Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Schesir Kipfilet met ham

Productinformatie
14 x 85 gr
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Meest verkocht
€ 17,39 (€ 14,49/kg)

Schesir Kipfilet met ham kattenvoer is smaakvolle natvoeding voor uw kat en bevat alleen de allerbeste ingrediënten om de hoogste kwaliteit te garanderen. Een blikje bevat 85 gram.

  • Hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Heerlijke smaak
  • 100% natuurlijk

Meer informatie

Productinformatie Schesir Kipfilet met ham kattenvoer

Schesir Kipfilet met ham is een verrukkelijke blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding aan te bieden. De smakelijke kipfilets, ham en rijst gecombineerd met een volle gelei helpt zelfs de meest kieskeurige katten te laten zwichten voor deze voeding. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen aan smaak ontbreekt, maar ook om de hoogste kwaliteit te garanderen. Schesir is een betrokken merk wanneer we het hebben over natuur en milieu. Voor de productie van de papieren verpakking wordt ten minste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. Schesir Kipfilet met ham kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

  • Vol van smaak dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten
  • Hoogste kwaliteit gegarandeerd dankzij nauwkeurige controles
  • De beste voeding voor de meest kieskeurige kat
  • Milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt
  • Zonder toegevoegde voedingsmiddelen
     

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Kipfilet met ham kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met ham kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingredienten Schesir Kipfilet met ham kattenvoer

Kip 70.5%, kippenbouillon 23.8%, ham 4.3%, rijst 1.4%

Analytische bestanddelen
Eiwit 16%, ruwe celstof 0.1%, ruwe vet 0.3%, ruwe as 2%, vocht 82%.
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met ham kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is aanvullende voeding en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Kipfilet met ham kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met aloe proberen. Op de merkpagina voor Schesir kattenvoer kunt u een grote variatie aan andere smaken kattenvoer vinden.


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (4)
11-06-2019
1
2
3
4
5
Pipo men kat is dol op al het schesir kattenvoer , wat is nu een eerlijker mening als van de kat zelf !
08-05-2019
1
2
3
4
5
Niet voor.mijn katten
30-10-2018
1
2
3
4
5
Gewoon lekker voor onze kat
06-02-2018
1
2
3
4
5
Mijn poezen lusten het niet zo graag dus een ster!