Sheba natvoer kat

Sheba Mini Filets met kip en kalkoen in saus natvoer kat (kuipjes 85 g)

Sheba Mini Filets met kip en kalkoen in saus natvoer kat (kuipjes 85 g)
Sheba Mini Filets met kip en kalkoen in saus natvoer kat (kuipjes 85 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Sheba Mini Filets met kip en kalkoen in saus natvoer kat (kuipjes 85 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(7)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus is een zeer smakelijke en malse natvoeding voor uw kat die valt onder de favorieten van Sheba. 

  • Kip en kalkoen
  • Overheerlijke saus
  • Gemakkelijke dosering per 85 gram

Meer informatie

Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus

Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus is een zeer smakelijke en malse natvoeding voor uw kat. Deze voeding is niet voor niets een van de favorieten van Sheba, zelfs de meest kieskeurige kat zal deze voeding niet kunnen weerstaan. De mini filets van kip en kalkoen gaan samen met een smaakvolle saus, wat het geheel een luxe uitstraling en volle smaak geeft. Aan de voeding van Sheba zijn geen kunstmatige aroma's of kunstmatige conserveringsmiddelen toegevoegd, uw kat zal dus heerlijk kunnen genieten van een natuurlijke smaak. Als dagelijkse traktatie, of een heerlijkheid bij uitzondering, uw veeleisende viervoeter zal u zeker extra weten te waarderen wanneer u kiest voor Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus. Dankzij de verpakking in kuipjes per 85 gram kunt u deze voeding gemakkelijk doseren. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wanneer u Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de voordeligste prijs.  

De houdbaarheid van Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de voeding het beste houdbaar blijft.
 

Ingrediënten Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus

Vlees en dierlijke bijproducten (45%, waarvan 4% kip, 4% kalkoen), granen, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 9, vetgehalte 5, anorganische stof 2, ruwe celstof 0.3, vocht 82.

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Calciumjodide watervrij (0,3 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (5 mg/kg), ijzersulfaat monohydraat (33 mg/kg), mangaansulfaat monohydraat (6,3 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (44 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De gemiddelde kat van 4 kg kunt u drie kuipjes per dag voeden (dus 255 gram), of u kunt een mix van twee kuipjes Sheba natvoeding en 15 gram droge voeding geven. De hoeveelheid voeding per dag is uiteraard afhankelijk van de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Op zoek naar andere voeding?

Wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor Sheba Selection Kip en Kalkoen in Saus, bijvoorbeeld om eens af te wisselen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Sheba Selection Kip en Lam in Saus. Ook kunt u voor verdere alternatieven onze merkpagina van Sheba raadplegen.


Reviews
4
4
4
4
4
4.1 / 5 (7)
29-08-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Helaas is de bestelling nooit aan gekomen, vandaar dit slechte oordeel. Weg geld en geen reactie van Brekz. En sneu voor de kat
Helaas is de bestelling nooit aan gekomen, vandaar dit slechte oordeel. Weg geld en geen reactie van Brekz. En sneu voor de kat
06-10-2020
1
2
3
4
5
Lekker !!!
Lekker !!!
13-10-2019
1
2
3
4
5
Ja de bestelling was in orde na stockbreuk.Maar al bij al goed werk geleverd!
12-10-2019
1
2
3
4
5
is wel een goed produkt maar mijn poezen eten het niet graag
08-04-2018
1
2
3
4
5
Fijn zaken doen!! Bestelling was niet helemaal compleet wat kan gebeuren, maar na 1 belletje was 't opgelost en had ik de volgende dag de rest in huis.
16-04-2023
1
2
3
4
5
Mes chats en rafolles.

Translate to English

05-10-2019
1
2
3
4
5
lekker voor de poes


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.