Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Ecologisch veevoer 

Het merk Ekologisch produceert biologisch veevoer voor verschillende diersoorten. Zo bevat het assortiment Ecologisch diervoeders runderbrokken, schapenbrok of geitenbrok. Biologische veevoeding is voeding zonder kunstmatige toevoegingen als geur- en kleurstoffen.
Lees meer ..
Ekologische Schapenbrokken

Ekologische Schapenbrok

Ekologische Schapenbrok is schapenvoer, gemaakt van uitsluitend 100% biologische ingrediënten die op een natuurlijke manier zijn geteeld. De voedingsstoffen zijn in de juiste verhouding en voldoen ruim aan de gestelde eisen. Dit voer maakt een goede ontwikkeling en groei mogelijk, onder andere omdat het zo rijk is aan vitaminen. Ook zal uw schaap een goede conditie behouden. Deze Ekologische Schapenbrok is vrij van genetische manipulatie en er zijn tijdens de productie geen groeibevorderaars of antibiotica aan toegevoegd. Een zeer gezonde en verantwoorde voeding voor uw dier dus. Geschikt voor alle soorten schapen. 

Let op! Dit product gaat alleen op bestelling. Houdt u rekening met een levertijd van maximaal 10 dagen.

Reudink 
Reudink B.V. is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in de productie van biologische voeders. Voer uit de Eko-lijn bevat minimaal 95% biologische producten en veel ingrediënten worden gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Er worden geen dierlijke producten aan toegevoegd. 

De houdbaarheid van Ekologische Schapenbrok staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste schapenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ekologische Schapenbrok tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

     
Analytische bestanddelen Ekologische Schapenbrok

Ruw eitwit (15,5%), ruwe celstof (14,5%), ruw vet (4%), organische stof (8,5%), zetmeel + suiker (18%), vitamine A (10000 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), vitamine D3 (2000 IE/kg)

     
Ander veevoer? 

Bent u op zoek naar ander veevoer? Bekijk dan onze Veevoer en verzorging pagina. Hier vindt u onder andere de Kasper Fauna Geitenkorrel. Dit is volledig voer, met alle noodzakelijke voedingsstoffen. Het is ook geschikt voor melkgevende geiten. 

https://www.brekz.nl/33699-home_default/ekologische-schapenbrokken.jpg
20.95 2019/01/01
34646
16272
Ekologische Schapenbrokken > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 20,95 (€ 1,05/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Ecologisch Schapenvoer

Bij Brekz verkopen wij voor hobbyboeren ook Ecologisch Schapenvoer. Dit voer wordt gemaakt door ​Van Gorp Biologische Voeders, een merk dat alleen biologisch voer verkoopt. De voeding wordt geproduceerd volgens de Europese Regelgeving voor biologische landbouw en volgens de in Nederland geldende regels voor biologische productie. Het bedrijf heeft gekozen voor een productielocatie waar keuze is uit een groot aanbod aan biologische grondstoffen die niet genetisch zijn gemanipuleerd. Daarnaast zorgt Van Gorp ervoor dat er geen groeibevorderaars en antibiotica worden gebruikt bij de productie van het Ekologische Schapenvoer. Alle voeding wordt zorgvuldig gecontroleerd door het bedrijf Skal en voldoet aan een hoge kwaliteit

  • ​Biologische voeding
  • Voor alle soorten schapen
  • Voldoet aan productieregels
  • Zonder genetische manipulatie
  • Bevat geen groeibevorderaars
  • Bevat geen antibiotica
  • Wordt zorgvuldig gecontroleerd
  • Voldoet aan hoge kwaliteit

Bij Brekz kunt u voor uw schapen ons Ekologisch Schapenvoer bestellen in zakken van 25 kg. Koop het gemakkelijk en voordelig online!

Ecologisch Schapenvoer

​​Het ecologische Schapenvoer is volledig gemaakt van biologische ingrediënten en bevat alleen de beste ingrediënten die de gezondheid en groei van uw schapen bevorderen. Zo bevat de voeding veel eiwitten en vitaminen en weinig vet. Daarnaast is er een optimale verhouding calcium en fosfor waardoor de botten sterk blijven en de spieren soepel. De voeding is geschikt voor alle soorten schapen.

Ander product dan Ecologisch Schapenvoer?

​Bij ons kunt u ook voor diverse andere boerderijdieren voer kopen. Zo hebben ook Zeugenvoer, Geitenvoer, Varkensvoer en Kippenvoer.

Terug