mini Hamster

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Granen (haver 8%), zaden, plantaardige bijproducten, groenten (erwten 10%, pastinaak 2%, prei 1%), plantaardige eiwitextracten, vruchten (ananas 2%, rozijnen 2%), insecten (meelwormen 4%), noten, mineralen, kruiden, MOS, FOS, goudsbloem, druivenpit.

Analytische bestanddelen
Eiwit (16,5%), vetgehalte (7,5%), ruwe celstof (7,0%), ruwe as (5,0%), calcium (0,65%), fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), vitamine E (90 mg), 3b103 (ijzer) (110 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (11 mg), 3b502 (mangaan) (87 mg), 3b603 (zink) (81 mg), E8 (selenium) (0,24 mg), 3b815 (selenium) (0,14 mg)
.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een voeding voor uw gewone hamster? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Nature Hamster voer.

https://www.brekz.nl/28911-home_default/versele-laga-nature-mini-hamster.jpg
3.16 2019/01/01
32826
15664
Versele-Laga Nature Mini Hamster > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 gram
€ 3,95 (€ 9,88/kg)
€ 3,16 (€ 7,90/kg)
Beschikbaar 01 jan
2 x 400 gram
€ 7,49 (€ 9,36/kg)
Beschikbaar 01 jan
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hamstersnacks

Hamstersnacks bevat al onze smakelijke snacks die geschikt zijn voor uw hamster. Hamsters zijn knaagdieren en eten hoofdzakelijk droogvoer. Naast een droogvoer dat rijk is aan eiwitten wilt u uw hamster natuurlijk op zijn tijd natuurlijk ook weleens een extra'tje geven. In ons assortiment met hamstersnacks vindt u diverse smakelijke snacks om uw huisdier mee te verwennen. Meer over ons assortiment leest u hieronder.

Hamstersnacks assortiment

Bij onze hamstersnacks vindt u alle snacks uit ons assortiment die geschikt zijn voor uw hamster. Dit is de plek voor een extra'tje voor uw favoriete knaagdier. Of hij nu gek is op tarwe aren snacks, een mais snack of crispy popcorn, of dat hij het toch liever houdt op vers hooi. In onze webshop vindt u het tegen de scherpste prijzen. Om u het kiezen gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Vitakraft hamstersnacks

Vitakraft is een bekende naam als het om knaagdiervoeding gaat. In ons assortiment vindt u onder andere een smakelijke zongerijpte maissnack, de Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. De maiskolven zijn tevens geschikt voor andere knaagdieren en konijnen. Bent u op zoek naar snoepjes die u uw hamster kunt voeren? Kijk dan eens bij Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. Dit zij heerlijke gekleurde knaagbrokjes met vitamine C.

Versele-Laga

Bent u op zoek naar een snack van Versele-Laga? Het merk heeft verschillende gezonde snacks in het assortiment voor uw hamster. Zoals het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn bijvoorbeeld. Deze smakelijke en gevarieerde snack bevat diverse granen en groenten. Versele-Laga heeft ook een vezelrijk alternatief van dit product, namelijk Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren.

Overige snacks

Bent u op zoek naar een natuurlijk alternatief voor de bovenstaande hamstersnacks? Kijk dan eens bij de smakelijke traktatie die Puik Tarwe Aren knaagdiersnack heet. Onder onze snacks vindt u ook nog een klein pakje hooi, een voeding die altijd goed valt bij knaagdieren, in een handige compacte verpakking.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een snack voor uw cavia? Kijk dan eens bij onze Caviasnacks.

Terug