Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Royal Canin nat hondenvoer

Royal Canin nat hondenvoer is een zeer volledig en smakelijk natvoer en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Het merk heeft reguliere voedingen in het assortiment, maar beschikt ook over een uitgebreide lijn aan dierenartsvoedingen. Meer informatie over het assortiment vindt u hieronder.
Kies snel uw categorie
Natvoer
Urinary
Overgewicht
Gastro-Fibre
Herstel
Renal
Allergie
Babydog
Hepatic
Mobility

Natvoer

Royal Canin Mini Junior 195 gr blik hondenvoer

Royal Canin Mini Junior blikvoer

Royal Canin Mini Junior blikvoer is een hoogwaardige, gezonde natvoeding dat speciaal is ontwikkeld voor pups van 2 tot 10 maanden, met een volwassen gewicht tussen de 4 en 10 kilogram. De groeifase is een zeer belangrijke periode in het leven van uw pup. Om gezond op te kunnen groeien, is het belangrijk dat zij alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen, die voldoen aan hun voedingsbehoeften. Deze natvoeding is perfect afgestemd op deze belangrijke periode in het leven van uw pup en helpt hem uit te groeien tot een sterke en gezonde viervoeter. Het voer stimuleert de eetlust en versterkt het natuurlijke afweersysteem van uw kleine maatje. Het voorziet uw pup van de energie die hij nodig heeft voor een sterke, gezonde start. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Junior blikvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Mini Junior blikvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 9%, ruw vet: 6%, ruwe as: 1,5%, ruwe celstof: 1%, vochtgehalte: 80%

Toevoegingsmiddelen / Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine D3 (118 IE/kg)    
E1 (ijzer) (6,5 mg/kg)   
E2 (jodium) (0,2 mg/kg)   
E4 (koper) (1,9 mg/kg)   
E5 (mangaan) (2 mg/kg)  
E6 (zink) (20 mg/kg)  

Voedingsadvies Royal Canin Mini Junior blikvoer

De voedingstabel staat op de verpakking vermeld. Bewaar de voeding op een droge, koele plek en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige droogvoeding voor uw pup? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Royal Canin Mini Junior. Voor het totaalaanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/26814-home_default/royal-canin-mini-junior-195-gr-blik-hondenvoer.jpg
21.49 2019/01/01
Super levering geen klachten erover. Alleen de bezorger zelf nam de moeite niet om bij ons huis het af te leveren daarom dropte hij het pakket bij de buren.
Onze Buddy, een labrador van 8 maanden geniet van dit extraatje door zijn brokken
30383
14999
Royal Canin Mini Junior Wet 195 gr blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 21,49
2 trays (24 blikken)
€ 40,95
4 trays (48 blikken)
€ 78,95
Royal Canin Mini Adult Beauty 195 gr blik hondenvoer

Royal Canin Mini Adult Beauty blikvoer

Royal Canin Mini Adult Beauty blikvoer sluit naadloos aan op de specifieke voedingsbehoefte van uw kleine hond. Ieder blikje bevat voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit. De voeding is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van uw kleine, volwassen hond te bevorderen. Het ondersteunt de gezondheid van zijn huid en vacht en is uitstekend verteerbaar. Het voordeel hiervan is dat het de geur en hoeveelheid van de ontlasting helpt te verminderen. Royal Canin Mini Adult Beauty laat de vacht van uw viervoeter glanzen en draagt bij aan een gezonde huid. De huid en vacht moet de hond beschermen tegen alle weersinvloeden. Het is daarom van groot belang dat zowel huid als vacht in een optimale conditie verkeren. U kunt deze natvoeding perfect combineren met een complete droogvoeding van Royal Canin. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Adult Beauty blikvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Mini Adult Beauty blikvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten.

Toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine D3 (128 IE/kg) 
E1 (ijzer) (15 mg/kg)  
E2 (jodium) (0,25 mg/kg)  
E4 (koper) (2 mg/kg)  
E5 (mangaan) (4,4 mg/kg)  
E6 (zink) (43 mg/kg)  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 9,6%, ruw vet: 6,4%, ruwe as: 2%, ruwe celstof: 2%, vocht: 74%.

Voedingsadvies Royal Canin Mini Adult Beauty blikvoer

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en houdbaarheid staan op de verpakking vermeld. Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens twee maaltijden per dag. Bewaar het voer op een koele, droge plek. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater ter beschikking heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw kleine viervoeter? Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Adult hondenvoer. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/26815-home_default/royal-canin-mini-adult-beauty-195-gr-blik-hondenvoer.jpg
20.95 2019/01/01
Snelle levering en de communicatie goed!
Ik zou het aan iedereen aan raden voor moeilijke eters
Goed, en schijnbaar lekker. Bakje gaat elke keer leeg.
30384
15000
Royal Canin Mini Adult Beauty 195 gr blik hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 20,95
2 trays (24 blikken)
€ 39,95
4 trays (48 blikken)
€ 76,95
Royal Canin Mini Puppy natvoer

Royal Canin Mini Puppy natvoer

Royal Canin Mini Puppy natvoer is geschikt voor pups tot een leeftijd van 10 maanden, met een volwassen gewicht tot maximaal 10 kilogram. Het voer is speciaal ontwikkeld om de groeifase van pups zo optimaal mogelijk te ondersteunen. De groei is een essentiële fase in het leven van uw puppy. In deze tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen, is het van groot belang uw pup te voorzien van een hoogwaardige voeding. Een goede voeding moet de gezondheid van uw puppy bevorderen en ondersteunen tijdens de groeifase. Tijdens de groei ontwikkelt het immuunsysteem zich geleidelijk. Daarom bevat Royal Canin Mini Puppy een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat de natuurlijke afweer van uw kleine maatje versterkt.

Daarnaast bevat Royal Canin voedingsstoffen die een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora bevorderen. Pups van kleine rassen groeien ongelooflijk snel en om die reden moet hun voeding voldoende energie bevatten. Royal Canin Mini Puppy is zeer energierijk en draagt bij aan een optimale ontwikkeling van uw pup. Royal Canin Mini Puppy is ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als u van plan bent om de hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Puppy natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Mini Puppy natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, graan, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist, suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (6%), ruwe vezel (1%), ruwe as (2%), vocht (79%), vitamine E (150mg)

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (140 IE/kg), ijzer [E1] (5 mg/kg), jood [E2] (0,3 mg/kg), koper [E4] (2,4 mg/kg), mangaan [E5] (1,6 mg/kg), zink [E6] (16 mg/kg).

Technologische toevoegingsstoffen:
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong

Voedingsadvies Royal Canin Mini Puppy natvoer

 Leeftijd van
   de hond
         Natvoeding    Natvoeding & droogvoer
     Streefgewicht          Streefgewicht
     2 kg      5 kg     10kg     2 kg     5 kg     10kg
    2 m     2+1/2     4+1/2       7     1+28 g     1+72 g     1+125 g
    4 m     2+3/4     5+1/4     8+3/4     1+35 g     1+89 g     1+161 g
    6 m     2+1/4     4+3/4       9     1+27 g     1+79 g     1+164 g
    8 m        2     3+3/4     7+1/4     1+19 g     1+58 g     1+129 g
   10 m        2     3+3/4     6+1/2     1+18 g     1+57 g     1+112 g


Royal Canin Mini Puppy is een natvoeding voor kleine pups en jonge honden tot 10 kg. Zorg ervoor dat uw hond altijd voldoende, vers drinkwater bij zijn voer heeft. De houdbaarheid van Royal Canin Mini Puppy natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw pup? Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Puppy hondenvoer. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze merken droogvoeding.

https://www.brekz.nl/28577-home_default/royal-canin-mini-puppy-natvoer.jpg
8.99 2019/01/01
32611
15605
Royal Canin Mini Puppy natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 + 2
€ 10,79
€ 8,99
2 x (10 + 2)
€ 19,25
€ 16,04
4 x (10 + 2)
€ 37,25
€ 31,04
Royal Canin Mini Adult natvoer

Royal Canin Mini Adult natvoer

Royal Canin Mini Adult natvoer is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van uw kleine volwassen hond (tot 10 kg) in het achterhoofd en is geschikt vanaf een leeftijd van 10 maanden tot 12 jaar. Uw kleine maatje heeft een goede voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid tijdens zijn volwassen leven. De specifieke voedingsstoffen in Royal Canin Mini Adult bevorderen een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora.

Aangezien de stofwisseling langzamer verloopt dan tijdens de groeifase, is het belangrijk te voorkomen dat uw viervoeter overgewicht ontwikkeld. Het aangepaste energieniveau in deze voeding helpt uw kleine hondje zijn ideale gewicht te behouden. Daarnaast is dit voer verrijkt met belangrijke voedingsstoffen, zoals de omega-3 vetzuren EPA en DHA, die de gezondheid van de huid en vacht behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Mini Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Mini Adult natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, graan, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (1,1%), ruwe as (1,6%), vocht (81%), EPA + DHA vetzuren (0,115mg)

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (150 IE/kg), ijzer (6,5 mg/kg), jood (0,2 mg/kg), koper (1,7 mg/kg), mangaan (2 mg/kg), zink (20 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen:
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (2 g/kg).

Voedingsadvies Royal Canin Mini Adult natvoer

Gewicht van de hond (kg)  Natvoer Natvoer + Droogvoer
2 kg 1 + 27 g
4 kg 4 1 + 58 g
5 kg 1 + 73 g
6 kg 1 + 86 g
8 kg 1 + 112 g
10 kg 1 + 136 g

Voor een optimaal voedingsevenwicht wordt aangeraden om af te wisselen tussen natvoer en droogvoer en de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat uw huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater. De houdbaarheid van Royal Canin Mini Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een passende, complete droogvoeding. Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Adult droogvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28579-home_default/royal-canin-mini-adult-natvoer.jpg
8.29 2019/01/01
32614
15606
Royal Canin Mini Adult natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 + 2
€ 9,95
€ 8,29
2 x (10 + 2)
€ 17,95
€ 14,96
4 x (10 + 2)
€ 34,95
€ 29,12
Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer

Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer

Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer is geschikt voor kleine honden van 12 jaar en ouder, met een volwassen gewicht tot 10 kilogram en is aangepast aan de voedingsbehoefte van uw kleine viervoeter. Ook nu uw kleine maatje een senior is, blijft het belangrijk dat ook tijdens het ouder worden zijn voeding de gezondheid blijft ondersteunen. Deze natvoeding bevat een exclusieve samenstelling van antioxidanten, dat vrije radicalen helpt te neutraliseren. Het aangepast fosforgehalte in dit voer van Royal Canin draagt bij aan een gezonde nierfunctie bij oudere honden. Een gezonde huid en vacht is belangrijk voor uw hond. Deze samenstelling is dan ook verrijkt met voedingsstoffen, zoals de omega-3 vetzuren EPA en DHA, die de gezondheid van de huid en vacht bevorderen.

Ter afwisseling heeft Royal Canin ook de Mini Ageing 12+ variant beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Wanneer u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, wordt het aangeraden om de voedingsrichtlijnen van Royal Canin te volgen, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer Ingrediënten

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, groenten, suiker

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (5,5%), ruwe as (1,3%), ruwe celstof (1,1%), vocht (80%), fosfor (0,16g), EPA/DHA (0,12g)

Voedingsadvies Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer

Gewicht van de hond (kg) Natvoeding (zakjes) Natvoeding + Droogvoeding
2 kg 1 + 26 g
4 kg 1 + 59 g
5 kg 1 + 74 g
6 kg 5 1 + 88 g
8 kg 1 + 115 g
10 kg 1 + 140 g

Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om natvoer en droogvoer af te wisselen. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden. Zorg ervoor dat uw hond voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft. De houdbaarheid van Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw oudere hond? Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Ageing 12+ droogvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28581-home_default/royal-canin-mini-ageing-12-natvoer.jpg
8.99 2019/01/01
32617
15607
Royal Canin Mini Ageing 12+ natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 + 2
€ 10,79
€ 8,99
2 x (10 + 2)
€ 19,25
€ 16,04
4 x (10 + 2)
€ 37,25
€ 31,04
Royal Canin Medium Puppy natvoer

Royal Canin Medium Puppy natvoer

Royal Canin Medium Puppy natvoer is geschikt voor pups tot een leeftijd van 12 maanden, met een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram. Het is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van uw puppy in het achterhoofd. De groei is een essentiële fase in het leven van de hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze groei en ontwikkeling heeft uw pup een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid. 

Een exclusief complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, helpt de natuurlijke afweer van uw kleine vriend te versterken. De specifieke voedingsstoffen dragen bij aan de gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Puppy’s van middelgrote rassen hebben een relatief korte groeiperiode. Om uw hond daarin tegemoet te komen voldoet Royal Canin Medium Puppy natvoer aan de hoge energiebehoefte die hij nodig heeft. Royal Canin Medium Puppy is ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Medium Puppy natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Medium Puppy natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, graan, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8,3%), ruw vet ( 6%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1,9%), vocht (78,5%), Vitamine E (150 mg/kg)

Nutriotionele toevoegingen:
Vitamine D3 (100 IE/kg), ijzer (6 mg/kg), jood (0,35 mg/kg), koper (2,8 mg/kg), mangaan (1,9 mg/kg), zink: (19 mg/kg).

Voedingsadvies Royal Canin Medium Puppy natvoer

Leeftijd van de hond

Volwassen gewicht van
11kg

Volwassen gewicht van
14kg

Volwassen gewicht van
18kg

Volwassen gewicht van
22kg
Volwassen gewicht van
25kg
Maanden Gram Gram Gram Gram Gram
2 153 181 214 242 238
3 179 213 256 293 292
4 191 229 275 317 318
5 194 233 281 326 339
6-7 194 233 281 328 361
8-9 157 201 244 294 325
10-11 139 167 202 236 261
12 - - 199 232 257

Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om af te wisselen tussen natvoer en droogvoer. Verdeel de hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden per dag. Zorg voor voldoende vers drinkwater voor uw kleine vriend. De houdbaarheid van Royal Canin Medium Puppy natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw pup? Kijk dan eens naar Royal Canin Medium Puppy droogvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28583-home_default/royal-canin-medium-puppy-natvoer.jpg
10.36 2019/01/01
32620
15608
Royal Canin Medium Puppy natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 + 2
€ 12,95
€ 10,36
2 x (8 + 2)
€ 23,49
€ 18,79
4 x (8 + 2)
€ 42,95
€ 34,36
Royal Canin Medium Adult natvoer

Royal Canin Medium Adult natvoer

Royal Canin Medium Adult natvoer is geschikt voor honden tussen de 12 maanden en 10 jaar oud, met een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram en is aangepast aan de voedingsbehoeften van uw volwassen viervoeter. Bij een leeftijd van 12 maanden heeft uw middelgrote hond lichamelijk de volwassenheid bereikt. Een goede voeding blijft echter belangrijk voor uw hond om zijn gezondheid ook tijdens zijn volwassen leven te blijven ondersteunen. Het voer bevordert een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Ondanks dat het immuunsysteem van uw hond inmiddels volledig is ontwikkeld, kan hij nog steeds extra hulp gebruiken.

Het specifieke complex van antioxidanten en prebiotica in deze voeding, versterken de natuurlijke weerstand van uw huisdier. Royal Canin Medium Adult natvoer is tevens verrijkt met omega 3 vetzuren (EPA-DHA), dat zorgt voor een gezonde huid en vacht. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Het wordt aangeraden om de voedingsrichtlijnen van Royal Canin op te volgen als u van plan bent om de hond gemengd te voeren. Zo weet u zeker dat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Medium Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Medium Adult natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, graan, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, gist, suiker.

Nutritionele toevoegingen:
Vitamine D3 (200 IE/kg), ijzer (3 mg/kg), jood (0,26 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (1 mg/kg), zink (10 mg/kg).

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit (7.5%), ruw vet (5.5 %), ruwe vezel (1.1 %), ruwe as (1.6 %), vocht (81 %), omega 3 vetzuren (0.1 %), EPA + DHA vetzuren (0.08 mg).

Voedingsadvies Royal Canin Medium Adult natvoer

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Natvoer + droogvoer
12 kg 1 + 151 g
14 kg 6 1 + 173 g
18 kg 1 + 216 g
20 kg 8 1 + 237 g
23 kg 9 1 + 267 g
25 kg 1 + 286 g

Voor een optimale voedingsevenwicht wordt het aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoer. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden en zorg voor voldoende vers drinkwater. De houdbaarheid van Royal Canin Medium Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar de complete droogvoeding voor uw volwassen hond? Kijk dan naar Royal Canin Medium Adult droogvoer. Is uw hond ouder dan 10 jaar? Dan kunt u kijken naar Royal Canin Medium Ageing 10+ hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28585-home_default/royal-canin-medium-adult-natvoer.jpg
9.56 2019/01/01
32623
15609
Royal Canin Medium Adult natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 + 2
€ 11,95
€ 9,56
2 x (8 + 2)
€ 21,95
€ 17,56
4 x (8 + 2)
€ 39,95
€ 31,96
Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer is geschikt voor middelgrote honden van 10 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilogram. De voeding is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van uw hond van middelbare leeftijd in het achterhoofd. Terwijl de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden bij uw middelgrote hond, is ook in deze fase van zijn leven een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het gezond ouder worden van uw viervoeter. 

Het voer bevat een exclusief antioxidantencomplex die helpen vrije radicalen te neutraliseren en de gezondheid van uw hond te bevorderen tijdens zijn seniorjaren. De essentiële vetzuren, als EPA en DHA, helpen de botten en gewrichten sterk te houden en daarmee een hoge kwaliteit van leven te kunnen behouden. De voeding draagt bij aan een optimale spijsvertering door middel van een exclusieve formule van voedingsstoffen, zoals een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels en een optimale hoeveelheid van kwalitatief hoogwaardige eiwitten. 

Daarnaast is deze heerlijke natvoeding rijk aan specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid en een glanzende vacht. Ter afwisseling is Royal Canin Medium Ageing 10+ ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, graan, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, groente, suiker, week- en schaaldieren

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (0,9%), ruwe as (1,5%), vocht (80,5%), EPA + DHA vetzuren (0,12mg)

Nutritionele toevoegingen:
Vitamine D3 (190 IE/kg), ijzer [E1] (6 mg/kg), jood [E2] (0,2 mg/kg), koper [E4] (1,9 mg/kg), mangaan [E5] (1,9 mg/kg), zink [E6] (19 mg/kg)

Voedingsadvies Royal Canin Medium Ageing 10+ natvoer

Voedingstabel

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Nat- en droogvoer
12 kg 1 + 149 g
14 kg 6 1 + 171 g
18 kg 1 + 214 g
20 kg 8 1 + 234 g
23 kg 9 1 + 264 g
25 kg 1 + 283 g


Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om regelmatig af te wisselen tussen droog- en natvoer. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Royal Canin Medium Ageing 10 + natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding om deze natvoeding mee af te wisselen? Kijk dan naar Royal Canin Medium Ageing 10+ droogvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28587-home_default/royal-canin-medium-ageing-10-natvoer.jpg
10.36 2019/01/01
32626
15610
Royal Canin Medium Ageing 12+ natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 + 2
€ 12,95
€ 10,36
2 x (8 + 2)
€ 23,49
€ 18,79
4 x (8 + 2)
€ 42,95
€ 34,36
Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Royal Canin Maxi Puppy natvoer is geschikt voor pups tot een leeftijd van 15 maanden, met een volwassen gewicht tussen de 26 en 44 kilogram. Het voer is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van uw pup in het achterhoofd. De groei is een essentiële fase in het leven van de hond. Tijdens deze groei en ontwikkeling heeft uw pup een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid. Royal Canin Maxi Puppy natvoer bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat de natuurlijke afweer van de pup versterkt.

De zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica in deze natvoeding bevorderen de optimale gezondheid van de spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Pups van grote rassen hebben een lange groeifase en hebben een voeding nodig die hiermee rekening houdt. Royal Canin Maxi Puppy heeft daarom een energiegehalte dat is aangepast aan de matige energiebehoefte, maar doet niet tekort aan een optimale ondersteuning tijdens deze belangrijke groeifase. Royal Canin Maxi Puppy is tevens beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Maxi Puppy natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, graan, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, suiker

Nutritionele toevoegingen:
Vitamine D3 (110 IE/kg), ijzer (5 mg/kg), jood (0,35 mg/kg), koper (2,8 mg/kg), mangaan (1,7 mg/kg), zink (17 mg/kg)

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8,3%), ruw vet (5%), ruwe vezel (1,4%), ruwe as (2,2%), vocht (79,5%), vitamine E (150mg/kg)

Voedingsadvies Royal Canin Maxi Puppy natvoer

Voedingstabel

  Leeftijd hond            Natvoer    Natvoer & droogvoeding
       Streefgewicht          Streefgewicht
    26 kg     34 kg     45 kg     26 kg     34 kg     45 kg
     2 m        8     8+1/2       9     231 g     250 g     276 g
     5 m       11       13      16     348 g     413 g     503 g
     8 m       11    13+1/2      18     341 g     427 g     574 g
   11 m     8+1/2    10+1/2    14+1/2     257 g     324 g     451 g
   14 m     8+1/2    10+1/2      13     252 g     316 g     401 g

Het is aan te raden om natvoer en droogvoer regelmatig af te wisselen, zodat uw pup een goede evenwichtige voedingsbalans heeft. Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid van Royal Canin Maxi Puppy natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een goede, complete droogvoeding voor uw pup? Kijk dan naar Royal Canin Maxi Puppy droogvoeding. Wilt u de overstap maken naar een volwassen hondenvoeding? Kijk dan naar Royal Canin Maxi Adult.

https://www.brekz.nl/30713-home_default/royal-canin-maxi-puppy-natvoer.jpg
10.36 2019/01/01
Onze Golden Retriever van 6 maanden oud is er gek op!!!
32629
15611
Royal Canin Maxi Puppy natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 + 2
€ 12,95
€ 10,36
2 x (8 + 2)
€ 23,49
€ 18,79
4 x (8 + 2)
€ 42,95
€ 34,36
Royal Canin Maxi Adult natvoer

Royal Canin Maxi Adult natvoer

Royal Canin Maxi Adult natvoer is geschikt voor grote honden van 15 maanden tot 8 jaar oud, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Het voer is zo samengesteld dat het voldoet aan de voedingsbehoeften van uw volwassen hond. Een hond van een groot ras heeft een voeding nodig die specifieke voedingsstoffen bevat ter ondersteuning van zijn gezondheid. Hierbij moet u denken aan de ondersteuning van botten en gewrichten. Aangezien grote honden meer lichaamsgewicht met zich meedragen dan kleinere honden, bevat Royal Canin Maxi Adult voedingsstoffen die optimale steun bieden aan botten, gewrichten en spieren.

Het voer is rijk aan hoogkwalitatieve eiwitten die goed verteerbaar zijn en bevat tevens omega 3 vetzuren (EPA-DHA), die helpen om de huid en vacht van de hond gezond te houden. De uitgebalanceerde voedingsvezels in de voeding helpen een gezonde spijsvertering en een evenwichtige darmflora te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Maxi Adult ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Maxi Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Maxi Adult natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, graan, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist, suiker, week- en schaaldieren.

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (200 IE/kg), ijzer (3 mg/kg), jood (0,26 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (1 mg/kg), zink (10 mg /kg).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (1,4%), ruwe as (1,5%), vocht (81%), omega 3 (0,1%), EPA + DHA vetzuren (0,08mg)

Voedingsadvies Royal Canin Maxi Adult natvoer

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Nat- en droogvoer
26 kg 10 1 + 287 g
29 kg 11 1 + 314 g
32 kg 11½ 1 + 341 g
34 kg 12 1 + 358 g
42 kg 14 1 + 425 g
45 kg 15 1 + 449 g

Voor een optimaal voedingsevenwicht wordt het aangeraden om regelmatig af te wisselen tussen een complete droog- en natvoeding. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden per dag en zorg voor voldoende vers drinkwater. De houdbaarheid van Royal Canin Maxi Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een geschikte droogvoeding voor uw volwassen hond? Kijk dan naar Royal Canin Maxi Adult droogvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/30716-home_default/royal-canin-maxi-adult-natvoer.jpg
9.56 2019/01/01
32632
15612
Royal Canin Maxi Adult natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 + 2
€ 11,95
€ 9,56
2 x (8 + 2)
€ 21,95
€ 17,56
4 x (8 + 2)
€ 39,95
€ 31,96
Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer is geschikt voor grote honden van 8 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Het voer is aangepast aan de voedingsbehoeften van grote, oudere honden. Tijdens het ouder worden heeft uw viervoeter een voeding nodig die specifieke voedingsstoffen bevat ter bevordering van zijn gezondheid. Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer is ontwikkeld om het gezond ouder worden van grote honden te ondersteunen en bevat een exclusieve samenstelling van antioxidanten en omega-3 vetzuren (EPA en DHA), om vrije radicalen te neutraliseren. 

Aangezien uw grote hond meer lichaamsgewicht met zich meedraagt dan kleinere honden, heeft Royal Canin voedingsstoffen toegevoegd die zorgen voor sterke botten en gewrichten. De hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels bevorderen een optimale spijsvertering en dragen bij aan een evenwichtige darmflora. Tevens heeft Royal Canin Maxi Ageing 8+ ook een overheerlijke brok beschikbaar. Hierdoor krijgt uw maatje gegarandeerd alle belangrijke voedingsstoffen binnen, die hem helpen bij het hebben van een gezonde, oude dag.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, groenten, suiker, schaal- en weekdieren.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8%), ruw vet (5,5%), ruwe as (1,4%), ruwe celstof (14%), vochtgehalte (81%), EPA/DHA (0,12g)

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (200 IE/kg)    
E1 (ijzer) (6 mg/kg)
E2 (jodium) (0,2 mg/kg)
E4 (koper) (1,9 mg/kg)
E5 (mangaan) (1,9 mg/kg)
E6 (zink) (10 mg/kg)

Technologische toevoegingsmiddelen:
Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (2 g/kg)

Voedingsadvies Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer

Voedingstabel met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Gewicht van de hond (kg) Natvoer Nat- en droogvoer
26 kg 10 1 + 293 g
29 kg 10½ 1 + 321 g
34 kg 12 1 + 366 g
35 kg 12½ 1 + 374 g
42 kg 14 1 + 434 g
45 kg 15 1 + 459 g


Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. Het wordt sterk aangeraden om uw hond zowel droog- als natvoer te geven. De houdbaarheid van Royal Canin Maxi Ageing 8+ natvoer taat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een bijpassende, complete droogvoeding? Kijk dan eens naar Royal Canin Maxi Ageing 8+ hondenvoer. Is uw hond jonger dan 8 jaar en zoekt u een geschikte natvoeding? Dan kunt u kijken naar Royal Canin Maxi Adult natvoeding.

https://www.brekz.nl/30720-home_default/royal-canin-maxi-ageing-8-natvoer.jpg
10.36 2019/01/01
32635
15613
Royal Canin Maxi Ageing 12+ natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 + 2
€ 12,95
€ 10,36
2 x (8 + 2)
€ 23,79
€ 19,03
4 x (8 + 2)
€ 42,95
€ 34,36
Royal Canin Dermacomfort natvoer

Royal Canin Dermacomfort natvoer

Royal Canin Dermacomfort natvoer is overheerlijke complete voeding voor volwassen honden van alle rassen van 10 maanden. Dit natvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid. Wist u dat de huid het grootste orgaan is van uw hond? Een gevoelige en geïrriteerde huid kan dus voor veel overlast zorgen bij uw hond. Dat is natuurlijk vervelend. Een gevoelige huid is de voornaamste reden voor een bezoek aan de dierenarts. Het overmatig krabben kan de huid van uw geliefde viervoeter beschadigen. Door uw hond speciale voeding van hoge kwaliteit voor te schotelen, zoals dit natvoer, helpt u de huid van uw hond gezond te houden. 

De zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen van Royal Canin Dermacomfort natvoer dragen bij aan de ondersteuning van de huid. Deze eiwitten zijn goed verteerbaar en sluiten aan bij de specifieke behoeften van uw hond met een gevoelige huid. Een gezonde huid draagt ook bij aan het behoud van een dichte, glanzende en gezonde vacht. Dit natvoer is geschikt voor honden van alle maten en alle rassen. Naast dit heerlijke natvoer zijn er ook de krokante brokken van Royal Canin Dermacomfort hondenvoer. Beiden vormen een complete voeding en zijn perfect te combineren. 

Bestel nu uw Royal Canin natvoer voordelig online bij Brekz. Bekijk ons uitgebreide assortiment hondenspullen en koop Royal Canin Dermacomfort natvoer tegen de laagste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.

Voedingsadvies Royal Canin Dermacomfort natvoer

Bewaar Royal Canin Dermacomfort natvoer op een koele droge plek en sluit goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Zakjes
5 kg 4
10 kg 7
20 kg 11 + 1/2

De houdbaarheid van Royal Canin Dermacomfort natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Dermacomfort natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg):

 • Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 10mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,1mg, E5 (Mangaan): 3,1mg, E6 (Zink): 30mg.
 • Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2,2g.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 8,6% - Ruw vet: 6,6% - Ruwe as: 1,9% - Ruwe celstof: 1,3% - Vochtgehalte: 78,0%.

Ander voer?

Bent u opzoek naar een alternatief voor Royal Canin natvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Dermacomfort hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31265-home_default/royal-canin-dermacomfort-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33823
16041
Royal Canin Dermacomfort natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95
Royal Canin Exigent natvoer

Royal Canin Exigent natvoer

Royal Canin Exigent natvoer is een zeer smakelijke natvoeding voor de kieskeurige eter. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen, zoals eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen, die bijdragen aan de algemene gezondheid van uw hond. EPA en DHA zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht en L-carnitine bevordert de hartfunctie. De zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen, smaak en textuur zorgen voor de allerhoogste acceptatie, zelfs bij de meest kieskeurige honden. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Exigent natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Exigent natvoer

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg): 
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 170IE, E1 (IJzer): 4mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,5mg, E5 (Mangaan): 1,2mg, E6 (Zink): 12mg. 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,5%, ruw vet: 5,9%,  ruwe as: 1,7%, ruwe celstof: 1,3%, vochtgehalte: 79,5%. 

Voedingsadvies Royal Canin Exigent natvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Gewicht van de hond Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
2 kg 2 zakjes
4 kg 3,5 zakjes
10 kg 7,5 zakjes


Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Royal Canin bewaren op een droge en koele plek. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een passende droogvoeding voor uw kieskeurige eter? Kijk dan eens naar Royal Canin Exigent droogvoer. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31267-home_default/royal-canin-exigent-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33863
16048
Royal Canin Exigent natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95
Royal Canin Relax Care natvoer

Royal Canin Relax Care natvoer

Royal Canin Relax Care natvoer helpt honden beter te ontspannen in veranderende situaties. Er kunnen diverse situaties zijn waar uw hond nerveus van wordt. Een verhuizing, de komst van een baby of een rit naar de dierenarts kunnen uw hond een ongemakkelijk gevoel geven. Royal Canin Relax Care is een smakelijke natvoeding die de hond helpt om beter te kunnen ontspannen. De hoog verteerbare eiwitten in de voeding hebben een rustgevend effect op uw huisdier. Tevens zorgen de hoogkwalitatieve eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen voor een optimale gezondheid van uw hond.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Relax Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Relax Care natvoer

Samenstelling
vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers, vis en visbijproducten. 

Toevoegingsmiddelen (per kg) / Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine D3: 180IE, E1 (IJzer): 4mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,7mg, E5 (Mangaan): 1,1mg, E6 (Zink): 11mg. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit: 8,4%, ruw vet: 5,5%, ruwe as: 1,6%, ruwe celstof: 1,3%, vochtgehalte: 79,5%. 

Voedingsadvies Royal Canin Relax Care natvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid
5 kg 4,5 zakjes
10 kg 7,5 zakjes
20 kg 12,5 zakjes


Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Royal Canin Relax Care dient u te bewaren in een droge en koele omgeving. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een voedingssupplement met een kalmerend effect? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Biofood Relax Tabletten. Voor andere varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/31269-home_default/royal-canin-relax-care-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33866
16049
Royal Canin Relax Care natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95
Royal Canin Coat Care natvoer

Royal Canin Coat Care natvoer

Royal Canin Coat Care natvoer is een speciale, gezonde natvoeding die de vacht van kleine honden tot 10 kg laat glanzen. De vacht is de eerste bescherming tegen schadelijke invloeden van buiten. Daarom is het erg belangrijk dat de conditie van de huid en vacht optimaal is. De vacht regelt ook de temperatuur en helpt de hond te beschermen tegen de zon. Royal Canin Coat Care is een uitgebalanceerde voeding voor kleine honden en draagt bij aan de algehele gezondheid van uw viervoeter. Het voer bevat tevens stoffen die een positief effect hebben op de intensiteit van de vachtkleur. De essentiële omega 3- en 6- vetzuren bevorderen de gezondheid van vacht en huid. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Coat Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Coat Care natvoer

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suikers. 

Toevoegingsmiddelen (per kg): 
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 190IE, E1 (IJzer): 9mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,1mg, E5 (Mangaan): 2,8mg, E6 (Zink): 28mg.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,5%, ruw vet: 6,5%, ruwe as: 1,8%, ruwe celstof: 1,3%, vochtgehalte: 78,0%. 

Voedingsadvies Royal Canin Coat Care natvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Gewicht van de hond Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
2 kg 2 portiezakjes
4 kg 3,5 portiezakjes
10 kg 7 portiezakjes


Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over minstens twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Royal Canin Coat Care bewaren op een droge en koele plek. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw kleine rakker? Kijk dan eens naar Royal Canin Mini Adult hondenvoer. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31271-home_default/royal-canin-coat-care-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33869
16050
Royal Canin Coat Care natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95

Urinary

Royal Canin Urinary S/O 410 gram blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer is een dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen. Problemen met de lagere urinewegen zijn bij honden niet zeldzaam. Vaak is het de vorming van blaasstenen die problemen veroorzaakt. Stelt uw dierenarts dit bij uw hond vast, dan kan een voeding als deze van Royal Canin Veterinary een uitkomst zijn. Dankzij de speciale samenstelling verandert deze voeding de samenstelling van de urine en lost zo effectief struviet- en calciumoxalaatstenen op. Daarnaast wordt de vorming van nieuwe struvietkristallen en de vorming van blaasstenen en bacteriën tegengegaan. Dankzij een verhoogd natriumgehalte in het voer zal uw hond tevens geneigd zijn meer vocht op te willen nemen. Het gevolg is een minder geconcentreerde urine en een kleinere kans op aanhoudende urinewegproblemen. Bovendien bevat dit natvoer zelf ook veel vocht, waardoor uw hond dat automatisch meer binnen krijgt. Het energiegehalte is opzettelijk laag gehouden, wat de voeding extra geschikt maakt voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht.

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met urinewegproblemen zoals blaasstenen
 • Verandert de samenstelling van de urine en lost effectief struviet- en calciumoxalaatstenen op
 • Verhoogd natriumgehalte doet meer drinken, goed voor minder geconcentreerde urine
 • Bevat veel vocht, een belangrijke factor in het oplossen van urinewegproblemen
 • Lager energiegehalte, extra geschikt voor honden met neiging tot overgewicht
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O blik hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (kip), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maisgluten), mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6%), ruw vet (8%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (1,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (190 IE/kg), ijzer (11 mg/kg), jodium (0,33 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (3,5 mg/kg), zink (33 mg/kg). 
Cassia-Gum (2,5 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor honden met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Urinary U/C hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23792-home_default/royal-canin-urinary-so-blikvoer-voor-de-hond.jpg
35.95 2019/01/01
De hond is er niet echt weg van. Wij stappen weer over op Hill's.
goede service en klantgericht.
Goedkoper dan via de dierenarts
Ik heb dit voor de hond van m’n vader besteld, ze zit nu drie weken aan dit voer, dus het is nog te vroeg om te zeggen of het helpt tegen blaasgruis. Maar ze vindt het wel heerlijk en eet haar bakje elke x leeg. Wordt wel gecombineerd met de brokken uit dezelfde serie, dan heeft ze ook nog wat te kauwen.
Ben hier zeer tevreden van. En blijkbaar vindt de hond het lekker.
Zoals gewoonlijk, bestelling zonder problemen in goede orde ontvangen.
Goed alleen jammer dat ik geen antwoord meer heb gehad op een vraag via de mail.
Hond is er blij mee, hij vind het heel lekker laat nu niks staan.
mijn hond mag niet anders dan dit voer en zulke brokken en gelukkig lust hij het graag.
Goed product en Max. vind het lekker!
DA heeft deze voeding voorgeschreven voor urinegruis. En na een paar maaltijden was het % in zijn urine sterk gedaald !
23153
13466
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 35,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 103,95
4 trays (48 blikken)
€ 136,95
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O blik 200 gram blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Urinary S/O hondenvoer blik 200 gram

Royal Canin Urinary S/O hondenvoer blik 200 gram is een dieet voeding (veterinary diet) voor honden vanaf 1 jaar met urinewegproblemen. Door een ziekte in de blaas of nieren kunnen blaasstenen of nierstenen ontstaan. Royal Canin Urinary zorgt ervoor dat deze worden voorkomen of opgelost door de urine te laten verdunnen. Daarnaast bevat het product een lage RSS-waarde en een laag magnesiumgehalte waardoor de stoffen in de urine die de stenen veroorzaken, worden verminderd. De voeding is ook geschikt voor honden met een blaasontsteking.

 • Geschikt voor honden met blaasontsteking en blaas- of nierstenen
 • Lost blaas- en nierstenen op en voorkomt deze
 • Bevat lage RSS-waarde en laag magnesiumgehalte

Bij Brekz kunt u verschillende soorten hondenvoeding kopen voor honden met lichamelijke klachten. Royal Canin Urinary S/O hondenboer blik 200 gram is bij ons gemakkelijk en voordelig te bestellen!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O hondenvoer

Voor het behandelen van de blaas- en/of nierproblemen dient u uw hond ongeveer 5 tot 12 weken de voeding te geven. Overleg hierover eerst met uw dierenarts. Bij urineweginfecties dient het dieet nog minstens een maand na het eerste negatieve urineonderzoek te worden gegeven. 

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding (in gram) die u uw hond per dag kunt geven op basis van zijn gewicht. 

Lichaamsgewicht Mager Normaal Overgewicht
2 kg 195 155 115
5 kg 380 305 230
10 kg 630 505 380
15 kg 850 680 510
20 kg 1045 835 630
25 kg 1230 985 740
30 kg 1405 1125 845
35 kg 1575 1260 945
40 kg 1735 1390 1040

 

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O hondenvoer blik

Ingrediënten
Vlees en dierlijke bijproducten (kip), granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten (maisgluten), mineralen en suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6%), ruw vet (8%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (1,5%), calcium (0,24%), fosfor (0,25%), magnesium (0,02%), arachidonzuur (0,04%), vitamine B8 (0,09 mg), chloride (0,2%), choline (555 mg), ijzer (25 mg), vocht (72%), vitamine B9 (0,03 mg), jodium (0,35 mg), kalium (0,24%), koper (4 mg), linolzuur (2%), mangaan (6 mg), natrium (0,15%) vitamine B3 (10 mg), omega-3-vetzuren (0,45%), omega-6-vetzuren (2,5%), vitamine B5 (10 mg), selenium (0,05 mg), zetmeel (10,2%), taurine (1900 mg), zink (40 mg), vitamine A (3.500 IU), vitamine B (14 mg), vitamine B12 (0,03 mg), vitamine B2 (3 mg), vitamine B6 (1 mg), vitamine C (75 mg), vitamine D3 (210 mg), vitamine E (200 mg), metaboliseerbare energie (1.334 kcal), dieetvezels (2,3%) EPA + DHA vetzuren (0,34 mg), luteïne (6 mg), araginin (0,27%), l-lysin (0,14%) en stikstofvrije extractstoffen (11 mg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (190 IE/kg), ijzer (11 mg/kg), jodium (0,33 mg/kg), koper (2 mg/kg), mangaan (3,5 mg/kg), zink (33 mg/kg) en cassia-gum (2,5 mg/kg).

Andere hondenvoeding?

Voor honden met blaas- en nierproblemen verkopen wij ook droogvoeding, zoals Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O hondenvoer en Royal Canin Veterinary Diet Urinary U/C hondenvoer. Kijk hier voor ons gehele aanbod aan voeding voor ondersteuning van de nieren.

https://www.brekz.nl/24790-home_default/royal-canin-veterinary-diet-urinary-so-blik-hond-200-g.jpg
21.95 2019/01/01
Kan niet beoordelen,pakket terug door mijn foute bestelling.
Snelle levering, duidelijke afspraak
De bestelling wordt vlot geregeld alleen heb ik liever dat het per post.nl verzonden gaat worden , ik heb het niet zo met DSL !
ons hondje vind het heerlijk dus een aanrader
De levering is correct gebeurd.
het is prima ik ken het al een tijdje via de dierenarts. Bij Brekz .be is het een pak goedkoper.
Mijn hond moest overschakelen naar urinary,ging eerste niet zo vlot maar nu is ze er zot van.
26024
14117
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 21,95
2 trays (24 blikken)
€ 41,95
3 trays (36 blikken)
€ 61,95
4 trays (48 blikken)
€ 80,95
Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer is dieetvoer ontwikkeld voor honden met blaasstenen en -gruis en is geschikt voor volwassen honden. Als uw hond moeite heeft met plassen kan het zo zijn dat hij last heeft van blaasstenen of -gruis. De voeding helpt met het oplossen van deze zogenaamde struvietstenen en vermindert de vorming van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen. Daarnaast wordt een betere vochtopname gestimuleerd, waardoor de urine van uw hond minder geconcentreerd wordt. Dit maakt plassen minder pijnlijk en vervelend. Omdat u graag wilt dat uw hond op een gezond gewicht blijft bevat het voer een aangepast energiegehalte. Royal Canin Veterinary Diet voer wordt veelal voorgeschreven na diagnose door een dierenarts.

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Urinary hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.
  

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (8.0%), ruw vet (5.5%), ruwe as (1.5%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (7.9%), taurine totaal (0.12%), calcium (0.15 gram), fosfor (0.14 gram), natrium (0.27%), magnesium (0.01%), kalium (0.15%), chloride (0.37%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.25 g/kg), DL-methionine (0.03%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine D3 (210 IE/kg), E1 (ijzer) (3.5 mg/kg), E2 (jodium) (0.25 mg/kg), E4 (koper) (2 mg/kg), E5 (mangaan) (1.1 mg/kg), E6 (zink) (11 mg/kg), natriumbisulfaat (1.11 gram).
   

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer

Voedingstabel:

Lichaamsconditie Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Dun Normaal Dik
2 207 gram 182 gram  157 gram 
348 gram 306 gram  264 gram 
471 gram 415 gram  358 gram 
8 585 gram  515 gram  444 gram
10  691 gram 608 gram  525 gram 
15 937 gram 824 gram  712 gram 
20 1162 gram  1023 gram  883 gram 
25 1374 gram  1209 gram  1044 gram 
30 1576 gram  1386 gram  1197 gram 
35  1769 gram  1556 gram  1344 gram 
40 1955 gram 1720 gram  1486 gram 


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking en is veelal genoeg wanneer u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, zoals dieetvoer voor allergische honden? Probeer dan bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic (blik) hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/30835-home_default/royal-canin-urinary-so-pouch-100-gr-hondenvoer.jpg
9.95 2019/01/01
Zelfde product als voorheen alleen de verpakking is 33% kleiner gemaakt door Royal Canin Van 150 gram naar 100 gram. Prima product , nette prijs. zoals gewoonlijk keurig op tijd bezorgd !!!!!!!!!!!!!
33609
15937
Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 9,95
2 x 12 zakjes
€ 18,95
4 x 12 zakjes
€ 34,95
8 x 12 zakjes
€ 63,95
Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer is natvoer speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende hond die kampt met problemen met de urinewegen. Heeft u het idee dat uw hond moeite heeft met plassen? Dan kan de dierenarts voeding voorschrijven die de urinewegen van uw hond ondersteunt. Problemen met de urinewegen komen bij honden regelmatig voor. Blaasstenen zijn een belangrijke oorzaak van urinewegproblemen en ontstaan door de vorming van kristallen in de urine van honden.

Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer is speciaal gemaakt voor het laten verdwijnen van deze kristallen. Naarmate uw hond meer vocht opneemt, ontstaat er meer urine waardoor de ontwikkeling van kristallen geremd wordt. Uw hond krijgt hierdoor weer een gezonde blaas. Hiernaast is Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer in zijn algemeenheid ondersteunend voor de hond die last heeft van ouderdomsverschijnselen.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers, groenten

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit (8.7%), ruw vet (5.9%), ruwe as (2.0%), ruwe celstof (1.7%), vochtgehalte (77.5%), calcium (0.19 g), fosfor (0.14 g), natrium (0.1%), magnesium (0.01%), kalium (0.41%), chloride (0.4%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.28 g/kg), DL-Methionine (0.05%).

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine D3 (210 IE/kg), E1 (ijzer) (4 mg/kg), E2 (jodium) (0.2 mg/kg), E4 (koper) (1.5 mg/kg), E5 (mangaan) (1.3 mg/kg), E6 (zink) (13 mg/kg).
 

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer

Voedingstabel:

Lichaamsconditie Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Dun Normaal Dik
2 203 gram 178 gram 154 gram
4 341 gram 300 gram 259 gram
6 462 gram 406 gram 351 gram
8 573 gram 504 gram 435 gram
10 677 gram 596 gram 515 gram
15 918 gram 808 gram 698 gram
20 1139 gram 1002 gram 866 gram
25 1346 gram 1185 gram 1023 gram
30 1544 gram 1358 gram 1173 gram
35 1733 gram 1525 gram 1317 gram
40 1915 gram 1868 gram 1456 gram


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
  

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr Hondenvoer? Voor katten met urinewegenproblemen zie Royal Canin Urinary S/O kattenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw hond, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/30839-home_default/royal-canin-urinary-so-ageing-7-pouch-85-gr-hondenvoer.jpg
7.95 2019/01/01
33615
15939
Royal Canin Urinary S/O Ageing 7+ Pouch 85 gr hondenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 7,95
2 x 12 zakjes
€ 14,95
4 x 12 zakjes
€ 28,95
8 x 12 zakjes
€ 52,95
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond

Productinformatie - Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch hond

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond is natvoer dat speciaal is bereid voor volwassen honden met urinewegproblemen en een neiging tot overgewicht c.q. na castratie/sterilisatie. Heeft u het idee dat uw hond het lastig vindt om te plassen? Dan kan het dat uw dierenarts u speciaal voer voorschrijft dat de urinewegen van uw hond ondersteunt en het makkelijker maakt om te plassen.

Urinewegproblemen komen bij honden regelmatig voor en ontstaan door de vorming van blaasstenen. Blaasstenen ontstaan door kristallen in de urine en kunnen voor irritatie zorgen bij het plassen. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond ondersteunt de urineweg van uw hond en zorgt ervoor dat blaasstenen verdwijnen door het gehalte kristallen in de urine te verminderen. Het voor is geschikt voor ouder wordende honden en honden die een neiging hebben tot overgewicht. Het voer is bereid met hoogwaardige eiwitten.

Bij Brekz kunt Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary Moderate Calorie hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.   

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond 

Samenstelling: 
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (8.0%), ruw vet (3.6%), ruwe as (1.5%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (80.0%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.14 gram), fosfor (0.13 gram), natrium (0.24%), magnesium (0.01%), kalium (0.15%), chloride (0.35%), zwavel (0.2%), calciumsulfaat (0.3 g/kg).

Toevoegingsmiddelen: 
Vitamine D3 (180 IE/kg), E1 (ijzer) (2 mg/kg), E2 (jodium) (0.2 mg/kg), E4 (koper) (1.8 mg/kg), E5 (mangaan) (0.8 mg/kg), E6 (zink) (8.0 mg/kg), Natriumbisulfaat (1.1 gram).
 

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond 

Voedingstabel: 

Lichaamsconditie Lichaamsconditie
Gewicht hond (in kilogram) Normaal Overgewicht
2 181 gram 152 gram 
4 304 gram 256 gram
6 412 gram 347 gram
8 512 gram 431 gram
10 605 gram 509 gram
15 802 gram 691 gram 
20 1018 gram  857 gram 
25 1203 gram  1013 gram
30  1379 gram  1161 gram 
35 1548 gram 1304 gram 
40 1711 gram 1441 gram


Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer? 


Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond? Voor katten met urinewegenproblemen zie Royal Canin Urinary S/O kattenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw hond, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/30841-home_default/royal-canin-urinary-so-moderate-calorie-pouch-100-gr-hond.jpg
9.95 2019/01/01
33619
15941
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 100 gr hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 9,95
2 x 12 zakjes
€ 18,95
4 x 12 zakjes
€ 34,95
8 x 12 zakjes
€ 63,95
Royal Canin Urinary Care natvoer

Royal Canin Urinary Care natvoer

Royal Canin Urinary Care natvoer maakt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk. In onverzadigde urine kunnen kristallen niet groeien. Dergelijke urine is dus niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van struviet- en calciumoxalaatkristallen. Royal Canin Urinary Care is ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen/-kristallen (blaasgruis) en helpt de vorming van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen. Royal Canin Urinary is zo samengesteld dat het bijdraagt aan het beperken van- en het actief oplossen van struvietstenen. Het bevordert een grotere vochtopname, waardoor de hond meer urine produceert, wat zorgt voor minder kristalvormende stoffen. 

Meer urine zorgt voor meer plassen, waardoor de blaas vaker schoongespoeld wordt. Naast de hoeveelheid urine wordt ook de zuurgraad van de urine veranderd. Dit zorgt voor minder bacteriën, die vermoedelijk bijdragen aan het vormen van de blaaskristallen. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt er tevens voor dat er minder magnesium vrijkomt, welke bijdraagt aan het vormen van de struviet.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Indicaties :

 • Bacteriële cystitis
 • Oplossen van struvietstenen
 • Preventie van recidiverende urolithiasis (struviet en calciumoxalaat)

Contra-indicaties:

 • Dracht, lactatie, groei
 • Chronische nierinsufficiëntie, metabole acidose
 • Pancreatitis of voorgeschiedenis van pancreatitis
 • Hyperlipidemie
 • Hartinsufficiëntie
 • Gebruik van urine-verzurende medicatie

Ingrediënten Royal Canin Urinary Care natvoer

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg): 
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, E1 (IJzer): 4mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,4mg, E5 (Mangaan): 1,4mg, E6 (Zink): 14mg. 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 8,7%, ruw vet: 6,0%, ruwe as: 1,6%, ruwe celstof: 1,4%, vochtgehalte: 79,0%. 

Voedingsadvies Royal Canin Urinary Care natvoer

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid staat op de verpakking vermeld en dient u te verdelen over minstens twee maaltijden per dag. Bewaar Royal Canin op een koele, droge plek en zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater voor uw hond beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op advies van de dierenarts op zoek naar een bijpassende, veterinaire droogvoeding van Royal Canin? Kijk dan naar Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O hondenvoer. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31273-home_default/royal-canin-urinary-care-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33872
16051
Royal Canin Urinary Care natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95

Overgewicht

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management (blik) hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management (blik) hondenvoer is een smakelijk natvoer dat een gezond gewicht helpt verkrijgen en behouden en is geschikt voor de volwassen hond. Met dit natvoer van Royal Canin Veterinary Diet geeft u uw hond de beste kans om terug te komen op een gezond gewicht. Dankzij het verlaagde energiegehalte en de uitgebalanceerde samenstelling weet uw huisdier meer te verbanden dan hij inneemt. Extra aandacht is er daarbij voor het behoud van spiermassa, sterke botten en soepele gewrichten. Om alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen is gezorgd voor een verhoogd eiwitgehalte en een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen. En dankzij de toevoeging van glucosamine en chondroïtinesulfaat worden de wat zwaarder belaste gewrichten soepel gehouden. De essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6 helpen de huid en vacht gezond te blijven. Kortom, de voeding staat garant voor verantwoord afvallen.

 • Speciaal gericht op honden met overgewicht
 • Verlaagd aandeel vetten, verhoogd eiwitgehalte
 • Bevat glucosamine en chondroïtinesulfaat voor soepele gewrichten
 • Omega-3 en Omega-6 vetzuren helpen de huid en vacht gezond te blijven
 • Geschikt voor volwassen honden met overgewicht

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin - Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management (blik) hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management (blik) hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management (blik) hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

 

Streefgewicht van de hond (kg)

Start

 

Na 4 weken

 

Behoud gewicht

 

Gram

195g

410g

Gram

195g

410g

Gram

195g

410g

2

209

1/2

1

179

1/2

1

197

1/2

1

5

416

1

2 1/4

356

3/4

1 3/4

392

1

2

10

699

1 3/4

 

599

1 1/2

3

659

1 1/2

3 1/2

15

948

2 1/4

4 3/4

812

2

4 1/4

894

2 1/4

4 1/2

20

1176

2 3/4

6

1008

2 1/4

5 1/4

1109

2 3/4

5 1/4

25

1390

3 1/4

7 1/4

1192

3

6

1311

3 1/4

6 3/4

30

1594

4

8 1/4

1366

3 1/4

7

1503

3 3/4

7 3/4

35

1789

4 1/4

9 1/4

1534

3 3/4

7 3/4

1687

4

8 3/4

40

1978

4 3/4

10 1/4

1695

4 1/4

8 3/4

1865

4 1/2

9 1/2

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management (blik) hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, ei en eiproducten, mineralen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, schaal- en weekdieren.

Analytische bestanddelen.
Ruw eiwit (7%), ruw vet (2%), ruwe celstof (1%), ruwe as (1,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (95 IE/kg), [E1] ijzer (7 mg/kg), [E5] mangaan (2,2 mg/kg), [E6] zink (22 mg/kg). 
Cassiagom (4 g/kg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor gewichtsbeheersing? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/24983-home_default/royal-canin-obesity-blikvoer-voor-de-hond.jpg
35.95 2019/01/01
de hondjes smullen ervan en het is nog goed voor hun gezondheid ook!
23155
13467
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 35,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 103,95
4 trays (48 blikken)
€ 136,95
Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management 410 gram blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezond gewicht en draagt bij aan de vermindering van overgewicht van uw hond. Een juist gewicht is belangrijk voor de gezondheid van uw hond. Wanneer uw hond last heeft van overgewicht, dan loopt deze extra gezondheidsrisico's en/of klachten: uw hond heeft een verminderde weerstand, kan slechter bewegen en spelen, voelt zich minder prettig (in de hitte) en kan zelfs korter leven. Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management (blik) hondenvoer is een volledige dieetvoeding die niet alleen gegeven kan worden om uw hond af te laten vallen, maar ook om uw hond na het afvallen op het ideale gewicht te laten blijven.

Deze voeding kunt u dus voor langere tijd geven. Met dit blikvoer heeft uw hond sneller  een verzadigend gevoel, doordat een speciale combinatie van vezels zorgt voor een vergroting van het voedselvolume in de maag. Daarnaast zorgt deze dieetvoeding ook voor de gezondheid van uw hond. Het verhoogde eiwitgehalte zorgt voor een solide spiermassa. Door de stoffen chondrioïtinesulfaat en glucasamine worden de gewrichten van uw hond ondersteud. De extra vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat uw hond tijdens het afvallen de benodigde voedingsstoffen krijgt. Deze blikvoeding is verkrijgbaar in een verpakking van 410 gram. 

 • Geschikt om honden met overgewicht te laten afvallen
 • Ook geschikt voor het behouden van het ideale gewicht na het afvallen
 • Mag voor langere tijd gegeven worden
 • Met verhoogd eiwitgehalte
 • Ter ondersteuning van de gewrichten
 • Verrijkt met extra mineralen en vitaminen
 • Voeding in blik (410 gram)

Bij Brekz kunt u goedkoop en makkelijk hondenvoer van Royal Canin online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Let op! Deze voeding mag u alleen toedienen na consultatie door de dierenarts.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer
 Streefgewicht   van de hond
 in kg
  Start (gram
  per dag)                 
 Na 4 weken (als   de hond geen gewicht verliest)                   Behoud van streefgewicht                                  
 2 kg  196 g  168 g 184 g
 3 kg 265 g  227 g 250 g
 4 kg 329 g  282 g 310 g
 5 kg 389 g  333 g 367 g
 6 kg 446 g  382 g 420 g
 7 kg 500 g  429 g 472 g
 8 kg 553 g  474 g 522 g
 9 kg 604 g  517 g 570 g
 10 kg 654 g  560 g 617 g
 15 kg 886 g  760 g 836 g
 20 kg 1100 g  943 g 1037 g
 25 kg 1300 g  1114 g 1226 g
 30 kg 1491 g  1278 g 1405 g
 35 kg 1673 g  1434 g 1578 g
 40 kg 1849 g  1585 g 1744 g

Voedingsanalyse Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer

 Ruw eiwit   8,5 %
 Ruw vet   2 %
 Ruwe celstrof   2 %
 Ruwe as   1,5 %

Ingrediënten Royal Canin Satiety Veterinary Diet Satiety Weight Management (blik) hondenvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, schaal- en weekdieren

Addivitieve voedingsstoffen
Vitamine D3 140 IE/kg, E1 (ijzer) 5 mg/kg, E2 (jodium) 0,2 mg/kg, E4 (koper) 1,9 mg/kg, E5 (mangaan) 1,7 mg/kg, E6 (zink) 17 mg/kg

Ander voer?

Op zoek naar een alternatief product voor blikvoeding van Royal Canin? Royal Canin Veterinary Diet Satiety Small Dog is een droogvoeding in plaats van een blikvoeding. Ook hiermee kan uw hond zijn ideale gewicht bereiken. Voor een overzicht van alle voeding van Royal Canin Veterinay Diet  of Royal Canin, kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/23797-home_default/royal-canin-satiety-blikvoer-voor-de-hond.jpg
38.95 2019/01/01
Zeer tevreden over de snelheid en levering van de producten
Als bijvoeding omdat mijn hond iets te zwaar is
Dit is niet het product wat wij besteld hebben , wij moesten hebben S/O Urinery, twee maal verkeerde gestuurd en weer terug gestuurd, tot op heden het goede pakket nog niet ontvangen wel betaalt. Groetjes.
Producten zijn al jarenlang bij mij bekend.Uitstekende kwaliteit. Goede service en snelle levering.
23159
13468
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 38,95
2 trays (24 blikken)
€ 74,95
3 trays (36 blikken)
€ 109,95
4 trays (48 blikken)
€ 141,95
Royal Canin Veterinary Diet Satiety 195 gram blik hondenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Satiety blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Satiety blik hondenvoer is een dieetvoer en is speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht. Hongergevoel is voor honden een belangrijke reden voor het ontwikkelen van overgewicht. De speciale samenstelling van deze voeding, met een unieke combinatie van voedingsvezels, zorgt voor een langdurig verzadigd gevoel. Dankzij het verhoogde eiwitgehalte blijft de spiermassa tijdens het afvallen behouden. De geringe dichtheid van de brokjes zorgt voor een gebruikelijk maaltijdvolume. Royal Canin Veterinary Diet Satiety blik hondenvoer biedt uw hond zo de kans om op een verantwoorde en effectieve wijze een gezond lichaamsgewicht te bereiken en te behouden. 

De inhoud van een blik is 195 gram.

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht
 • Vermindert het hongergevoel langdurig
 • Verhoogd eiwitgehalte zorgt voor behoud van spiermassa
 • Verzorgd het gebit
 • Verlaagd energiegehalte helpt met afvallen
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Satiety blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Satiety blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Satiety blik hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, schaal- en weekdieren.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (2%), ruwe celstof (2%), ruwe as (1,5%), vocht (83%), voedingsvezels (3,2%), mineralen (1,5%), EPA/DHA (0,06%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (140 IE/kg), [E1] ijzer (5 mg/kg), [E2] jodium (0,2 mg/kg), [E4] koper (1,9 mg/kg), [E5] mangaan (1,7 mg/kg), [E6] zink (17 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor honden met overgewicht? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/24783-home_default/royal-canin-veterinary-diet-satiety-blik-hondenvoer-195-g.jpg
21.95 2019/01/01
Uitstekende voeding voor oude honden
Snel en correct, een aanrader
Brekz.be is een aanrader om uw online aankopen te verrichten. Een ruim aanbod voor onze viervoeters. Redelijke prijzen, en een snelle correcte levering. Bedankt.
altijd snel geleverd .Hier geen woorden maar daden !!!
Alles op tijd bezorgt ook met n verkeerde bestelling geld optijd terug gestort volgende keer gewoon weer n bestelling plaatsen
26039
14120
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 21,95
2 trays (24 blikken)
€ 41,95
3 trays (36 blikken)
€ 61,95
4 trays (48 blikken)
€ 80,95
Royal Canin Light Weight Care natvoer

Royal Canin Light Weight Care natvoer

Royal Canin Light Weight Care natvoer is speciaal dierenvoeding voor volwassen honden vanaf 10 maanden van alle rassen. Heeft uw geliefde hond neiging tot gewichtstoename? Misschien is hij of zij gecastreerd of gesteriliseerd, leeft uw hond veel binnen waardoor hij of zij minder lichaamsbeweging krijgt, of misschien heeft uw hond wel genetisch neiging tot overgewicht. Het is belangrijk dat uw hond niet meer energie binnenkrijgt dan dat hij verbruikt. Voor uw hond is dit natvoer nauwkeurig uitgebalanceerd. Dit natvoer is namelijk laag in vet en laag in calorieën.

Het natvoer is een volledige voeding voor volwassen honden. Het bevat de juiste hoeveelheid oplosbare en onoplosbare vezels zodat uw lieve hond een vol gevoel zal hebben. Dat is belangrijk wanneer uw hond minder calorieën binnen krijgt, voor het behouden van een gezond gewicht. Daarnaast bevat Royal Canin Light Weight Care natvoer hoog verteerbare eiwitten voor het behoud en de vorming van spiermassa, en is het rijk aan omega 3 vetzuren voor het behouden en ondersteunen van gezonde gewrichten. Royal Canin Light Weight Care natvoer is ook beschikbaar als een heerlijke brok. 

Bestel uw Royal Canin natvoer goedkoop online. Bekijk ons uitgebreide assortiment natvoer en bestel Royal Canin Light Weight Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 
     

Voedingsadvies Royal Canin Light Weight Care natvoer

Bewaar het voer op een droge plek en sluit goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Royal Canin Light Weight Care natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Zakjes
5 kg 6
10 kg 10 + 1/2
20 kg 17 + 1/2

    
Ingrediënten Royal Canin Light Weight Care natvoer

Samenstelling:
Vees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg):
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 130IE, E1 (IJzer): 6mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,7mg, E5 (Mangaan): 1,7mg, E6 (Zink): 17mg -
Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.

Analytische bestandsdelen:
N: Ruw eiwit: 8,7% - Ruw vet: 2,3% - Ruwe as: 1,7% - Ruwe celstof: 1,7% - Vochtgehalte: 81,0%.
    

Ander natvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Light Weight Care natvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Medium Light Weight Care hondenvoer

https://www.brekz.nl/31259-home_default/royal-canin-light-weight-care-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33812
16037
Royal Canin Light Weight Care natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95
Royal Canin Sterilised natvoer

Royal Canin Sterilised natvoer

Royal Canin Sterilised natvoer is natvoer dat speciaal ontwikkeld is voor gesteriliseerde of gecastreerde honden vanaf 10 maanden. Dit natvoer is geschikt voor honden van alle rassen. Na castratie of sterilisatie zal de hormoonhuishouding van uw hond veranderen. Uw hond zal hierna minder energie nodig hebben. Het is dan nodig om zijn voedsel aan te passen, zodat uw hond het ideale gewicht behoudt. 

Royal Canin Sterilised natvoer is rijk aan verteerbare eiwitten zodat uw hond een gevuld gevoel zal hebben, en toch in vorm kan blijven. De eiwitten dragen bij aan het behouden van zijn spiermassa. Verder bevat het natvoer een laag vetgehalte en een ideale combinatie van voedingsvezels, waardoor het optimale gewicht wordt ondersteund bij uw trouwe viervoeter. 

Bestel uw Royal Canin natvoer voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Royal Canin Sterilised natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 

Voedingsadvies Royal Canin Sterilised natvoer

Bewaar Royal Canin Sterilised natvoer op een koele en droge plek en sluit het goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Dosering
5 kg 4 + 1/2 zakje
10 kg 7 + 1/2 zakje
20 kg 12 + 1/2 zakje


De houdbaarheid van Royal Canin Sterilised natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Sterilised natvoer 

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, suikers, oliën en vetten. TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 190IE, E1 (IJzer): 2mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,4mg, E5 (Mangaan): 0,6mg, E6 (Zink): 6mg.

Analytische bestandsdelen:
uw eiwit: 8,4% - Ruw vet: 4,0% - Ruwe as: 1,5% - Ruwe celstof: 1,3% - Vochtgehalte: 81,0%.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Sterilised natvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenvoer van Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Mini Adult Light 195 gr blik hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31263-home_default/royal-canin-sterilised-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33820
16040
Royal Canin Sterilised natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95

Gastro-Fibre

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond

Dierenarts-blok

Productinformatie - Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik hond

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond is een dieetvoer speciaal ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen en maag- darmaandoeningen. Hiermee is zij uitermate geschikt wanneer uw hond last heeft van een maag- darmaandoening, die zich uit in symptomen als braken en diaree. De combinatie van goed verteerbare eiwitten, rijst, visolie en speciale voedingsvezels herstelt de evenwichtige darmflora bij uw hond. Dankzij een hoge energiedichtheid is er maar weinig voer nodig voor een volledige maaltijd. Hierdoor vermindert de belasting van het maag-darmkanaal. Het smakelijke karakter van de voeding bevordert de eetlust, wat het herstel eveneens ten goede komt. Ook de gezonde EPA en DHA vetzuren dragen bij aan een gezonder maag-darmkanaal.
Een blik Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer bevat 200 gram. 

 • Speciaal ontwikkeld voor honden met een maag-darmaandoening of spijsverteringsproblemen
 • Bevat zeer goed verteerbare eiwitten
 • Met een hoge energiedichtheid, waardoor de belasting van het maag-darmstelsel verlaagd wordt
 • Bevordert de eetlust dankzij uitstekende smaak en geur
 • Met EPA en DHA vetzuren (Omega-3) voor een gezonder maag-darmkanaal
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik hond

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Dieetvoer van Royal Canin wordt veelal voorgeschreven na diagnose door een dierenarts. Indicaties waarbij het voer kan worden gebruikt zijn:

 • Acute en chronische diaree
 • Spijsverteringsproblemen
 • Bacteriële overgroei
 • Herstel
 • Colitis 
 • Gastritis
 • Chronische Enteriris 
 • Exocriene pancreasinsufficientie
 • Anorexie
   

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik hond

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijprodukten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (6,5%), ruwe celstof (1,5%), ruwe as (2%), vocht (75%), mineralen (2%), voedingsvezels (1,9%), EPA/DHA (0,08%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (380 IE/kg), [E1] ijzer (7 mg/kg), [E2] jodium (0,35 mg/kg), [E4] koper (2,3 mg/kg), [E5] mangaan (2 mg/kg), [E6] zink (21 mg/kg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit voer, bijvoorbeeld een droogvoer voor honden met spijsverteringsproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23671-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gastro-intestinal-blik-hond.jpg
35.95 2019/01/01
Smakelijke voeding voor mijn hond met akvleesklier ontsteking.
Valt na een tijdje niet meer in de smaak van hond
Goed en heel snel geleverd, en het scheelde vergeleken de dierenarts 4 euro per blik
Prima product. Super voer voor dieren met darm problemen
mijn hond heeft aan zijne pancreias en moet speciaal eten hebben moet zeggen vanaf hij Royal Canin Veterinary eet voelt hij hem zeer goed en hij lust het heel goed en altijd een heel goede bediening
Heel Goede kwalitijd en Perfekte aan huis levering en zo goedkoop top
heel goed mijne hond is er zot van mooie kleine brokjes en natvoer ook top
mijn hond is er zot van geweldig heeft geen last meer van zijne pancreas
Onze hond vindt het smakelijk en haar darmen blijven goed op orde!!
Beste voeding voor honden met darmproblemen .
Dit voer ruikt lekker, mijn hond, de Zwitserse Witte Herder wil dit helaas niet eten,maar hij is altijd erg kieskeurig, nou meng ik dit met een ander voer en de ontlasting is ook iets beter, maar nog steeds aan de zachte kant.
Snelle levering . Had de bestelling binnen 24 uur binnen
Wegens ziekte moet mijn Duitse dog dit eten.Hij doet het er wel goed op.Enig nadeel,gewicht gaat maar tot 40kg,dus ik weet eigenlijk niet hoeveel hij moet eten.Voordeel,hij is al heel oud en versleten,dus met 3-4 blikken op een dag,heeft hij al genoeg. In 1 pallet zat wel in ieder blik een deuk,de één al wat erger dan de ander.
Alles prima !! Niets op aan te merken. Puike levering !!
De hond reageert er goed op
Ik vind de Royal Canin Veterinary idiaal voor een hond met darmklachten het enige wat ontbreek bij de tray met voer zijn de dekseltjes voor het blik af te sluiten
Als altijd snel en goed! Ook mijn vraag voor een betere behandeling van mijn pakket werd direct ingewilligd.
23312
13491
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 35,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 103,95
4 trays (48 blikken)
€ 136,95
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat blik hondenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer is een speciale dieetvoeding die de spijsvertering van uw hond ondersteunt. Regelmatig braken en diarree kunnen duiden op maag-darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. Het verlaagde vetgehalte in de voeding bevordert de spijsvertering en reguleert de opbouw en afbraak van vetten in het lichaam. Het helpt zo acute absorptiestoornissen te voorkomen. Het verlaagde vezelgehalte maakt de voeding gemakkelijker te verteren.

Andere zeer goed verteerbare voedingsstoffen, waaronder goed verteerbare eiwitten, prebiotica (FOS), bietenpulp en rijst, dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora. Bovendien is de voeding rijk aan energie, waardoor uw hond maar een klein beetje hoeft te eten om al zijn benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. De antioxidanten in de voeding helpt ten slotte gezonde cellen en weefsels te beschermen. Deze smakelijke voeding is geschikt voor iedere hond, kan een leven lang worden gegeven en wordt zelfs door honden met een verminderde eetlust graag gegeten.

 • Laag vetgehalte
 • Bevordert de spijsvertering
 • Verlaagd vezelgehalte
 • Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg)

Mager

Optimaal gewicht

Overgewicht

Hoeveelheid voeding (gram)

Hoeveelheid voeding (gram)

Hoeveelheid voeding (gram)

2

230

202 174

5

456

402 347

10

767

675 583

15

1040

915 790

20

1291

1136 981

25

1526

1343 1160

30

1749

1539 1329

35

1964 1728 1492

40

2170 1910 1650


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7.5%), Ruw vet (1.7%), Ruwe as (1.5%),  Ruwe celstof (1.7%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (200 IE/kg), ijzer (8 mg/kg), jodium (0.15 mg/kg), koper (1 mg/kg), mangaan (2.5 mg/kg), zink (24 mg/kg). 

Andere hondenvoeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low Fat (blik) hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer. Hier vindt u onder andere Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie hondenvoer en Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat hondenvoer.

https://www.brekz.nl/24788-home_default/royal-canin-gastro-intestinal-low-fat-blikvoer-voor-de-hond.jpg
35.95 2019/01/01
Bij Brekz altijd goedkoper als ergens anders
gewoon alles goed , makkelijk te bestellen, betalen, en perfect geleverd...
Was een probleem bij de levering, is heel vlug en eerlijk opgelost
De honden houden ervan en de levering is perfect verlopen!
Heel uitstekend product voor een hondje met maagproblemen.
Onze hond was herstellende van een zware operatie, en lustte zijn 'low fat' droogvoer van hetzelfde merk ineens niet meer, ook al vanwege gastro-intestinale problemen vanwege de pijnstillers. De DA gaf, naast gepaste medicatie, de tip om het ook maar eens te proberen met 'low fat' blikvoer van hetzelfde merk als zijn korrels, en dit dan nadien te gaan mengen met zijn korrels. Fido was er meteen weg van, en we moeten opletten of hij eet het met blik en al op
Goed eten, niet te droog, en onze hond eet het zonder problemen
Prima snelle levering dus de hond kan weer gaan smullen
Goede service ! Mijn hondje heeft pancreatitis gehad en doet het nu heel goed met dit voer !
ik bestel al langer dan een jaar hier mijn hondenvoer en heb nooit problemen gehad , ik bestel en heb het twee dagen later al in huis , Brekz.nl is voor mij een top oplossing en redelijke prijzen en hoop dat het zo blijft , ik heb niks verkeerds over deze bedrijf te melden gaat altijd top
23314
13492
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 35,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 103,95
4 trays (48 blikken)
€ 136,95
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 200 gr hond

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer is een erg smakelijk voer voor honden met acute absortiestoornissen in de darmen. De eiwitten in de voeding zorgen voor een snelle vertering en verminderen ongewenste gisting in de darmen. Het product bevat veel energie waardoor kleine porties voldoende zijn en de darmen minder belast worden. Het product bevat gefermenteerde vezels die de darmflora ondersteunen en omega-3-vetzuren die ontstekingen in de darmen verminderen. Daarnaast zorgen antioxidanten voor bescherming tegen agressieve stofwisselingsproducten en houden ze het immuunsysteem gezond.

 • Vermindert acute absortiestoornissen in de darmen
 • Gemakkelijk verteerbaar
 • Bevat veel energie
 • Ondersteunt darmen en darmflora
 • Beschermt tegen agressieve stofwisselingsproducten
 • Houdt immuunsysteem gezond

 Bij Brekz kunt u de beste hondenvoeding, zoals Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer gemakkelijk online bestellen in blikken van 200 gram. U kunt kiezen voor 12, 24, 36 en 48 blikken.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer

Bij acute aandoeningen zult u deze voeding minimaal 3 weken moeten geven om de darm te laten herstellen. Verdeel de dagelijks hoeveelheid bij spijsverteringsproblemen over meerdere kleien porties voor een beperkte belasting van het spijsverteringskanaal. Als uw hond chronisch last heeft van darmproblemen, is levenslange behandeling soms noodzakelijk. Omdat de voeding compleet is, is verdere aanvulling met andere producten niet nodig.

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid voeding per dag in gram.

Lichaamsgewicht Mager Normaal Overgewicht
2 kg 240 190 145
5 kg 470 375 280
10 kg 780 626 465
15 kg 1.045 835 630
20 kg 1.290 1.035 775
25 kg 1.520 1.215 910
30 kg 1.735 1.390 1.040
35 kg 1.945 1.555 1.165
40 kg 2.140 1.715 1.285


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal blik hondenvoer

Ingrediënten
Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën, vetten, gist en mineralen.

Analytische bestanddelen
Vocht (75%), eiwit (8,5%), overige koolhydraten (6,5%), vetten (6,5%), zetmeel (6,1%), mineralen (2%), voedingsvezels (1,9%), ruwe celstof (1,5%) en EPA/DHA (0,08%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Mineralen: calcium (0,35%), fosfor (0,28), natrium (0,09%), kalium (0,26%), magnesium (0,03%), ijzer (35 mg), zink (30 mg), selenium (0,1 mg), koper (3 mg) en chloride (0,19%). 

Vitaminen: vitamine E (150 mg), vitamine C (58 mg), foliumzuur (0,1 mg), choline (500 mg), vitamine D3 (380 IE), vitamine B1 (10 mg), niacine (10 mg), vitamine B12 (0,02 mg), vitamine A (5.700 IE), vitamine B2 (2 mg), pantotheenzuur (5 mg), vitamine B6 (0,9 mg) en biotine (0,06 mg).
Overige stoffen: taurine (1.400 mg) en arginine (0,48%). Metaboliseerbare energie (1088 kcal).

Andere hondenvoeding?

Ook voor andere voeding voor honden met spijsverteringsproblemen kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u ook Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal hondenvoer bestellen. Klik hier voor een overzicht aan producten voor honden met maag- en/of darmproblemen.

https://www.brekz.nl/23680-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gastro-intestinal-blik-hond-200-g.jpg
21.95 2019/01/01
eten dat ok voor oudere kleine hond met chronische darmproblemen
Snelle levering, goede service
Had ik dit maar eerder ontdekt! Onze hond reageert er geweldig op en hij vindt het ook nog heel lekker, terwijl het best een moeilijke eter is. Hij wordt 14 jaar, maar de rest van zijn (hopelijk nog lange) leven blijft hij beslist dit speciale voer eten.
kwaliteit, zeer aantrekkelijk geprijsd, aantal is te doen van 12 blikken. snelle levering en betaling
De ene dag de bestelling geplaatst, na 2 dagen kwam de bestelling binnen. Kon het tijdstip van aankomst ook goed volgen.
gekocht als aanvulling op de brokjes prima voer
Steeds correct afgehandeld. En altijd op tijd afgeleverd.
Zeer tevreden en erg snelle levering
Vooral goed dat het maar 200gr is omdat we een kleiner hondje hebben.
Goed product wel hoge prijs
Goede service en snelle afhandeling, verder niets op aan te merken.
Mijn hondje knapte er weer helemaal van op!
26037
14118
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 21,95
2 trays (24 blikken)
€ 41,95
3 trays (36 blikken)
€ 61,95
4 trays (48 blikken)
€ 80,95
Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond

Productinformatie - Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond

Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond is een vloeibare dieetvoeding voor volwassen honden met spijsverteringsproblemen. De vloeibare voeding kan onder meer worden gegeven tijdens herstel na ziekte of operatie, acute en chronische diaree. Dankzij de hoge verteerbaarheid ondersteunt het de spijsvertering. De voeding is rijk aan elektrolyten en essentiële voedingsstoffen en beschikt over een verlaagd vetgehalte. Het product is gemakkelijk te gebruiken met sondes.

 • Stimuleert de eetlust
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Te gebruiken bij herstel na ziekte of een operatie
 • Verlaagd vetgehalte
 • Te gebruiken met sondes

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin voeding goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Na opening gekoeld beperkt houdbaar. 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid hond

Melk en melkproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen. Uiterst verteerbare ingrediënten: lactosearme melk, caseïnaat, gehydrolyseerde wei-eiwitten, maltodextrine.
Vitamine A 5000 IU, vitamine D3 480 IU, E1 IJzer 40 mg, E2 Iodine 1 mg, E4 Koper 4,1 mg. E5 Mangaan 3 mg, E6 Zink 60 mg,E8 Selenium 0,3 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 9 mg, vet 7 gram, ruwe as 1,4 gram, ruwe vezel 2 gram, vocht 77,9 gram, sodium 0,19 gram, potassium 0,29 gram, omega 6 vetzuren 1,8 gram, omega 3 vetzuren 0,52 gram, L-arginine 1 gram.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Royal Canin voor honden met spijsverteringsproblemen? Kijk dan eens bij Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond.

https://www.brekz.nl/28995-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gi-high-energy-liquid-hond.jpg
27.95 2019/01/01
32668
15626
Royal Canin Veterinary Diet GI High Energy Liquid Hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
3 x 200 ml
€ 27,95
Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond

Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond

Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond is een vloeibare dieetvoeding die de spijsvertering ondersteunt en is geschikt voor de volwassen hond. De voeding is zeer geschikt voor tijdens de herstelperiode na ziekte of een operatie. Het stimuleert de eetlust en ondersteunt de spijsvertering van uw hond. Dankzij de hoge energieconcentratie is slechts een kleine hoeveelheid voer nodig voor een vol gevoel. De aanwezige antioxidanten helpen om vrije radicalen te neutraliseren. Het product is geschikt voor gebruik met sondes.

 • Vetarme formule ondersteunt de herstellende hond
 • Hoge energieconcentratie, waardoor minder voer nodig is
 • Stimuleert de eetlust
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Antioxidanten helpen vrije radicalen neutraliseren

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin voeding goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Na opening gekoeld en beperkt houdbaar.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond

Melk en melkproducten, granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, plantaardige bijproducten. Uiterst verteerbare ingrediënten: lactosearme melk, caseïnaat, soja-eiwitconcentraat, maltodextrine.

Vitamine A 3700 IU, vitamine D3 224 IU, E1 IJzer 29 mg, E2 Iodine 0,6 mg, E4 Koper 2,6 mg. E5 Mangaan 1,7 mg, E6 Zink 42 mg,E8 Selenium 0,1 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 9 mg, vet 2 gram, ruwe as 1,2 gram, ruwe vezel 0 gram, vocht 84,2 gram, omega 6 vetzuren 0,4 gram, omega 3 vetzuren 0,12 gram, L-arginine 0,55 gram.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Royal Canin voor honden met spijsverteringsproblemen? Kijk dan eens bij Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal blik 400 gr hond.

https://www.brekz.nl/28996-home_default/royal-canin-veterinary-diet-gi-low-fat-liquid-hond.jpg
27.95 2019/01/01
32671
15627
Royal Canin Veterinary Diet GI Low Fat Liquid Hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
3 x 200 ml
€ 27,95
Royal Canin Digestive Care natvoer

Royal Canin Digestive Care natvoer

Royal Canin Digestive Care natvoer dierenvoeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden vanaf 10 maanden van alle rassen met een onrustige spijsvertering. Heeft uw hond vaak last van veel windjes, een borrelende buik en of wisselende ontlasting? Dan zou uw geliefde hond zijn darmflora in de war kunnen zijn. Het is niet alleen vervelend om de ontlasting op te ruimen door de sterke geur, maar dit geeft ook aan dat de spijsvertering van uw viervoeter wat extra zorg kan gebruiken. De juiste voeding kan hierbij helpen. Dit natvoer ondersteunt de spijsvertering door een mix van prebiotica en vezels. Hierdoor zal het bijdragen aan een evenwichtige darmflora en een optimale kwaliteit van de ontlasting.

De juiste voeding van hoge kwaliteit kan bijdragen aan de gezondheid van de spijsvertering en zo helpen bij de algemene gezondheid van uw hond. Royal Canin Digestive Care natvoer bevat extra goed verteerbare eiwitten. Daarnaast beschikt het natvoer over een uitgebalanceerde mix van oplosbare en niet-oplosbare vezels ter ondersteuning van een optimale stoelgang van uw lieve hond. Naast het voeren van Royal Canin natvoer wordt aangeraden Royal Canin Digestive care droogvoer te voeren om de optimale spijsvertering te ondersteunen.

Bestel bij Brekz Royal Canin natvoer voordelig online. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en koop Royal Canin Digestive Care natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.

Voedingsadvies Royal Canin Digestive Care natvoer

Bewaar Royal Canin Digestive Care natvoer op een koele en droge plek en sluit goed af. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen.

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond Zakjes
5 kg 4 + 1/2
10 kg 7+ 1/2
20 kg 12 + 1/2


Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Digestive Care natvoer

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, suikers.

Toevoegingsmiddelen (per kg):

 • Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 190IE, E1 (IJzer): 5mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,4mg, E5 (Mangaan): 1,4mg, E6 (Zink): 14mg 
 • Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2,2g.

Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 8,6% - Ruw vet: 5,7% - Ruwe as: 1,9% - Ruwe celstof: 1,3% - Vochtgehalte: 79,0%.

Ander voer?

Bent u opzoek naar een alternatief voor Royal Canin hondenvoer? Bekijk dan eens ons uitgebreide totaalaanbod Royal Canin. Hier vindt u onder andere Royal Canin Medium Digestive Care hondenvoer.

https://www.brekz.nl/31261-home_default/royal-canin-digestive-care-natvoer.jpg
10.95 2019/01/01
33817
16039
Royal Canin Digestive Care natvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 10,95
2 x 12 zakjes
€ 20,95
4 x 12 zakjes
€ 39,95

Herstel

Royal Canin Veterinary Diet Recovery blik hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat is een gezondheidsvoeding die zowel aan honden als aan katten gegeven kan worden. Wanneer uw hond of kat ziek is geweest, of een operatie achter de rug heeft, kan speciale voeding het herstelproces verbeteren. Op advies van uw dierenarts kunt u uw huisdier Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat geven. Deze voeding heeft een hoog energiegehalte, een zachte textuur en beschermt het weefsel van uw kat of hond. Ook is het rijk aan EPA en DHA (omega-3-vetzuren) en is het zeer smakelijk, waardoor uw geliefde huisdier met plezier eet.

 • Speciale gezondheidsvoeding die helpt uw huisdier aan te sterken
 • Dankzij een hoog energiegehalte hoeft uw kat of hond minder te eten om voldoende energie binnen te krijgen
 • Dankzij de zachte structuur is het voer makkelijk te eten
 • Beschermt gezonde cellen en weefsels
 • Bevordert het herstel, mede dankzij EPA en DHA

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Recovery (blik) hond en kat goedkoop online bestellen. Bij ons besteld u het beste dieetvoer voor uw kat of hond, tegen de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de het te volgen dieet, de dagelijkse benodigde hoeveelheden, en de specifieke behoeften van uw kat of hond.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk en -bijproducten, mineralen, ei en eiproducten, gist, suiker

Gemiddelde analyse
Vocht (72,5%), eiwit (14%), vetten (6,2%), overige koolhydraten (3,6%), voedingsvezels (3%), zetmeel (2,6%), ruwe celstof (2%), mineralen (1,7%),  EPA/DHA (0,45%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (300 IE/kg), [E1] ijzer (15 mg/kg), [E2] jodium (0,16 mg/kg), [E4] koper (1 mg/kg), [E5] mangaan (4,5 mg/kg), [E6] zink (47 mg/kg).

Ander product?

Zoekt u een andere gezondheidsvoeding of ander gezondheidsproduct? Kijk voor honden eens bij onze pagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer of in onze hondenapotheek. En kijk voor katten op onze pagina Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer, of in de kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/23687-home_default/royal-canin-veterinary-diet-recovery-blik.jpg
36.95 2019/01/01
Perfect. Beste voedzame voer voor zieke kittens. Ze vonden t ook nog eens lekker.
levering op tijd.... oude hond vindt het lekker en goedkoper als bij de DA!
26044
14121
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 36,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 99,95
4 trays (48 blikken)
€ 129,95
Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Support (zakjes) hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat is een speciale oplossing die u uw kat of hond kunt geven na een ziekte of operatie. Een ziekte of operatie is vaak zeer ingrijpend voor uw kat of hond. Om het herstelproces te verbteren, kan uw dierenarts Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Support voorschrijven. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld om verlies van vocht en belangrijke mineralen (elektrolyten) tegen te gaan. De oplossing draagt bij aan het nutritioneel herstel, zodat uw geliefde huisdier weer snel de oude is.

Één  verpakking Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Suppoert zakjes hond en kat bevat 15 zakjes (1 zakje bevat 29 gram). 

 • Speciale oplossing die de vochtbalans herstelt
 • Compenseert verlies van elektrolyten
 • Verbetert herstel na een operatie of ziekte
 • Verkrijgbaar in handige zakjes
   

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat goedkoop online bestellen. Bij ons besteld u het beste dieetvoer voor uw kat of hond, tegen de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat

Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de het gebruik van Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Suppoert, het te volgen dieet, de dagelijkse benodigde hoeveelheden, en de specifieke behoeften van uw kat of hond.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid voer over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Samenstelling Royal Canin Veterinary Diet Rehydration support zakjes hond en kat

Maltodextrine (86%), kaliumchloride, natriumchloride (2%)

Gemiddelde analyse
Overige koolhydraten (86,5%), eiwit (5%), mineralen (4,5%), vocht (4%)

Mineralen
Natrium (1%), Kalium (1%), Chloride (2,5%), Koper (15 mg/kg)

Ander product?

Zoekt u een andere gezondheidsvoeding of ander gezondheidsproduct? Kijk voor katten op onze pagina Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer, of in de kattenapotheek. Voor honden kunt u terecht op onze pagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer, of in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/23701-home_default/royal-canin-veterinary-diet-rehydration-support-zakjes.jpg
22.95 2019/01/01
26135
14131
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 22,95
Per 2 verpakkingen
€ 43,95
Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat is een dieetvoer dat helpt bij het herstel van uw hond of kat na ziekte of operatie. Uw huisdier kan bij zijn herstel wel een steuntje in de rug gebruiken. Deze voeding van Royal Canin is speciaal ontwikkeld om hem te ondersteunen en bespoedigd het herstel. Dit doet het onder meer door een verhoogd energiegehalte te bieden. Zo hoeft uw kat of hond minder te eten voor een volledige maaltijd.

De zorgvuldig samengestelde voeding beschikt daarbij over een zeer hoge verteerbaarheid.Deze combinatie zorgt dat de belasting van het maag-darmstelsel vermindert en dat minder hoeft te worden gegeten voor een volledige maaltijd. Zo krijgt uw huisdier de kans om optimaal aan te sterken. De voeding helpt tevens om gezonde cellen en weefsels te beschermen en behouden. Een verpakking Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat bevat 10 zakjes (1 zakje is 50 gram). 

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij herstellende huisdieren na ziekte of een operatie
 • Dankzij verhoogd energiegehalte hoeft minder gegeten te worden voor een volledige maaltijd
 • Zeer goed verteerbaar, hoge opneembaarheid
 • Geschikt voor zowel honden als katten
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support (zakjes) hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Melkeiwitten, sojaolie, gerstmout, mineralen, eigeel poeder, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (42%), ruw vet (24%), ruwe celstof (3%), overige koolhydraten (20%), zetmeel (18,6%), mineralen (7%), voedingsvezels (4,4%), vocht (4%), EPA/DHA (0,02%). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met maag-damproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/24802-home_default/royal-canin-veterinary-diet-convalescence-support-zakjes.jpg
26.95 2019/01/01
Heb dit altijd in huis, zieke katten, kittens opvoeden, overal goed voor
we moest niet lang wachten op ons product goede service
Dankzij dit product is puppie May nu sterk en vrolijk!
26144
14132
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 26,95
Per 2 verpakkingen
€ 51,95
Royal Canin Veterinary Diet Recovery Liquid Hond & Kat

Royal Canin Veterinary Diet Recovery Liquid Hond & Kat

Royal Canin Veterinary Diet Recovery Liquid Hond & Kat is een vloeibare dieetvoeding voor volwassen honden en katten ter bevordering van het herstel na ziekte en operatie. De voeding bevat een hoog eiwitgehalte dat helpt om de spiermassa te behouden in een periode van herstel. De hoge energieconcentratie maakt dat met een kleiner volume kan worden voldaan voor een volledige maaltijd. Zo wordt tegelijk de spijsvertering van uw huisdier ontzien. Dankzij de aanwezige antioxidanten worden vrije radicalen effectief geneutraliseerd. De voeding is geschikt voor gebruik als sondevoeding en te gebruiken voor hond en kat.

 • Speciaal ontwikkeld voor de herstelperiode na ziekte en operatie
 • Hoog eiwitgehalte voor behoudt van spiermassa
 • Kleinere hoeveelheid eten nodig dankzij verhoogde energieconcentratie
 • Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen
 • Geschikt als sondevoeding

Bij Brekz kunt u de beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Recovery Liquid Hond & Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Recovery Liquid Hond & Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Na opening koel bewaren en binnen 48 uur gebruiken.

Ingrediënten Royal Canin Recovery liquid hond en kat

Melk en melkbestanddelen met een laag lactose gehalte, granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bestanddelen, caseïnaat, soja proteïne concentraat, maltodextrine. 

Vitamine A 3660 IU, vitamine D3 280 IU, E1 IJzer 28,5 mg, E2 Iodine 0,7 mg, E4 Koper 2,7 mg, E5 Mangaan 2,4 mg, E6 Zink 42 mg,E8 Selenium 0,14 mg.

Analytische bestanddelen per 100 ml: Proteine 8,2 mg, vet 5,2 gram, ruwe as 1 gram, ruwe vezel 0 gram, vocht 85 gram, omega 6  vetzuren 0,29 gram, L-arginine 0,5 gram.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een licht verteerbare voeding voor de spijsvertering? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Medium Digestive Care adult hondenvoer.

https://www.brekz.nl/28997-home_default/royal-canin-veterinary-diet-recovery-liquid-hond-kat.jpg
27.95 2019/01/01
Goed product. Mijn poes at bijna niets. Deze voeding at ze wel. Had deze eerst via de dierenarts maar ging zoeken of deze voeding ook ergens anders te koop was en kwam daarbij op Brekz uit. Bleek een stuk goedkoper dan via de dierenarts. Helaas op de dag dat de voeding arriveerde overleed mijn poes. Ik heb contact opgenomen met Brekz en kan zonder problemen de voeding terugsturen. Ook deze service vind ik erg klantvriendelijk.
32674
15628
Royal Canin Veterinary Recovery Liquid Hond & Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
3 x 200 ml
€ 27,95

Renal

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 410 gram

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer is voer voor honden met chronische nierinsufficiëntie (CNI). Het ondersteunt de nierfunctie op een efficiënte manier. De werking berust op een antioxidantencomplex en een laag fosforaandeel. Nieren van honden met deze aandoening raken snel overbelast. Daarom bevat het voer hoogwaardige eiwitten die de nierfunctie niet belasten. Een chronische nierziekte kan een metabole acidose geven. De toevoeging van alkaliserende ingrediënten ondersteunt een gezonde zuurbase balans. Ook het smaakprofiel is aangepast op de voorkeur van uw hond. Hij zal geen verminderde eetlust hebben en het voer gegarandeerd lekker vinden. Een blik bevat 410 gram. 

 • Voer voor honden met CNI
 • Het ondersteunt de nierfunctie
 • Bevat hoogwaardige eiwitten, die de nieren niet belasten
 • Voorkomt een metabole acidose
 • Helpt de eetlust te bevorderen

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Contra-indicates

 • Hyperlipidaemie
 • Lactatie
 • Pancreatitis of herstel na een acute pancreatitis
 • Drachtige honden
 • Groeiende honden


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer


Vroegtijdige dieetmaatregelen worden aanbevolen. De dieetbehandeling bij chronische nierziekten van het dier dient levenslang te worden doorgevoerd. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 125 110 95
3 170 149 129
4 210 185 160
5 249 219 189
6 285 251 217
7 320 282 243
8 354 311 269
9 387 340 294
10 418 368 318
15 567 499 431
20 704 619 535
25 832 732 632
30 954 839 725
35 1071 942 814
40 1183 1041 899


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, kip), granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Toegevoegde voedingsmiddelen
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine D3 (265 IE/kg), ijzer (14 mg/kg), jodium (0,53 mg/kg), koper (4,2 mg/kg), mangaan (4,3 mg/kg), zink (43 mg/kg).

Technologische additieven:
Cassia-Gum (4 mg/kg), clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (0,4 g/kg)

Anaylitische bestanddelen
Ruw eiwit (5,4%), ruw vet (9,0%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1,3%), vocht (66,0%)


Ander hondenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor honden met een afwijking aan de nieren, maar aan de lever? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer Lever assortiment. Een voorbeeld hiervan is het Royal Canin Veterinary Diet Hepatic hondenvoer. Deze ondersteunt de leverfunctie. 
 

https://www.brekz.nl/24795-home_default/royal-canin-renal-blikvoer-voor-de-hond.jpg
39.95 2019/01/01
de hond eet het graag en ik hoop dat het helpt.
onze hond heeft dit wel graag,wij vinden hem wel erg plakkerig,ze kan het moeilijk van de tanden af krijgen, en uit haar voederbak heefzij regelmatig hulp bij nodig!!
Snelle en correcte levering, door Brekz.
Alles ok geen problemen of vertraging!
Mijn hond heeft sinds kort serieuze nierproblemen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat hij speciale voeding eet, en daarom heeft de dierenarts in de dierenkliniek ons Royal Canin Renal aanbevolen. Dit vraagt heel wat aanpassing voor onze hond. Wij geven nu de natte en de droge voeding van Royal Canin Renal. Nog iets te vroeg om een beoordeling te geven dus.
Op zich goed spul denk ik. Wel wat kleffig en plakkerig. Lastig deksel. Je kunt het blik moeilijk afsluiten en er wordt ook geen plastic deksel bijgeleverd om het blikje na gebruik af te sluiten en in de koelkast te zetten.
prima service ondanks foutje van mij bij de bestelling toch de juiste voeding geleverd na een telefoontje
Onze hond smult ervan. Zijn bak wordt helemaal uitgelikt, en vindt het volgens mij jammer dat het op is.
***** ***** ***** ***** *****
Prima voer alleen een heel vieze geur
23151
13465
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 39,95
2 trays (24 blikken)
€ 77,95
3 trays (36 blikken)
€ 114,95
4 trays (48 blikken)
€ 149,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal (blik) hondenvoer 200 gr

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer is een speciaal dietvoer voor honden die nierproblemen hebben, zoals chronische nierinsufficiëntie (CNI). Wanneer uw hond nierproblemen heeft, kan uw dierenarts speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer ondersteunt de nierfunctie van uw hond dankzij een uniek antioxidantencomplex en een laag gehalte aan fosfor. Ook bevat het voer hoogwaardige eiwitten die de nierfunctie minder belasten. Een chronische nierziekte kan een metabole acidose geven. De toevoeging van alkaliserende ingrediënten ondersteunt een gezonde zuurbase balans. Ook het smaakprofiel is aangepast op de voorkeur van uw hond. Ook is het voer zeer smakelijk, waardoor honden met een verminderde eetlust met smaak blijven eten. Ieder blik bevat 200 gram voer.

 • Voer voor honden die kampen met nieraandoeningen
 • Speciale receptuur die optimale ondersteuning biedt
 • Beperkt belasting van de nieren door hoogwaardige eiwitten
 • Stimuleert de eetlust van uw hond
 • Verbetert de kwaliteit van leven
   

Bij Brekz kunt u de dieetvoer voor uw hond goedkoop online bestellen. Kijk verder in ons assortiment, of koop Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer tegen de scherpste prijs. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de het gebruik van Royal Canin Veterinary Diet Renal, het te volgen dieet, de dagelijkse benodigde hoeveelheden, en de specifieke behoeften van uwhond. De dieetbehandeling bij chronische nierziekten van het dier dient levenslang te worden doorgevoerd.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw hond. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer

Volw. Gewicht van de hond (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 125 110 95
3 170 149 129
4 210 185 160
5 249 219 189
6 285 251 217
7 320 282 243
8 354 311 269
9 387 340 294
10 418 368 318
15 567 499 431
20 704 619 535
25 832 732 632
30 954 839 725
35 1071 942 814
40 1183 1041 899


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer 

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, kip), granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Toegevoegde voedingsmiddelen
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine D3 (265 IE/kg), ijzer (14 mg/kg), jodium (0,53 mg/kg), koper (4,2 mg/kg), mangaan (4,3 mg/kg), zink (43 mg/kg).

Technologische additieven:
Cassia-Gum (4 mg/kg), clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (0,4 g/kg)

Anaylitische bestanddelen
Ruw eiwit (5,4%), ruw vet (9,0%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1,3%), vocht (66,0%)

Ander hondenvoer?

Koopt u liever een groter blik? Kijk dan bij Royal Canin Veterinary Diet Renal blik hondenvoer blik 410 gram. Of geeft u misschien liever droogvoer? Kijk dan bij Royal Canin Veterinary Diet Renal hondenvoer.

https://www.brekz.nl/23669-home_default/royal-canin-veterinary-diet-renal-blik-hondenvoer-200-g.jpg
21.95 2019/01/01
Onze hond is er zot van
Het is goed voor mijn hondje
prima zoals gewoonlijk,doe zo voort mensen
Ik kende die product marr ik heb het besteld bij jullie omdat het goedkoper wa. Vergeet niet mijn e-mail te lezen over mijn nieuw bestelling.
onze hond voelt zich veel beter met deze voeding en hij eet het graag !
Snelle levering, zonder veel poespas :)
Perfect aangekomen. Mooi verpakt
Het ruikt heel goed en mijn hond die een nierproblemen heeft is er dol op
Mijn hond vindt dit gelukkig lekker door haar brokken of op brood. Het eten gaat de laatste tijd slecht omdat ze een speciaal nuerdieet heeft. Gelukkig eet ze nu wel weer met smaak
26017
14116