Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x

Productinformatie
12 zakjes
€ 12,49
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 45,95
Meest verkocht
€ 45,95

Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x is een natvoer dat specifiek is afgestemd op de volwassen kat die binnenshuis leeft.

  • Ondersteunt gezonde spijsvertering
  • Voor behoud van gezonde urinewegen
  • Geschikt voor de gecastreerde of gesteriliseerde kat

Meer informatie

Productinformatie Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x

Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x is speciaal ontwikkeld voor de volwassen binnenkat. Aangezien binnenkatten vaak een minder actief leven leiden, hebben ze andere voedingsbehoeften dan buitenkatten. Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x is ontwikkeld met eiwitten die heel goed verteerbaar zijn en de gezondheid van de spijsvertering en urinewegen daarom ten goede komen. Ze zorgen voor een gezonde stoelgang. Door de hoge verteerbaarheid van de eiwitten blijven er ook minder ‘resten’ achter in de darmen. Dit heeft als voordeel dat de ontlasting minder sterk ruikt. De nauwkeurig afgepaste balans aan mineralen, zoals bijvoorbeeld calcium kan de urinewegen optimaal ondersteunen. Het water, in combinatie met een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen ondersteunt ook de urinewegen. Zeker bij katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn, kan het urinewegstelsel kwetsbaar zijn.

Ook voor katten is het fijn om voeding te krijgen die ze lekker vinden. Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly heeft daarom een specifiek voedingsprofiel met een aangepaste verhouding aan eiwitten, vetten en koolhydraten. Katten geven instinctief de voorkeur aan deze voeding omdat de samenstelling dicht in de buurt komt van die van hun natuurlijke voorkeur. Omdat ook bij katten smaken verschillen, is Royal Canin Indoor beschikbaar als natvoer in een overheerlijke saus, in gelei en als krokante brok.

Bij Brekz kunt u Royal Canin kattenvoer makkelijk goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly 12x staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een koele, droge plek en sluit het goed af.

Wanneer u dit voer combineert met droogvoer, gelden vanzelfsprekend andere hoeveelheden.

Voedingstabel Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x

Volw. gewicht van de kat (kg) Aantal zakjes
3 2
4 2,5
5 2,5
6 3

Voedingstabel Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x gecombineerd met droogvoer

Volw. gewicht van de kat (kg) Aantal zakjes + grammen droogvoer
3 1 + 17 gram
4 1 + 25 gram
5 1 + 33 gram
6 1 + 40 gramIngrediënten Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit: 9,7% - Ruw vet: 3,3% - Ruwe as: 1,8% - Ruwe celstof: 0,8% - Vochtgehalte: 80,9% - Calcium: 0,27%.

Toevoegingsmiddelen:

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 60IE, IJzer (3b103): 3mg, Jodium (3b202): 0,3mg, Koper (3b405, 3b406): 2mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 1mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 10mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 1,9g.

Ander voer?

Bent u in plaats van Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer 12x op zoek naar gewoon droogvoer voor uw ouder wordende binnenkat? Of is uw kat jonger dan 12 jaar? Kijkt u dan eens naar Royal Canin Indoor 7+ kattenvoer of neemt u een kijkje in ons totaal aanbod Royal Canin kattenvoer.