Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schesir Tonijn hondenvoer

Productinformatie
1 tray (10 x 150 g)
€ 16,89 (€ 11,26/kg)
Meest verkocht
€ 16,89 (€ 11,26/kg)

Schesir Tonijn hondenvoer is een smakelijke aanvullende blikvoeding op basis van tonijn voor volwassen honden. Eén blikje bevat 150 gram.

  • Tonijn van hoge kwaliteit
  • Verrijkt met Omega 3 en 6
  • Een heerlijke en pure smaak

Meer informatie

Productinformatie Schesir Tonijn hondenvoer

Schesir Tonijn hondenvoer is een smakelijke aanvullende blikvoeding op basis van tonijn voor volwassen honden. Deze hoogwaardige voeding bevat geen graten, huid of ingewanden. Alleen de beste delen van de vis worden verwerkt in het voer. Hiervoor wordt de vis gestoomd en met de hand bereid. De uitgebalanceerde voeding is gezond en voldoet aan de behoeften van uw hond. Door de heerlijke smaak kan zelfs de moeilijkste eter van deze voeding genieten!

Vis, waaronder tonijn, is verrijkt met Omega 3- en Omega 6-vetzuren, zoals linolzuur. Deze vetzuren dragen onder andere bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding bevat ook eiwitten. Deze bevorderen sterke en gezonde spieren. Schesir Tonijn hondenvoer is zoutloos, waardoor het ook geschikt is voor honden met nier- of blaasproblemen. Ook bevat de voeding geen toegevoegde conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Hierdoor behoudt de voeding zijn pure smaak.  

Bent u op zoek naar een smakelijke en pure blikvoeding voor uw hond? Koop dan nu Schesir Tonijn hondenvoer goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere overheerlijke blikvoeding voor honden.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn hondenvoer

Tonijn (Euthynnus Affinis, 51%). 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (12.0%), Ruw vet (1.5%), Ruwe vezel ( 0.1%), Ruwe as (1.0%), Vocht (85.0%), Vitamine E (3.0 mg/kg).

Toegevoegde voedingsstoffen:
Vitamine A (1.650 IE/kg), Vitamine D3 (180IE/kg), Vitamine E [alfa-tocopherol] (10 mg/kg).
 

Andere hondenvoeding?

Zoekt u een alternatief voor Schesir Tonijn hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Schesir nat hondenvoer. Hier vindt u deze overheerlijke blikvoeding in nog meer heerlijke smaken. Wat dacht u van Schesir Kipfilet hondenvoer of Schesir Kipfilet met Aloe hondenvoer? Door regelmatig tussen de verschillende blikvoedingen te varieren kunt u uw hond een afwisselende maaltijd aanbieden.


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (5)
23-08-2018
1
2
3
4
5
Mijn hond is zot van vis en vindt dit dan ook geweldig!
24-10-2020
1
2
3
4
5
4 étoile le chien à l'air satisfait

Translate to English

29-08-2018
1
2
3
4
5
Mon chien agite ce produit. Il n’est pas gras et son odeur n’est pas repoussante. Je recommande

Translate to English

16-07-2018
1
2
3
4
5
Wie immer , sehr zufrieden ! Blitzlieferung , jederzeit gerne wieder ! MfG , Alfred Raab

Translate to English

22-05-2018
1
2
3
4
5
Très bon produit, ma chienne adore. L'expédition a été rapide et le colis soigné. Je repasserai commande dès que mon stok sera épuisé. Merci.

Translate to English