Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schesir Tonijn en Surimi

Productinformatie
14 x 85 gram
€ 14,75 (€ 12,29/kg)
Meest verkocht
€ 14,75 (€ 12,29/kg)

Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer is een blikvoeding van geweldige kwaliteit en met de beste ingrediënten om uw viervoeter heerlijk te kunnen verwennen. Een blikje bevat 85 gram.

  • 100% natuurlijke voeding
  • De beste kwaliteit
  • Verrukkelijk van smaak

Meer informatie

Schesir Tonijn en Surimi

Schesir Tonijn en Surimi is een heerlijke blikvoeding van het merk Schesir dat staat voor de allerbeste kwaliteit. De ingrediënten die in deze voeding worden verwerkt zijn geheel natuurlijk. Deze handbereidde voeding is vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen, u vindt in deze voeding enkel tonijn, surimi, rijst en kookvocht. Een licht verteerbare traktatie van de beste kwaliteit die uw kat met zijn smaak zeker zal overtuigen. De productie van dit product staat onder scherpe controles waardoor u er zeker van bent uw kat een kwalitatief goede voeding aan te bieden. Wanneer u kiest voor Schesir, kiest u tegelijkertijd voor milieuvriendelijkheid. De secundaire papieren verpakking is gemaakt van 80% gerecycled papier.

Voor een extra evenwichtige voeding zijn vitamine A en E toegevoegd. Vitamine A draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw kat, waarnaast vitamine E de vele functies in het lichaam beschermt. De toevoeging van taurine draagt bij aan de goede werking van zenuwen, de ogen en het hart. U kiest met Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer dus voor het allerbeste!  

  • Voeding van de hoogste kwaliteit
  • Er is enkel gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Vis en rijst maken een licht verteerbare voeding
  • Bij het kiezen voor Schesir maakt u een milieubewuste keuze
  • Uw kat zal de heerlijke smaak niet kunnen weerstaan
     

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Tonijn en Surimi kattenvoer tegen de scherpste prijzen of kijk verder in ons assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn en Surimi staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn en Surimi 

Tonijn 51%, surimi 5%, rijst 1,5%

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (1325 UI/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn en Surimi 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Deze voeding is een aanvullende voeding en dient gecombineerd te worden met een compleetvoeding. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar.
 

Ander kattenvoer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Runderfilet kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de pagina van Schesir Kattenvoer raadplegen.