Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Caviasnacks 

Onder onze Caviasnacks vindt u ons gehele assortiment aan snacks die geschikt zijn voor uw cavia. Het brede aanbod herbergt onder meer producten van Vitakraft en Versele-Laga.
Lees meer ..
Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Puik Tarwe Aren knaagdiersnack zijn een natuurlijke traktatie, geschikt voor knaagdieren en konijnen. Deze snack voor knaagdieren en konijnen is gemaakt van tarwe aren en is daarmee heel natuurlijk. De aren bevatten veel ruwe voedingsvezels en bevorderen hiermee tevens de spijsvertering.

 • Smakelijke traktatie
 • Zeer natuurlijk product
 • Bevordert de spijsvertering
 • Selectie van de meest hoogwaardige tarwe aren
 • Geschikt voor konijnen en knaagdieren
   

Bij Brekz kunt u de beste Puik knaagdierensnacks goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puik Tarwe Aren knaagdiersnack tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Voedingsadvies Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Geef uw huisdier 3 tot 4 tarwe aren per dag.

Ingrediënten Puik Tarwe Aren knaagdiersnack

Tarwe aren (100%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11,5%), ruw vet (1,7%), ruwe celstof (2,1%), ruw as (1,7%), vocht (14,2%).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een knaagdiersnack van Vitakraft? Kijk dan eens bij de Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks. Een overzicht van al onze Merken knaagdiersnacks vindt u hier.

Puik Tarwe Aren > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 3,09
Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks 

Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks zijn heerlijke, vrolijk gekleurde snacks van granen en toegevoegde groenten en zijn geschikt voor knaagdieren. De vrolijk gekleurde knaagbrokjes zijn niet alleen heel lekker, maar bevatten ook diverse gezonde voedingsstoffen. Zo bestaan de knaagdiersnacks uit granen en toegevoegde groenten en zijn ze rijk aan vitamine C, gezonde ruwe voedingsvezels en belangrijke mineralen en sporenelementen. De snacks zijn ideaal als tussendoortje, maar kunnen ook worden aangeboden als onderdeel van de dagelijkse voeding van uw knaagdier.

 • Heerlijke snack op basis van granen en groenten
 • Rijk aan vitamine C
 • Met ruwe vezels, mineralen en sporenelementen
 • Ideaal tussendoortje
 • Geschikt voor knaagdieren

Bij Brekz kunt u de beste Vitakraft knaagdiersnacks goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacksstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

U kunt 1/4e van het hoofdvoer vervangen door Vitakraft Rollis Pary Knaagdiernacks of de snacks voeren als tussendoortje.
 

Ingrediënten Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks

Granen, plantaardige bijproducten, groente, mineralen (0,4%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van mais voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. Een overzicht van al onze Vitakraft knaagdiersnacks vindt u hier. 
 

Vitakraft Rollis Party > Meer informatie
Verpakking Prijs
Rollis Party
€ 4,25
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren

Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren is een smakelijk aanvullend voeder en is geschikt voor kleine zoogdieren. Deze lekkere aanvullende snack zit boordevol vezels en is hierdoor niet alleen lekker, maar ook erg gezond. U kunt de snack voeren als een smakelijk tussendoortje of als aanvulling op de dagelijkse voeding van uw huisdier. Dankzij de hersluitbare verpakking kunt u de snacks langer bewaren. U kunt met Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren voorzien in 25% van het dagelijkse voedingsrantsoen. Het product is zeer geschikt voor konijnen en knaagdieren.

 • Vezelrijke snack
 • Aanvullend diervoeder voor konijnen en knaagdieren
 • Te gebruiken als tussendoortje of als aanvulling (tot max. 25%) van het dagrantsoen
 • Handige hersluitbare verpakking
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga knaagdiervoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een volledig voer voor hamsters? Kijk dan eens bij Versele-Laga Hamster Nature. Een overzicht van al ons Hamstervoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
650 gram
€ 2,80
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06 /kg)
Klein Pakje Hooi voor knaagdieren

Klein Pakje Hooi voor knaagdieren

Klein Pakje Hooi voor knaagdieren is een plak hooi van 30 liter en is te gebruiken voor alle soorten knaagdieren. Hooi is een onmisbaar onderdeel van het dieet van knaagdieren. Met dit plakje haalt u in een keer 30 liter in huis, met een gewicht van 1 kg. Er is ook keuze uit een voordeelverpakking.
Deze verpakking bevat: 30 liter hooi (1 kg).

 • Onmisbaar onderdeel van het dieet van knaagdieren
 • 30 liter pakje hooi met een gewicht van 1 kg
 • Geschikt voor alle knaagdieren
 • Ook verkrijgbaar in de voordeelverpakking

Bij Brekz kunt u het beste konijnenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een konijnenkorrel? Kijk dan eens bij Eko Konijnenkorrel. Een overzicht van al ons konijnenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 2,99 (€ 2,99 /kg)
2 x 1 kg
€ 5,99 (€ 3,00 /kg)
Verpakking Prijs
2,3 kg
€ 10,95 (€ 4,76 /kg)
2 x 2,3 kg
€ 20,95 (€ 4,55 /kg)
9 kg
€ 27,95 (€ 3,11 /kg)
2 x 9 kg
€ 53,95 (€ 3,00 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Caviasnacks

Caviasnacks omvat al onze snacks die geschikt zijn voor uw cavia. Cavia's hebben een gevarieerd dieet. Hun meest specifieke eis aan het eten is dat er voldoende vitamine C in zit, omdat ze deze belangrijke vitamine zelf niet aanmaken. Verder bestaat de maaltijd van uw cavia uit droogvoer, hooi, vers fruit en snacks. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan snacks voor uw cavia, varierend van tarweproducten tot mais en van hooi tot crispy popcorn. Om u wegwijs te maken in het gehele assortiment vindt u hieronder een korte beschrijving.

Caviasnacks assortiment

 Er is ook een klein pakje hooi, in een handig formaat voor uw cavia. Om u de keuze wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Vitakraft

Iedere knaagdierliefhebber kent Vitakraft van zijn voedingen en snacks. Het merk heeft diverse smakelijke snacks voor uw cavia in het aanbod. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks, voor een heerlijke snack van granen en groenten. Zoekt u een smakelijke maiskolf voor uw cavia? Kijk dan eens bij Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack.

Versele-Laga

Heeft u liever een snack van die andere gigant in knaagdiervoer, Versele-Laga? Kijk voor een knaagdierensnack van dit merk bijvoorbeeld eens bij het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn.
Er is ook een variant met extra voedingsvezels verkrijgbaar, het Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren. Beide producten kunnen een welkome aanvulling vormen op de dagelijkse voeding van uw cavia. 

Overige

Misschien bent u op zoek naar een voeding van Puik. Het merk heeft een uitstekende snack voor uw cavia, die hij niet zal kunnen weerstaan. Kijk eens bij de Puik Tarwe Aren knaagdiersnack, voor een smakelijke snack vol voedingsvezels.
Natuurlijk mag het Klein Pakje Hooi voor knaagdieren niet ontbreken. Een smakelijke en nuttige voeding voor iedere cavia, verpakt in een handig formaat.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een snack voor uw hamster? Kijk dan eens bij onze Hamstersnacks.

Terug