Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Seberus Mini/Small Fresh Salmon - natuurlijk graanvrij hondenvoer

Productinformatie
1 kg
€ 7,95 (€ 7,95/kg)
€ 7,95 (€ 7,95/kg)
2 x 1 kg
€ 15,90 (€ 7,95/kg)
€ 13,62 (€ 6,81/kg)
€ 15,90 (€ 7,95/kg)
€ 13,62 (€ 6,81/kg)
4 kg + Beaphar Dental Sticks
€ 27,95 (€ 6,65/kg)
€ 27,95 (€ 6,65/kg)
8 kg
€ 52,95 (€ 6,62/kg)
€ 52,95 (€ 6,62/kg)

Seberus Mini/Small Fresh Salmon is een smakelijke, premium voeding met zalm en is geschikt voor volwassen honden van kleine rassen.

  • Natuurlijke voeding met zalm
  • Geschikt voor voedselgevoelige honden
  • Verzorgd huid en vacht

Meer informatie

Seberus Mini/Small Fresh Salmon

Seberus Mini/Small Fresh Salmon is een zeer smakelijke, premium voeding met zalm en is geschikt voor iedere volwassen hond. Het voer blinkt uit in zijn natuurlijke en uitgebalanceerde karakter. Zo is zij gebaseerd op verse zalm en aangevuld met diverse groenten, (zoete) aardappel en erwten.

Bovendien is Seberus Mini/Small Fresh Salmon vrij van granen en dus uitermate geschikt voor de voedselgevoelige hond. De aanwezigheid van gezonde Omega-3 visvetzuren helpt de huid en vacht van uw huisdier gezond te houden. En dankzij het gebruik van (zoete) aardappel en erwten bevat de voeding alle energie die uw hond nodig heeft voor een actieve dag. Speciaal aan het voer is behalve het graanvrije karakter ook de toevoeging van het Yucca Schidigera extract, dat helpt om de darmflora gezond te houden. Doordat het product is geextrudeerd (geperst) blijven de versheid en voedingsstoffen optimaal behouden.

De voordelen van Seberus Mini/Small Fresh Salmon nog eenmaal op een rij.

  • Hoog gehalte aan zalm
  • Speciaal voor honden van kleine rassen
  • Zeer natuurlijk, vrij van onnodige toevoegingen
  • Graanvrij, dus geschikt voor voedselgevoelige honden
  • Met koolhydraten uit (zoete) aardappel en erwten
  • Bevat Omega-3 vetzuren, voor een gezonde huid en vacht
  • Draagt zorg voor een gezonde darmflora

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Gewicht van de hond (kg)

Dagelijkse hoeveelheid (Gram)

2

20 - 35

3

30 - 50

4

35 - 60

5

40 - 70

6

45 - 80

7

50 - 85

8

7 - 11 g / kg lichaamsgewicht

Ingrediënten Seberus Mini/Small Fresh Salmon

Verse zalm (20%), gedroogde zalm, erwten, gedroogde aardappel, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, zalmolie, gedroogde johannesbrood, lijnzaad, eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS), mineralen, gedroogde wortel, brandnetel, Echinacea, gedroogde tomaat, gedroogde appel, gedroogde mango, gedroogde pruimen, gedroogde banaan, tijm, basilicum, spirulina, cranberry, selderij, glucosamine, chondroïtine.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (32%), ruw vet (18%), ruwe celstof (4%), ruwe as (7%), calcium (0,9%), fosfor (0,8%), energiewaarde (3710 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A, vitamine D3, vitamine E, koper sulfaat pentahydraat, koper chelaat van glycinehydraat, zinksulfaat-monohydraat, zink chelaat van glycinehydraat, ijzersulfaat-monohydraat, ijzer chelaat van glycinehydraat, mangaan sulfaat-monohydraat, mangaanchelaat van glycinehydraat, jodium, selenium.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding voor een kleine hond, bijvoorbeeld een Seberus maaltijd met kip? Kijk dan eens bij Seberus Mini/Small Fresh Chicken.