Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Rattensnacks 

De lekkerste snacks voor uw rat. Deze lekkernijen bevatten essentiële vitamines om de spijsvertering te ondersteunen van uw rat en om het gebit van uw rat optimaal te houden.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
60 gram
€ 2,99
Verpakking Prijs
Rollis Party
€ 4,25
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Verpakking Prijs
650 gram
€ 2,80
1.75 kg
€ 7,10 (€ 4,06 /kg)
Versele-Laga Nature Rat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2,3 kg
€ 11,95 (€ 5,20 /kg)
2 x 2,3 kg
€ 22,95 (€ 4,99 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Rattensnacks

Rattensnacks zijn al onze snacks die geschikt zijn voor uw ratten. Ratten zijn knaagdieren en eten hoofdzakelijk een rattenvoer waarin alle voedingsstoffen zitten die zij nodig hebben. Op zijn tijd is het natuurlijk fijn om uw ratjes een extra'tje te geven. Hier vindt u alle snacks om uw knaagdier op zijn tijd lekker mee te verwennen.

Rattensnacks assortiment

Bij onze rattensnacks vindt u alle snacks uit ons assortiment die geschikt zijn voor uw ratten. Dit is dus de plek om een extra'tje te kopen voor uw lievelingsknaagdier. Of uw ratje nu gek is op tarwe aren snacks, op een maissnack of op crispy popcorn, u vindt het hier. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Vitakraft

Vitakraft is een bekende naam als het gaat om voedingen voor knaagdieren. Zijn uw ratjes fan van heerlijke zongerijpte maiskolven? Kijk dan eens bij onze Vitakraft Golden Corn knaagdiersnack. Bent u meer op zoek naar snoepjes voor uw ratjes? Dan kunt u ook eens kijken bij de Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks.

Versele-Laga

Een andere bekende naam als het gaat om knaagdiervoer is Versele-Laga. Het merk heeft smakelijke en gezonde knaagdiersnacks in het assortiment. Kijkt u eens bij het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn bijvoorbeeld. Een vezelrijk alternatief voor deze snack is het Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren.

Zoekt u een gezond alternatief voor de bovenstaande snacks? Kijk ook eens bij de Puik Tarwe Aren knaagdiersnack. Deze smakelijke en natuurlijke knaagdiersnack bevordert de spijsvertering en wordt onder knaagdieren zeer gewaardeerd.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een snack voor uw Gerbil? Kijk dan eens bij onze Gerbilsnacks.

Terug