Royal Canin natvoer kat

Royal Canin Kitten natvoer in jelly (85 g)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Royal Canin Kitten natvoer in jelly (zakjes 85 gram) is een smakelijk kattenvoer dat speciaal is samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van kittens van 4 tot 12 maanden. De voordelen:

  • Ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen en een gezond zicht
  • Bevordert ontwikkeling gezond immuunsysteem
  • Bevat prebiotica en hoogverteerbare eiwitten

Meer informatie

Productinformatie Royal Canin Kitten natvoer in jelly 

De beste start in het leven krijgt uw kitten natuurlijk met de juiste voeding. Essentiële voedingsstoffen ondersteunen de ontwikkeling en groei van uw kitten tijdens deze belangrijke fase en lang daarna. Het afwennen van de moedermelk is niet altijd makkelijk, vooral als de aangeboden voeding niet is aangepast aan de voedingsbehoeften en smaak van uw kitten. Daarom bevat Royal Canin Kitten natvoer in jelly (12 zakjes van 85 gram) ingrediënten in een verhouding waar kittens van 4 tot 12 maanden instinctief de voorkeur aangeven. Een goede grootte, textuur en smaak van voeding vergroten de kans op acceptatie, nu en in de toekomst. Royal Canin Kitten natvoer is makkelijk te kauwen en ook geschikt voor moederpoezen. Dit voer kan ook zeer goed gecombineerd worden met droogvoer.

Wat betreft de structuur van deze natvoeding heeft u de keuze uit nog 2 varianten: 

Rond de leeftijd van 4 maanden kan de groeisnelheid van uw kitten afnemen, maar wordt hij wel steeds actiever. Door de juiste hoeveelheid van de juiste voedingsstoffen te geven, kunt u de ontwikkeling van botten, spieren, organen, immuunsysteem en zenuwstelsel zo goed mogelijk ondersteunen. Het eerste jaar gaat gepaard met grote fysieke verandering en ontwikkeling van gedrag, zo zal uw kitten bijvoorbeeld ook volwassen tanden ontwikkelen. Dit natvoer bevat voedingsstoffen zoals vitamine C en E ter ontwikkeling van een gezond immuunsysteem. Deze antioxidanten stimuleren de toename van antilichamen na vaccinatie. Daarnaast is Royal Canin Kitten natvoer in jelly verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA) om de ontwikkeling van de hersenen en een goed zicht te ondersteunen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten bevordert het bovendien gezonde darmflora en een goede spijsvertering. Er zijn geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen toegevoegd.

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Royal Canin nauwkeurig geformuleerde, op maat gemaakte voeding in samenwerking met fokkers, dierenartsen en andere deskundigen op het gebied van huisdieren. Zo kan een optimale kwaliteit gegarandeerd worden.

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Kitten natvoer in jelly tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!  

Voedingsadvies Royal Canin Kitten natvoer 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. U kunt het natvoer natuurlijk ook in combinatie met droogvoer geven. Past u dan de hoeveelheden aan. 

Voedingstabel Royal Canin Kitten nat kattenvoer (zakjes 85 gram)

Leeftijd kitten in maanden 

Gelei

Portieverpakking
1,5 2
2 2,5
3 3
4-6 3,5
7-9
10-12 2,5

   
Voedingstabel Royal Canin Kitten kattenvoer voor zwangere poezen

Zwangere moederpoes (kg)

Gelei

Porties
3 2,5 - 4
5 4,5 - 6,5

   

Ingrediënten Royal Canin Kitten natvoer in jelly

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, gist.

Nutritionele toevoegingsmiddelen (per kg): Vitamine D3: 60IE, IJzer (3b103): 4mg, Jodium (3b202): 0,38mg, Koper (3b405, 3b406): 3mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 1,1mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 11mg.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 12,0% - Ruw vet: 4,0% - Ruwe as: 1,5% - Ruwe celstof: 0,4% - Vochtgehalte: 79,8% - Vitamine E: 105mg/kg - Vitamine C: 43mg/kg - Omega - 3 vetzuur (DHA): 0,041%

NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor uw kitten? Kijk dan eens op de pagina van Royal Canin kattenvoer

Royal Canin Kitten kattenvoer


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
31-07-2023
1
2
3
4
5
Bonjour Mon chaton n'est pas fan des petites boulettes ( pourtant elles sont petites) C'est vrai que j'ai commencé par de la pâté Là je suis obligé d'écraser les boulettes pour qu'il mange tout Ou sinon il en laisse et c'est du gâchis Il aime bien et mange tout Trop de gelée aussi dans le sachet (je trouve)

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.