Rustgevend kat

Rustgevend kat

​​Net als mensen kunnen katten kampen met verschijnselen als onrust, angst en stress. Wij hebben de oplossing in huis om uw kat weer kalm te krijgen.
Lees meer ..
Rustgevend kat

Rustgevende middelen katten

Rustgevende middelen voor kattenkunnen een uitkomst zijn voor uw kat. Niets is namelijk vervelender dan een kat die zich angstig, onrustig of anderszins niet op zijn gemak voelt. Katten gaan er van urineren in huis, verliezen hun eetlust of voelen zich neerslachtig. Soms weigeren ze nog contact te leggen en hebben geen zin meer om te spelen. Dit kan natuurlijk diverse oorzaken hebben. Misschien duikt uw kat weg vanwege het vuurwerk of onweer buiten? Of is hij de niet op zijn gemak in uw nieuwe huis of met zijn nieuwe huisgenoten? Wij hebben medicijnen in huis om uw kat weer tot rust te brengen. Er zijn diverse keuzes.
 

Feromonen

Een beproefde methode om uw huisdier te kalmeren is door middel van feromonen. Feromonen zijn een natuurlijke stof die de moederkat afscheidt voor haar kittens, om ze het rustige gevoel te geven dat ze veilig zijn. De stof heeft voor katten een instinctief rustgevende werking, waardoor uw kat zich thuis en veilig voelt. Mensen kunnen de feromonen niet waarnemen, dus u zult in huis geen last ervaren van de stof. Het middel is in twee varianten verkrijgbaar; een verdamper en een spray. Er zijn twee verdampers verkrijgbaar van Feliway; u vindt ze bij de Categoriepagina. Op die pagina vindt u ook de Feliway Spray voor de kat.
 

Voeding

De liefde van een kat gaat door de maag, zou je kunnen stellen. Daarom is ook voor de onrust een oplossing met eten beschikbaar. Er is op dit moment een speciaal samengesteld voer verkrijgbaar; het Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer.
 

Overige mogelijkheden

Bent u niet overtuigd van de bovenstaande mogelijkheden? Er zijn nog twee producten beschikbaar; tabletten en het Thundershirt. De tabletten zijn van Sanal en bevatten L-Trypotofaan, een onschuldig en rustgevend aminozuur. Zij zijn tevens geschikt voor honden en konijnen. Het Thundershirt is een soort kledingstuk dat u uw kat aantrekt. Het zorgt ervoor dat uw kat continu druk voelt op de buik, hier gaat een rustgevende werking van uit.

Bij Brekz kunt u de beste rustgevende middelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u deze producten nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of een van onze vele acties voor de scherpste prijs! 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product voor uw kat, bijvoorbeeld Veterinair voer? Kijk dan eens bij Royal Canin Veterinary diet kattenvoer. Een overzicht van al onze medicijnen voor de kat vindt u in de kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.