Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Ekologische Schapenbrok

25 kg
€ 18,50 (€ 0,74/kg)
€ 18,50 (€ 0,74/kg)

Ekologische Schapenbrok is voer voor uw schaap, gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten die op een natuurlijke wijze zijn geteeld.

  • Uitgebalanceerde voeding
  • Voor ontwikkeling en groei
  • Rijk aan vitaminen

Ekologische Schapenbrok

Ekologische Schapenbrok is schapenvoer, gemaakt van uitsluitend 100% biologische ingrediënten die op een natuurlijke manier zijn geteeld. De voedingsstoffen zijn in de juiste verhouding en voldoen ruim aan de gestelde eisen. Dit voer maakt een goede ontwikkeling en groei mogelijk, onder andere omdat het zo rijk is aan vitaminen. Ook zal uw schaap een goede conditie behouden. Deze Ekologische Schapenbrok is vrij van genetische manipulatie en er zijn tijdens de productie geen groeibevorderaars of antibiotica aan toegevoegd. Een zeer gezonde en verantwoorde voeding voor uw dier dus. Geschikt voor alle soorten schapen. 

Let op! Dit product gaat alleen op bestelling. Houdt u rekening met een levertijd van maximaal 10 dagen.


Gorp Biologische Voeders 

Gorp Biologische Voeders is een belangrijke leverancier van biologische producten voor dieren. Voer uit de Eko-lijn bevat minimaal 95% biologische producten en veel ingrediënten worden gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Er worden geen dierlijke producten aan toegevoegd. Gorp heeft een eigen fabriek ingericht, waardoor veilig voer met een goede kwaliteit gegarandeert kan worden. 

Bij Brekz kunt u het beste schapenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ekologische Schapenbrok tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Ekologische Schapenbrok staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Analytische bestanddelen Ekologische Schapenbrok

Ruw eitwit (15,5%), ruwe celstof (14,5%), ruw vet (4%), organische stof (8,5%), zetmeel + suiker (18%), vitamine A (10000 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), vitamine D3 (2000 IE/kg)


Ander veevoer? 

Bent u op zoek naar ander veevoer? Bekijk dan onze Veevoer en verzorging pagina. Hier vindt u onder andere de Kasper Fauna Geitenkorrel. Dit is volledig voer, met alle noodzakelijke voedingsstoffen. Het is ook geschikt voor melkgevende geiten.