Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Feliway Verdamper voor de kat

Navulling
€ 17,75
€ 17,75
Verdamper + Vulling 48 ml
€ 20,95
€ 20,95
2 Navullingen
€ 33,95
€ 33,95
2 x Verdamper + Vulling 48 ml
€ 39,95
Meest verkocht
€ 39,95

De Feliway Verdamper voor de kat is een apparaat dat rustgevende feromonen verpreidt voor katten en is geschikt voor ruimten tot 70 vierkante meter.

  • Vermindert slecht gedrag
  • Voor een thuisgevoel bij katten
  • Geurloos en niet waarneembaar

Feliway Verdamper voor de kat

De Feliway Verdamper voor de kat is een apparaat dat rustgevende feromonen verpreidt voor katten en is geschikt voor ruimten tot 70 vierkante meter. De verdamper is in de vorm van een stekker en dient in het stopcontact te worden geplaatst. Zij verspreidt feromonen die lichaamseigen zijn voor uw kat en die hem een gevoel van veiligheid en rust geven in huis.

Zelf geeft uw kat feromonen af wanneer hij kopjes geeft en zijn ze herkenbaar uit het nest van de moederkat, omdat zij ze ook af gaf. Ervaart een (volwassen) kat stress, door bijvoorbeeld ziekte of verhuizing, dan stopt hij met het afgeven van feromonen in huis en voelt hij zich niet langer veilig in zijn omgeving. Door de stof met een verdamper in de lucht te brengen vermindert het ongewenste gedrag dat hieruit volgt, zoals sproeien of plassen in huis. Het middel is ideaal bij stress door externe factoren, zoals vuurwerk of onweer, of bij stress door factoren in huis, zoals een nieuwe huisgenoot, een verhuizing of een verbouwing. De verdamper kan gebruikt worden in ruimten tot 70 vierkante meter en is na gebruik gemakkelijk te hervullen met de navulverpakking. 

  • Geeft uw kat weer een rustig thuisgevoel in stressvolle, of ongemakkelijke situaties
  • Vermindert ongewenst gedrag zoals sproeien, plassen in huis, agressief of juist teruggetrokken gedrag
  • Geschikt voor ruimten van wel 70m2 
  • Verspreidt fermonen, een onschadelijk en lichaamseigen stof voor uw kat
  • Feromonen van de kat zijn niet waarneembaar voor mensen, ze zijn geurloos en onschadelijk
     

Bij Brekz kunt u de beste kalmerende producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Feliway Verdamper voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Feliway Verdamper voor de kat

Een Feliway Verdamper is geschikt voor de behandeling van een ruimte van maximaal 70m2. Verblijft uw kat in meerdere ruimten, dan dient u in iedere ruimte een verdamper te plaatsen. Voor een optimale werkzaamheid kunt u de verdamper het beste in een vrij stopcontact plaatsen. Om effect vast te stellen het apparaat minimaal 4 weken onafgebroken gebruiken. Optimale werking binnen 24 uur na het eerste gebruik.  

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, voor stress tussen meerdere katten bijvoorbeeld? Hiervoor is een speciaal Feliway product verkrijgbaar, de Feliway FRIENDS Verdamper voor de kat. Voor een kalmerend voer kunt u kijken bij Royal Canin Veterinary Diet Calm kattenvoer. Een overzicht van al onze rustgevende middelen voor katten vindt u hier.


4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
21-02-2017
4
4
4
4
4
Wij kunnen niet anders zeggen dat feliway onze poes heeft geholpen op aanraden van de dierenarts zijn wij gaan zoeken op Internet wat feliway inhield aangezien onze poes niet kon plassen maar geen blaasontsteking hadden werd er gezegd dat het stress was na de derde keer bij de dierenarts te zijn geweest toch maar feliway besteld en dat hielp zij is nu ook huislijker geworden. Geweldig voor onze poes maar ook voor ons een aanrader. greten henk en joke
13-01-2017
4
4
4
4
4
Heel fijn product, de kat wordt er rustiger, geen ongewenst gedrag meer zoals buiten de kattenbak de behoefte doen. Daarnaast wordt hij er ook knuffeliger van
02-01-2017
4
4
4
4
4
Nu een maand in gebruik vooral ook voor de vuurwerk ed, ik merk dat mijn poes liever is en minder angstig en onrustig. Ik ben van plan om dit product te blijven gebruiken omdat ik nu een veel lievere en rustigere poes heb gekregen