Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Rustgevend kat 

​​Net als mensen kunnen katten kampen met verschijnselen als onrust, angst en stress. Wij hebben de oplossing in huis om uw kat weer kalm te krijgen.
Lees meer ..

Feliway

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat is gemaakt om ruzies tussen katten onderling te voorkomen. Wanneer in één huishouden meerdere katten aanwezig zijn, kan dit tot ruzie leiden. Vaak hebben katten dergelijke conflicten snel uitgevochten, maar het kan zijn dat deze langer aanhouden dan u als baasje lief is. Waar voorheen mensen één kat weg moesten doen om katten minder snel met elkaar in aanraking te laten komen, is er nu een gemakkelijke oplossing. Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat bevat namelijk een stofje dat ervoor zorgt dat katten niet meer met elkaar in conflict zullen raken. De verdamper maakt gebruikt van een synthetische vorm van het Cat-Appeasing-Pheromoon (C.A.P.). In de natuur zorgt dit stofje ervoor dat er binding ontstaat tussen een kattenmoeder en haar kittens. Het gevoel van geborgenheid wordt synthetisch nagebootst en helpt om conflicten binnenshuis te voorkomen. Het stofje wordt door de verstuiver in huis verspreid en gelijkmatig over de ruimte verdeeld. De werking is wetenschappelijk aangetoond.

 • Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat stopt u gemakkelijk in het stopcontact en werkt direct. Binnen een week merkt u al verschil in de hoeveelheid en intensiteit van de conflicten
 • Met een elektrische flacon kunt u de rust in uw huis voor 30 dagen lang bewaren. 
 • Gemakkelijke navulverpakkingen zijn verkrijgbaar
 • Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat is een gemakkelijke oplossing voor de conflicten die zich binnenshuis tussen uw katten voordoen. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ingrediënten Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Analoog van het katten-ontspanningsferomoon (C.A.P.) (2%), isoparaffinisch koolwaterstof q.s. (100 ml).
   

Gebruik Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat

Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat dient continu in de ruimte te worden geplaatst, waarin de katten zich de meeste tijd bevinden en waar de meeste conflicten optreden. Een 48ml flacon gaat 30 dagen mee per 50-70 m² woonoppervlak. Daarna kunt u de flacon verwisselen door een Feliway Friends Navulling. De verdamper zelf dient om de 6 maanden te worden vervangen. Voor netspanningen van 220-230 V geschikt.

U dient de Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat niet aan te sluiten onder een elektrisch apparaat, meubels, planken of andere objecten, noch dichtbij gordijnen of aan een meervoudig stopcontact of verlengingskabel. Dit kan de verdamping van het product verminderen en sporen achterlaten. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden.

    

Ander merk?

Bent u in plaats van Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat op zoek naar een ander rustgevend middel? Kijk dan eens naar Feliway Spray voor de kat. Voor een volledig overzicht kijkt u bij al onze rustgevende artikelen.

   

    

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Navulling
€ 18,49
Verdamper + Vulling 48 ml
€ 24,95
2 Navullingen
€ 35,95
Feliway Spray voor de kat

Feliway Spray voor de kat

Heeft uw kat regelmatig last van stress en vertoont hij hierdoor ongewenst gedrag, zoals krabben en sproeien? Met Feliway Spray voor de kat kunt u uw kat kalmeren, waardoor hij minder ongewenst gedrag zal vertonen. Feliway Spray geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, dankzij natuurlijke feromonen. De spray is ideaal voor als er een grote verandering in de leefomgeving van de kat plaatsvindt, zoals een verhuizing, gezinsuitbreiding of adoptie. De geur is voor mensen niet te ruiken en de spray laat geen vlekken achter. Feliway Spray voor de kat is geschikt voor langdurig gebruik en heeft voorzover bekend geen bijwerkingen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 60 ml en 20 ml.

Bij Brekz kunt u Feliway Spray voor de kat goedkoop online bestellen! Ook voor andere gezondheidsproducten voor uw kat bent u bij ons aan het juiste adres!


Over Feliway Spray voor de kat

 

Bestanddelen Feliway Spray voor de kat

10% synthetisch kopie van het F3-gezichtsferomoon van katten, 90% overige bestanddelen (op alcoholbasis).

Wanneer Feliway Spray voor de kat te gebruiken

Feliway Spray voor de kat helpt bij verschillende gedragsproblemen, waaronder:

 • Het verminderen van urine sproeien: Na dat u plekken waar uw kat gesproeid heeft schoongemaakt heeft met een natuurlijk en geurloos schoonmaakmiddel, dient u eenmaal per dag deze plekken te besprayen met Feliway Spray.
 • Het verminderen van krabben: Door Feliway Spray te spuiten op plaatsen waar uw kat gekrabd heeft, zal uw kat hier minder krabben. Zorg daarnaast voor een geschikt alternatief voor uw kat.
 • Reizen: Wanneer u uw kat in een transportbox vervoert, dien de spray dan toe in alle hoeken van de box en 2 maal op het plafond. Het positieve effect houdt 4 tot 5 uur aan.
 • Bij verhuizing of nieuwe omgeving: Bij stressvolle situaties kunt u eenmaal per dag sprayen op plaatsen die mogelijk aanlokkelijk zijn voor uw kat. Denk aan deuropeningen, kattenluiken, vensterbanken en andere prominente objecten.

Feliway Spray voor de kat laat volgens de fabrikant geen vlekken achter. Wij raden u aan om het product te testen op een oppervlak dat niet in zicht is, alvorens het product te gebruiken. Elke spray van 60 ml levert voldoende hoeveelheid voor ca. 400 maal sprayen (+/- 8 pompjes per keer). Met de spray van 20 ml kan ca. 125 maal gesprayed worden.
 

Ander gezondheidsproduct?

Zoekt u een alternatief voor Feliway Spray voor de kat? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Rustgevende middelen voor katten. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld een product waarmee u stress bij uw kat kunt verminderen! Kijk daarnaast ook eens in in onze Kattenapotheek, voor een overzicht van alle gezondheidsproducten voor katten die wij verkopen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
20 ml
€ 13,25
60 ml
€ 20,49
2 x 60 ml
€ 39,95

Stress

Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer is speciaal gemaakt voor katten die te maken hebben met stressvolle situaties. Het kalmeert ze. Royal Canin Veterinary Diet Calm mag bij bepaalde situaties ingezet worden. Niet alleen bij stressvolle situaties, maar ook wanneer uw kat maag-darmklachten heeft die zijn veroorzaakt door stress. Ook kan het problemen aan de huid of urinewegen verminderen. De voeding kan gebruikt worden ter ondersteuning bij gedragstherapie na angsitige situaties. Veterinary Diet Calm zorgt namelijk voor het behoud van een gezonde emotionele balans. Het beschermt de huid en ondersteunt een goede spijsvertering. Daarnaast reguleert het de haarbalvorming. Haarballen zullen gemakkelijker worden uitgescheiden. Ten slotte ondersteunt dit voer de gezondheid van de urinewegen. 

 • Speciaal voor katten die te maken hebben met stressvolle situaties
 • Zorgt voor het behoud van een gezonde emotionele balans
 • Uw kat zal een gezonde en stralende huid hebben
 • De spijsvertering wordt ondersteunt 
 • Reguleert de haalbalvorming
 • Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Calm

Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 41 34 -
3 55 46 -
4 68 56 45
5 79 66 53
6 90 75 60
7 101 84 67
8 111 92 74
9 120 100 80
10 130 108 86


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer

Gedehydreerd gevogeltevlees, mais, rijst, tarwegluten, mais gluten, gehydrolyseerde dierlijke proteine, plantaardige vezels, dierlijk vet, bietenpulp, mineralen, visolie, psyllium doppen en zaden, soja olie, fructo-oligo-saccharide, komkommerkruidolie, gehydrolyseerde melkproteine, goudsbloemextract 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (24900 IU/kg), vitamine D3 (800 IU/kg), ijzer (40 mg/kg), jodium (2.8 mg/kg), koper (8 mg/kg), E5 (mangaan) 54 mg, zink (202 mg/kg), selenium (0.1 mg/kg), tryptofaan (3.6 g/kg)

Analytische bestanddelen
Eiwit (36,0%), vet (11,0%), ruwe as (7,9%), ruwe vezels (4,0%) 

Ander kattenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor katten in stressvolle situaties? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere voer voor katten met diabetes. Een voorbeeld hiervan is Royal Canin Veterinary Diet Diabetic (zakjes) kattenvoer

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 25,95 (€ 12,98 /kg)
4 kg
€ 45,95 (€ 11,49 /kg)
2 x 4 kg
€ 89,95 (€ 11,24 /kg)
3 x 4 kg
€ 131,95 (€ 11,00 /kg)
4 x 4 kg
€ 173,95 (€ 10,87 /kg)
Thundershirt voor katten 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Large
€ 37,49
Medium
€ 37,49
Small
€ 37,49
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Verpakking Prijs
125 ml
€ 8,75
2 x 125 ml
€ 16,50
3 x 125 ml
€ 23,95
Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg is een aanvullend voeder dat kalmerend werkt en is geschikt voor katten en kleine honden. Het middel is ideaal om te gebruiken in situaties die stressvol zijn voor uw huisdier, zoals vuurwerk, onweer of een verhuizing. Het heeft een kalmerend effect waardoor het makkelijk wordt de situatie te doorstaan. Verantwoordelijke werkzame stof is een stof die ook voorkomt in moedermelk. Hierdoor is het middel niet alleen effectief maar ook heel natuurlijk. Het is tevens vrij van conserveermiddelen en lactose. U kunt de capsules eenvoudig toedienen in de bek of mengen door het voer. 

 • Kalmerend effect in stressvolle situaties
 • Een natuurlijk product, werkzame stof is gewonnen uit moedermelk
 • Gemakkelijk toe te dienen in de bek of door het voer
 • Lactosevrij en vrij van conserveermiddelen
 • Niet verslavend

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Voor oraal gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in een keer toedienen. Wilt u het middel door het voer mengen: de capsule openen en het poeder mengen of met een snack geven.


Lichaamsgewicht in kg

Aantal capsules / per dag

< 5

1 capsule / dag

5-10

2 capsules / dag

Ingrediënten Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Aandeel poeder 76,9%: caseïne (trypsin-gehydrolyseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat. Aandeel capsule: 23,1%: gelatine uit runderhuid.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een capsule van Zylkene voor grote honden? Kijk dan eens bij onze Zylkene Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg.

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg > Meer informatie
Verpakking Prijs
30 capsules
€ 17,95
60 capsules
€ 34,95

Supplementen

Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 50 mg S

 • Katten:                      2x daags een halve tablet Telizen S
 • Honden < 10 kg:        2x daags een halve tablet Telizen S
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
30 tabletten
€ 19,49
Beschikbaar 31 mar
60 Tabletten
€ 37,95
Beschikbaar 31 mar

Stress

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat is een rustgevende halsband voor katten met lavendel en valeriaan. De band is te gebruiken bij katten die te veel miauwen, sproeien, verlatingsangst hebben, voor tijdens bezoek aan een dierenarts of voor tijdens andere stressvolle situaties. De band is geschikt voor katten van alle rassen vanaf 12 weken oud en werkt al na één uur tot wel 3 of 4 weken lang.

 • Werkt rustgevend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Voor bange en gestreste katten
 • Voor katten vanaf 12 weken
 • Werkt 3 tot 4 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmeringsmiddelen voor katten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de kat en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!
     

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Band voor de kat

Bevestig de band losjes om de nek van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen de band en de hals passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik tegelijkertijd geen andere halsbanden. Dit kan de werking verminderen. Deze band is niet geschikt voor katten met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

    

Ander kalmeringsmiddel voor katten?

Bij ons kunt u ook Feliway Spray voor de kat bestellen. Dit middel voorkomt stress door natuurlijke feromonen. Of kies voor Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels. Bekijk ook ons gehele assortiment kalmeringsmiddelen voor katten. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Per 2
€ 13,25
Per 3
€ 19,25
Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat is een handig hulpmiddel om stress en ongewenst gedrag bij uw kat te verminderen. U kunt deze vloeistof gebruiken bij overmatig miauwen of sproeien, verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer en vernieling. U brengt met behulp van een pipet de druppels op de huid van uw kat aan, waardoor de stress bij uw kat wordt verminderd. Dit komt door de rustgevende werking van Valeriaanextract, dat aan dit middel is toegevoegd. Valeriaan werkt door middel van geur en is geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijd. Een verpakking Beaphar No Stress Spot on Kat bevat 3 pipetten. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald.

 • Geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijden
 • Druppels voor vermindering stress
 • Met rustgevende werking
 • 1 week werkzaam
 • Bevat Valeriaan
 • Behandeling kan onbeperkt herhaald worden
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 3 pipetten

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar No Stress Spot on Kat voordelig. Snel en makkelijk besteld!

De houdbaarheid van Beaphar No Stress Spot on Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress Spot on KAT

Neem de pipet uit de verpakking. Knip het topje eraf. Plaats de pipet op de huid, tussen de beiden oren, zodat uw kat de vloeistof niet kan oplikken. Het middel is ongeveer één uur na aanbrengen werkzaam en de werking van het middel houdt een week aan. De behandeling kan na een week onbeperkt worden herhaald.

Let op! Lees in ieder geval altijd voor gebruik de bijsluiter. Na gebruik de verpakking goed afsluiten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product tegen stress bij uw kat, bijvoorbeeld Feliway Spray voor de kat?. Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over dit producut. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze Kalmeringsproducten voor uw kat.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 pipetten
€ 6,75
6 pipetten
€ 12,95
9 pipetten
€ 18,75
Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat is een natuurlijk, rustgevend middel in de vorm van een tablet en is geschikt voor zowel honden als katten. De Beaphar No Stress producten zijn op basis van natuurlijke extracten en werken niet versuffend bij uw huisdier. Deze extracten komen langzaam vrij en hebben een kalmerend effect op honden en katten. De producten helpen om ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, janken, miauwen en sproeien te verminderen. Daarnaast heeft dit product ook een effectieve werking bij verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoeken, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. 

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Samenstelling: Melisse (16%), rozemarijn (8,1%), lindebloesem (4,9%), hopbloesem (3,3%), melk- en bijproducten, mineralen, granen.

Dosering Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Dosering per dier volgens lichaamsgewicht:

Tot 10 kg ½ tablet
10 - 25 kg 1 tablet
Vanaf 25 kg 2 tabletten


Geef Beaphar No Stress Tabletten 1½ uur van te voren rechtstreeks of via het voer. Mag na 2½ uur herhaald worden, maximaal 3x per dag.
De houdbaarheid van Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Heeft u dit rustgevende product van Beaphar liever in de vorm van een halsband? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Halsband Hond of Beaphar No Stress Halsband Kat.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
20 tabletten
€ 4,95
40 tabletten
€ 9,49
60 Tabletten
€ 13,75
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Per 2
€ 16,99

Pet Remedy

Pet Remedy Verdamper 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Verdamper + Vulling 40 ml
€ 19,95
2 Navullingen
€ 19,95
2 x Verdamper + 2 x Vulling 40 ml
€ 37,95
4 Navullingen
€ 37,95
Pet Remedy Spray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
15 ml
€ 5,95
2 x 15 ml
€ 11,49
200 ml
€ 15,95
2 x 200 ml
€ 29,95
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 5,95
Per 2 verpakkingen
€ 11,49

Feliway

Feliway Verdamper voor de kat

Feliway Verdamper voor de kat

De Feliway Verdamper voor de kat is een apparaat dat rustgevende feromonen verpreidt voor katten en is geschikt voor ruimten tot 70 vierkante meter. De verdamper is in de vorm van een stekker en dient in het stopcontact te worden geplaatst. Zij verspreidt feromonen die lichaamseigen zijn voor uw kat en die hem een gevoel van veiligheid en rust geven in huis.

Zelf geeft uw kat feromonen af wanneer hij kopjes geeft en zijn ze herkenbaar uit het nest van de moederkat, omdat zij ze ook af gaf. Ervaart een (volwassen) kat stress, door bijvoorbeeld ziekte of verhuizing, dan stopt hij met het afgeven van feromonen in huis en voelt hij zich niet langer veilig in zijn omgeving. Door de stof met een verdamper in de lucht te brengen vermindert het ongewenste gedrag dat hieruit volgt, zoals sproeien of plassen in huis. Het middel is ideaal bij stress door externe factoren, zoals vuurwerk of onweer, of bij stress door factoren in huis, zoals een nieuwe huisgenoot, een verhuizing of een verbouwing. De verdamper kan gebruikt worden in ruimten tot 70 vierkante meter en is na gebruik gemakkelijk te hervullen met de navulverpakking. 

 • Geeft uw kat weer een rustig thuisgevoel in stressvolle, of ongemakkelijke situaties
 • Vermindert ongewenst gedrag zoals sproeien, plassen in huis, agressief of juist teruggetrokken gedrag
 • Geschikt voor ruimten van wel 70m2 
 • Verspreidt fermonen, een onschadelijk en lichaamseigen stof voor uw kat
 • Feromonen van de kat zijn niet waarneembaar voor mensen, ze zijn geurloos en onschadelijk 

Bij Brekz kunt u de beste kalmerende producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Feliway Verdamper voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Feliway Verdamper voor de kat

Een Feliway Verdamper is geschikt voor de behandeling van een ruimte van maximaal 70m2. Verblijft uw kat in meerdere ruimten, dan dient u in iedere ruimte een verdamper te plaatsen. Voor een optimale werkzaamheid kunt u de verdamper het beste in een vrij stopcontact plaatsen. Om effect vast te stellen het apparaat minimaal 4 weken onafgebroken gebruiken. Optimale werking binnen 24 uur na het eerste gebruik.  

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, voor stress tussen meerdere katten bijvoorbeeld? Hiervoor is een speciaal Feliway product verkrijgbaar, de Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat. Een overzicht van al onze rustgevende middelen voor katten vindt u hier.

     

      

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Navulling
€ 17,95
Verdamper + Vulling 48 ml
€ 21,95
2 Navullingen
€ 33,95
2 x Verdamper + 2 x Vulling 48 ml
€ 41,95

Supplementen

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Per 2
€ 36,95
Per 3
€ 53,90
Verpakking Prijs
Navulling
€ 14,95
Verdamper + Vulling 48 ml
€ 19,95
2 Navullingen
€ 28,75
2 x Verdamper + 2 x Vulling 48 ml
€ 38,25
3 Navullingen
€ 41,95
3 x Verdamper + 3 x Vulling 48 ml
€ 54,95
Verpakking Prijs
6 pipetten
€ 19,95
2 x 6 pipetten
€ 37,95
Verpakking Prijs
30 ml
€ 11,95
60 ml
€ 17,95
2 x 30 ml
€ 22,95
3 x 30 ml
€ 31,95
2 x 60 ml
€ 34,49
3 x 60 ml
€ 49,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Rustgevende middelen katten

Rustgevende middelen voor kattenkunnen een uitkomst zijn voor uw kat. Niets is namelijk vervelender dan een kat die zich angstig, onrustig of anderszins niet op zijn gemak voelt. Katten gaan er van urineren in huis, verliezen hun eetlust of voelen zich neerslachtig. Soms weigeren ze nog contact te leggen en hebben geen zin meer om te spelen. Dit kan natuurlijk diverse oorzaken hebben. Misschien duikt uw kat weg vanwege het vuurwerk of onweer buiten? Of is hij de niet op zijn gemak in uw nieuwe huis of met zijn nieuwe huisgenoten? Wij hebben medicijnen in huis om uw kat weer tot rust te brengen. Er zijn diverse keuzes.
 

Feromonen

Een beproefde methode om uw huisdier te kalmeren is door middel van feromonen. Feromonen zijn een natuurlijke stof die de moederkat afscheidt voor haar kittens, om ze het rustige gevoel te geven dat ze veilig zijn. De stof heeft voor katten een instinctief rustgevende werking, waardoor uw kat zich thuis en veilig voelt. Mensen kunnen de feromonen niet waarnemen, dus u zult in huis geen last ervaren van de stof. Het middel is in twee varianten verkrijgbaar; een verdamper en een spray. Er zijn twee verdampers verkrijgbaar van Feliway; u vindt ze bij de Categoriepagina. Op die pagina vindt u ook de Feliway Spray voor de kat.
 

Voeding

De liefde van een kat gaat door de maag, zou je kunnen stellen. Daarom is ook voor de onrust een oplossing met eten beschikbaar. Er is op dit moment een speciaal samengesteld voer verkrijgbaar; het Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer.
 

Overige mogelijkheden

Bent u niet overtuigd van de bovenstaande mogelijkheden? Er zijn nog twee producten beschikbaar; tabletten en het Thundershirt. De tabletten zijn van Sanal en bevatten L-Trypotofaan, een onschuldig en rustgevend aminozuur. Zij zijn tevens geschikt voor honden en konijnen. Het Thundershirt is een soort kledingstuk dat u uw kat aantrekt. Het zorgt ervoor dat uw kat continu druk voelt op de buik, hier gaat een rustgevende werking van uit.

Bij Brekz kunt u de beste rustgevende middelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u deze producten nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of een van onze vele acties voor de scherpste prijs! 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product voor uw kat, bijvoorbeeld Veterinair voer? Kijk dan eens bij Royal Canin Veterinary diet kattenvoer. Een overzicht van al onze medicijnen voor de kat vindt u in de kattenapotheek.

Terug