Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer

Productinformatie
14 kg
€ 60,95 (€ 4,35/kg)
€ 60,95 (€ 4,35/kg)
2 x 14 kg
€ 117,25 (€ 4,19/kg)
Meest verkocht
€ 117,25 (€ 4,19/kg)

Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer is geschikt voor pups van zeer grote rassen met een gewicht vanaf 45 kg (leeftijd vanaf 2 tot en met 8 maanden).

  • Bevordering groei spiermassa
  • Voor sterke botten en gewrichten
  • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
  • Ondersteuning van een optimale spijsvertering

Meer informatie

Dierenartsvoeding waarschuwing

Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer

Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer is geschikt voor pups van zeer grote hondenrassen, met een volwassen gewicht vanaf 45 kg. Het kan gegeven worden aan honden van 2 tot en met 8 maanden. De voeding bevordert de spiermassa en onderhoudt sterke botten en gewrichten. Het skelet van een hond groeit namelijk tijdens de eerste 8 maanden zeer snel. Het is belangrijk om dit proces zo veel mogelijk te steunen. De hoeveelheden energie, eiwitten en mineralen zijn hierop aangepast. Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog bevat ook de juiste verhoudingen vezels en prebiotica, waardoor de spijsvertering van uw hond optimaal kan werken. Deze is namelijk pas volledig volgroeid aan het eind van de eerste groeifase. Het is belangrijk om hier aandacht aan te geven bij het kiezen van voeding voor uw kleine hond. Ten slotte ondersteunt het voer de natuurlijke weerstand. Dit wordt mogelijk gemaakt door het samenwerkende complex van antioxidanten (vitamine E, vitamine C, luteïne en taurine).

  • Geschikt voor pups van grote rassen honden
  • Bevordert de spiermassa
  • Onderhoudt botten en gewrichten
  • Bevat de juiste hoeveelheden energie, eiwitten en mineralen
  • Ondersteunt de spijsvertering
  • Zorgt voor het behoud van een goede natuurlijk weerstand

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

    
Voedingsadvies Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

   
Ingrediënten Royal Canin VCN Pediatric Puppy Giant Dog hondenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwegluten*, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, gist, visolie, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34.0%), ruw vet (14.0%) ruwe celstof (1.3%)

    
Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar voer voor volwassen honden? Bekijk dan onze Royal Canin Vet Care Nutrition hondenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Royal Canin VCN Adult Giant Osteo & Digest hondenvoer. Deze is geschikt voor volwassen honden van de grootste rassen. Het beschermt tegen ouderdomskwalen en houdt botten en gewrichten sterk.