Schesir natvoer kat

Schesir Tonijn met aloë

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Schesir Tonijn met aloë is een heerlijke blikvoeding van de hoogste kwaliteit voor uw volwassen kat, samengesteld uit de allerbeste ingrediënten.

  • Heerlijk van smaak, voor de kieskeurige kat
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Aloë draagt bij aan de gezondheid

Meer informatie

Productinformatie Schesir Tonijn met aloë

Schesir Tonijn met aloë kattenvoer is een heerlijke blikvoeding van de hoogste kwaliteit voor uw volwassen kat. Deze voeding van het merk Schesir dankt zijn hoge kwaliteit aan het gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten. Er worden geen kunstmatige voedingsstoffen toegevoegd. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om niet alleen een heerlijke smaak te garanderen, maar ook de hoogste kwaliteit. De toevoeging van het natuurlijke ingrediënt aloë draagt met zijn geneeskrachtige werking bij aan de algehele gezondheid van uw kat. Dit merk vindt het niet alleen belangrijk een gezonde voeding aan uw kat te kunnen bieden, maar houdt bij de productie van verpakkingsmaterialen ook rekening met het milieu. De papieren verpakking waarin het blik zich bevindt is geproduceerd uit minimaal 80% gerecycled papier. De heerlijke stukjes tonijn, de smaakvolle gelei en de toevoeging van aloë maken Schesir Tonijn met aloë een uitstekende keuze voor uw geliefde viervoeter.

  • Schesir garandeert de hoogste kwaliteit
  • 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen
  • Aloë draagt bij aan de algehele gezondheid van uw kat
  • Bij de productie wordt rekening gehouden met het milieu
  • Een heerlijke smaak voor de kieskeurige viervoeter
     

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Tonijn met aloë kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met aloë staat op de verpakking vermeldt en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Schesir Tonijn met aloë kattenvoer

Tonijn 51%, aloë 4.7%, rijst 1.5%

Analytische bestanddelen
Eiwit 12%, ruwe vet 0.8%, ruwe celstof 0.5%, ruwe as 1%, vocht 85%
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met aloë kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 
 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn met aloe kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de merkpagina voor Schesir kattenvoer raadplegen.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
07-06-2018
1
2
3
4
5
Mijn drie katten zijn er gek op,dus is het voor mij een goed product.
06-10-2017
1
2
3
4
5
Het is dat het blikje niet gegeten kan worden, ze smullen ervan...


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.