Rustgevend kat

Feliway Classic Spray voor de kat

Feliway Spray
Feliway Spray
Feliway Spray
Feliway Spray
Feliway Spray
Feliway Spray
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Feliway Classic Spray voor de kat

Productinformatie
4
4
4
4
4
(41)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Feliway Classic Spray voor de kat bevat feromonen, waarmee u ongewenst kattengedrag kunt proberen te verminderen. U gebruikt deze spray niet op de kat, maar in zijn leefomgeving. 

 • Kan ongewenst gedrag verminderen in stressvolle situaties 
 • Bevat natuurlijke feromonen
 • Verkrijgbaar in 20 en 60 ml

Meer informatie

Productinformatie Feliway Classic Spray voor de kat

Heeft uw kat regelmatig last van stress en vertoont hij hierdoor ongewenst gedrag, zoals krabben, agressie of sproeien? Met Feliway Classic Spray voor de kat kunt u uw kat zich beter op zijn gemak laten voelen, waardoor de kans op ongewenst gedrag kan afnemen. Feliway Spray verspreidt feromonen, die katten normaal gesproken in hun habitat zelf ook in natuurlijke vorm verspreiden om zich vertrouwd en veilig te voelen. Dit doen ze door met hun kop langs oppervlaktes te wrijven. 

Katten zijn best gevoelig voor veranderingen. Ze kunnen dan stoppen met het 'markeren' van hun veilige omgeving met feromonen. Denk daarbij aan veranderingen als een verhuizing, gezinsuitbreiding of een bezoek aan de dierenarts. Ongewenst gedrag licht dan eerder op de loer. In deze gevallen is Feliway Classic ideaal. U kunt de spray binnenshuis of in de auto gebruiken op plekken waar bijvoorbeeld de Feliway Verdamper niet gebruikt wordt. Denk daarbij aan de reismand of op meubilair. De geur is voor mensen niet te ruiken en de spray laat geen vlekken achter. Feliway Spray voor de kat is geschikt voor langdurig gebruik en heeft voor zover bekend geen bijwerkingen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 60 ml en 20 ml.

Bij Brekz kunt u Feliway Classic Spray voor de kat goedkoop online bestellen! Ook voor andere gezondheidsproducten voor uw kat bent u bij ons aan het juiste adres!

Bestanddelen Feliway Classic Spray voor de kat

10% synthetisch kopie van het F3-gezichtsferomoon van katten, 90% overige bestanddelen (op alcoholbasis).

Wanneer Feliway Classic Spray voor de kat te gebruiken

Feliway Classic Spray voor de kat kan helpen bij verschillende gedragsproblemen, waaronder:

 • Urine sproeien: Na dat u plekken waar uw kat gesproeid heeft schoongemaakt heeft met een natuurlijk en geurloos schoonmaakmiddel, dient u eenmaal per dag deze plekken te besprayen met Feliway Spray.
 • Krabben: Door Feliway Spray te spuiten op plaatsen waar uw kat gekrabd heeft, is de kans groot dat uw kat hier minder zal krabben. Zorg daarnaast voor een geschikt alternatief voor uw kat.
 • Reizen: Wanneer u uw kat in een transportbox vervoert, dien de spray dan toe in alle hoeken van de box en 2 maal op het plafond. Het positieve effect houdt 4 tot 5 uur aan.
 • Bij verhuizing of nieuwe omgeving: Bij stressvolle situaties kunt u eenmaal per dag sprayen op plaatsen die mogelijk aanlokkelijk zijn voor uw kat. Denk aan deuropeningen, kattenluiken, vensterbanken en andere prominente objecten.

Let op: Niet direct op uw kat sprayen en niet toepassen op een oppervlakte zoals een reismand waarin uw kat al aanwezig is. Advies is ook om de spray niet op de krabpaal van uw kat te gebruiken. 

Feliway Classic Spray voor de kat laat volgens de fabrikant geen vlekken achter. Wij raden u wel aan om het product te testen op een oppervlak dat niet in zicht is, alvorens het product te gebruiken. Elke spray van 60 ml levert voldoende hoeveelheid voor ca. 50 toepassingen. Voor toepassing in bijvoorbeeld de reismand circa 8 spuitjes per keer aanbrengen in de mand. De spray van 20 ml is geschikt voor 16 maal toepassen. Spray indien nodig iedere 4 à 5 uur opnieuw. Wacht circa 15 minuten na het sprayen voordat uw kat in de buurt van het behandelde oppervlak laat komen. 

Ander gezondheidsproduct?

Deze Feliway Classic Spray voor de kat is een handige aanvulling op de Feliway Verdamper. In de Brekz' kattenapotheek verkopen we bovendien diverse andere rustgevende middelen voor katten


Reviews
4
4
4
4
4
4.1 / 5 (41)
25-07-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Om de week spray ik mijn meubels in met Feliway en mijn kat krabt de meubels niet kapot.
13-04-2023
1
2
3
4
5
Als je vragen om een review, zorg dan dat jullie weten over welk product dit gaat. Dit heb ik nooit aangekocht.....
12-09-2022
1
2
3
4
5
bij gebruik van Feliway is de kat merkbaar rustiger.
13-10-2019
1
2
3
4
5
Ik werk met heel veel katten en heb nooit gehad dat een product van Feliway niet werkte dus het product doet zn werk! Alleen bij mijn katje werkt t helaas niet :(
28-08-2019
1
2
3
4
5
ik heb de verwachting dat de spray zal werken, maar kan dit nog niet bevestigenDaar is de tijd nog tekort voor dat ik het gebruilt
14-08-2019
1
2
3
4
5
De spray werkt redelijk goed, poes is wat rustiger dan gewoonlijk tijdens een verblijf in de bench.
28-05-2019
1
2
3
4
5
Nu een week in gebruik en het sproeien van onze (gecastereerde) kater is een stuk minder in huis.
27-05-2019
1
2
3
4
5
Ik heb tot nu toe nog maar 2x iets gevonden van onze kat wat betreft sproeien. Helpt echt!!
09-01-2019
1
2
3
4
5
Goede ervaringen mee en doet wat het moet doen Diouf is er blij mee dus wij ook.
07-01-2019
1
2
3
4
5
Ik ben erg tevreden met het artikel


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.