Rustgevend kat

Feliway Spray voor de kat

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Feliway Spray voor de kat is een beproefde manier om verschillende gedragsproblemen bij uw kat te verminderen. U gebruikt deze spray niet op de kat, maar in zijn leefomgeving. 

  • Helpt in stressvolle situaties voor uw kat
  • Bevat natuurlijke feromonen
  • Verkrijgbaar in 20 en 60 ml

Meer informatie

Productinformatie Feliway Spray voor de kat

Heeft uw kat regelmatig last van stress en vertoont hij hierdoor ongewenst gedrag, zoals krabben en sproeien? Met Feliway Spray voor de kat kunt u uw kat kalmeren, waardoor hij minder ongewenst gedrag zal vertonen. Feliway Spray geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, dankzij natuurlijke feromonen. De spray is ideaal voor als er een grote verandering in de leefomgeving van de kat plaatsvindt, zoals een verhuizing, gezinsuitbreiding of adoptie. De geur is voor mensen niet te ruiken en de spray laat geen vlekken achter. Feliway Spray voor de kat is geschikt voor langdurig gebruik en heeft voorzover bekend geen bijwerkingen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 60 ml en 20 ml.

Bij Brekz kunt u Feliway Spray voor de kat goedkoop online bestellen! Ook voor andere gezondheidsproducten voor uw kat bent u bij ons aan het juiste adres!

Bestanddelen Feliway Spray voor de kat

10% synthetisch kopie van het F3-gezichtsferomoon van katten, 90% overige bestanddelen (op alcoholbasis).

Wanneer Feliway Spray voor de kat te gebruiken

Feliway Spray voor de kat helpt bij verschillende gedragsproblemen, waaronder:

  • Het verminderen van urine sproeien: Na dat u plekken waar uw kat gesproeid heeft schoongemaakt heeft met een natuurlijk en geurloos schoonmaakmiddel, dient u eenmaal per dag deze plekken te besprayen met Feliway Spray.
  • Het verminderen van krabben: Door Feliway Spray te spuiten op plaatsen waar uw kat gekrabd heeft, zal uw kat hier minder krabben. Zorg daarnaast voor een geschikt alternatief voor uw kat.
  • Reizen: Wanneer u uw kat in een transportbox vervoert, dien de spray dan toe in alle hoeken van de box en 2 maal op het plafond. Het positieve effect houdt 4 tot 5 uur aan.
  • Bij verhuizing of nieuwe omgeving: Bij stressvolle situaties kunt u eenmaal per dag sprayen op plaatsen die mogelijk aanlokkelijk zijn voor uw kat. Denk aan deuropeningen, kattenluiken, vensterbanken en andere prominente objecten.

Feliway Spray voor de kat laat volgens de fabrikant geen vlekken achter. Wij raden u aan om het product te testen op een oppervlak dat niet in zicht is, alvorens het product te gebruiken. Elke spray van 60 ml levert voldoende hoeveelheid voor ca. 400 maal sprayen (+/- 8 pompjes per keer). Met de spray van 20 ml kan ca. 125 maal gesprayed worden. 

Ander gezondheidsproduct?

Zoekt u een alternatief voor Feliway Spray voor de kat? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Rustgevende middelen voor katten. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld een product waarmee u stress bij uw kat kunt verminderen! Kijk daarnaast ook eens in in onze Kattenapotheek, voor een overzicht van alle gezondheidsproducten voor katten die wij verkopen!


Reviews
4
4
4
4
4
4.1 / 5 (40)
13-04-2023
1
2
3
4
5
Als je vragen om een review, zorg dan dat jullie weten over welk product dit gaat. Dit heb ik nooit aangekocht.....
12-09-2022
1
2
3
4
5
bij gebruik van Feliway is de kat merkbaar rustiger.
13-10-2019
1
2
3
4
5
Ik werk met heel veel katten en heb nooit gehad dat een product van Feliway niet werkte dus het product doet zn werk! Alleen bij mijn katje werkt t helaas niet :(
28-08-2019
1
2
3
4
5
ik heb de verwachting dat de spray zal werken, maar kan dit nog niet bevestigenDaar is de tijd nog tekort voor dat ik het gebruilt
14-08-2019
1
2
3
4
5
De spray werkt redelijk goed, poes is wat rustiger dan gewoonlijk tijdens een verblijf in de bench.
28-05-2019
1
2
3
4
5
Nu een week in gebruik en het sproeien van onze (gecastereerde) kater is een stuk minder in huis.
27-05-2019
1
2
3
4
5
Ik heb tot nu toe nog maar 2x iets gevonden van onze kat wat betreft sproeien. Helpt echt!!
09-01-2019
1
2
3
4
5
Goede ervaringen mee en doet wat het moet doen Diouf is er blij mee dus wij ook.
07-01-2019
1
2
3
4
5
Ik ben erg tevreden met het artikel
04-01-2019
1
2
3
4
5
Mijn katten waren mooi rustig met oud en nieuw


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.