Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Caviasnacks 

Onder onze Caviasnacks vindt u ons gehele assortiment aan snacks die geschikt zijn voor uw cavia. Het brede aanbod herbergt onder meer producten van Vitakraft en Versele-Laga.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
60 gram
€ 2,99
Verpakking Prijs
Rollis Party
€ 4,25
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Verpakking Prijs
650 gram
€ 2,80
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 2,95 (€ 2,95 /kg)
2 x 1 kg
€ 5,75 (€ 2,88 /kg)
Verpakking Prijs
2,3 kg
€ 10,95 (€ 4,76 /kg)
2 x 2,3 kg
€ 20,95 (€ 4,55 /kg)
9 kg
€ 27,95 (€ 3,11 /kg)
2 x 9 kg
€ 53,95 (€ 3,00 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Caviasnacks

Caviasnacks omvat al onze snacks die geschikt zijn voor uw cavia. Cavia's hebben een gevarieerd dieet. Hun meest specifieke eis aan het eten is dat er voldoende vitamine C in zit, omdat ze deze belangrijke vitamine zelf niet aanmaken. Verder bestaat de maaltijd van uw cavia uit droogvoer, hooi, vers fruit en snacks. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan snacks voor uw cavia, varierend van tarweproducten tot mais en van hooi tot crispy popcorn. Om u wegwijs te maken in het gehele assortiment vindt u hieronder een korte beschrijving.

Caviasnacks assortiment

 Er is ook een klein pakje hooi, in een handig formaat voor uw cavia. Om u de keuze wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Vitakraft

Iedere knaagdierliefhebber kent Vitakraft van zijn voedingen en snacks. Het merk heeft diverse smakelijke snacks voor uw cavia in het aanbod. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks, voor een heerlijke snack van granen en groenten. Zoekt u een smakelijke maiskolf voor uw cavia? Kijk dan eens bij Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack.

Versele-Laga

Heeft u liever een snack van die andere gigant in knaagdiervoer, Versele-Laga? Kijk voor een knaagdierensnack van dit merk bijvoorbeeld eens bij het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn.
Er is ook een variant met extra voedingsvezels verkrijgbaar, het Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren. Beide producten kunnen een welkome aanvulling vormen op de dagelijkse voeding van uw cavia. 

Overige

Misschien bent u op zoek naar een voeding van Puik. Het merk heeft een uitstekende snack voor uw cavia, die hij niet zal kunnen weerstaan. Kijk eens bij de Puik Tarwe Aren knaagdiersnack, voor een smakelijke snack vol voedingsvezels.
Natuurlijk mag het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren niet ontbreken. Een smakelijke en nuttige voeding voor iedere cavia, verpakt in een handig formaat.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een snack voor uw hamster? Kijk dan eens bij onze Hamstersnacks.

Terug