Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar CaniComfort kalmerende Spray 60ml

Productinformatie
60 ml
€ 16,25 (€ 270,83/l)
€ 16,25 (€ 270,83/l)
2 x 60 ml
€ 30,75 (€ 256,25/l)
€ 30,75 (€ 256,25/l)
3 x 60 ml
€ 44,49 (€ 247,17/l)
Meest verkocht
€ 44,49 (€ 247,17/l)

Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml is een eenvoudige en effectieve oplossing om honden te kalmeren en ongewenst gedrag te helpen voorkomen.

  • Natuurlijk feromoon helpt de hond op zijn gemak stellen
  • Makkelijk in gebruik
  • Geschikt voor elke hond

Meer informatie

Productinformatie Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml

Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml is ideaal bij stressvolle situaties en voor honden met gedragsproblemen. De spray bevat een kopie van een natuurlijk feromoon. Dit feromoon wordt van nature geproduceerd door de teef als ze haar puppy’s voedt en is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon in Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml te gebruiken, heeft de spray een rustgevende werking en laat het zowel pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. U kunt de spray gebruiken in bijvoorbeeld de auto of de bench vóór het reizen, of op een favoriete deken, dit helpt ongewenst gedrag te voorkomen. Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml is ideaal voor de preventie van krabben, blaffen en (reis)angst (hijgen, bibberen, onrust). Deze spray is dus zeer geschikt voor dierenartsbezoek of wanneer de hond voor de eerste keer mee naar zijn nieuwe huis reist. Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml is ook zeer geschikt voor gebruik in huis: in de mand, op het bed, de riem, het speelgoed van de hond. Dit helpt de hond zich op zijn gemak te voelen en vernieling te voorkomen.

Bij Brekz kunt u Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml

Gebruik +/- 8 sprays per toepassing. Spray Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml in de bench of in de auto 15 minuten voor gebruik. Behandel alle voorwerpen die in contact komen met de hond (halsband, riem en mand), spray op meubels of nieuwe voorwerpen om ongewenst gedrag te voorkomen. Nooit rechtstreeks op de hond spuiten. Spray niet in de bench als de hond erin zit. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml versuft de hond niet.

Samenstelling Beaphar CaniComfort kalmerende spray 60ml

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2%, Isopropanol q.s: 60ml

Ander product

Zoekt u een ander product om uw hond bij stressvolle situaties te helpen? Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan producten die helpen om stress bij honden te verlichten. Wat dacht u van Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond? Een alternatief is bijvoorbeeld Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat met natuurlijke ingrediënten.