Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Gerbilsnacks 

De lekkerste snacks voor uw gerbil. Deze gezonde lekkernijen bevatten essentiële vitamines om de spijsvertering te ondersteunen van uw gerbil en om het gebit van uw gerbil optimaal te houden.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
60 gram
€ 2,99
Verpakking Prijs
Rollis Party
€ 4,25
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Verpakking Prijs
650 gram
€ 2,80
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Gerbilsnacks

Gerbilsnacks bevat alle snacks in de webshop die geschikt zijn voor Gerbils. Gerbils zijn knaagdieren en worden ook wel woestijnratjes genoemd. Ze leven van nature in Mongolie en in China. De dagelijkse voeding van uw Gerbil bestaat uit een knaagdiervoer zonder al te veel zonnepitten of pinda's. Natuurlijk wilt u uw gerbil ook weleens een extra'tje geven. In onze webshop vindt u diverse snacks voor uw lievelingshuisdier, varierend van zongerijpte mais tot partysnacks en van popcorn tot een tarwe aren snack. Hieronder vindt u meer informatie over het assortiment.

Gerbilsnacks assortiment

Gerbilsnacks bevat al onze snacks die geschikt zijn voor uw Gerbils. Het assortiment loopt uiteen van zongerijpte mais tot crispy popcorn en van een tarwe aren snack tot party knaagdiersnacks. Er zijn snacks verkrijgbaar van bekende premium merken als Vitakraft, Puik en Versele-Laga. Om u wegwijs te maken in het assortiment vindt u hieronder een korte toelichting. 

Vitakraft

Vitakraft is een bekende naam in de wereld van knaagdiervoer. In ons assortiment vindt u onder andere de smakelijke zongerijpte maissnack, de Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack.pBehalve de onweerstaanbare smaak bevat het mais ook veel belangrijke vitamines en mineralen, zoals vitamine B, B6, zink en magnesium. Van Vitakraft kunt u verder ook nog de Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks kopen. Smakelijke en compacte snacks om uw huisdier lekker mee te verwennen.

Versele-Laga

De andere bekende grote naam in het knaagdiervoer is Versele-Laga. Het merk heeft veel gezonde snacks in het assortiment, waarbij het gezond en lekker goed weet te combineren. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij onze Versele-Laga Snack Crispy Popcorn snacks. Bent u op zoek naar een vezelrijk alternatief op deze snack? Kijk dan eens bij de Crispy Snack Fibres variant van het merk.

Puik

Puik biedt uw knaagdier een uitstekende snack, de Puik Tarwe Aren knaagdiersnack. De smakelijke traktatie is gemaakt van tarwe aren en is daarmee geheel natuurlijk. De snack is vezelrijk en bevordert zo de spijsvertering. Een zeer smakelijk en gezond alternatief op de bovenstaande snacks dus.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack voor uw ratten? Kijk dan eens bij onze Rattensnacks.

Terug